evet akıntı artıyor..
bu arada kontrollerin haftada bire düşmesine bu kadar olumlu açıdan bakmak hiç aklıma gelmedi (neden acaba :) gerçekten terapi seansına çevirmeliyim bu durumu...
ah adaycigim o kadar tanidik dertlerki.lütfen canini sikma.dedigin gibi yabanci birileri olsa def edersin hayatindan gider.ama aile olunca elin kolun baglaniyor.elinden hicbir sey gelmiyor.erkekler birde ailesine kolay kolay toz kondurmuyor.yani ben 3000 km uzak oturuyorum esimin ailesine ama size rabbim kolayliklar versin.cok zor,ayni sehirde dip dibe yasamak.benim esimin ailesi türkiyede.biz bu sene izine gidecektik,hatta ucak biletlerimizi bile almistik.anlatmistim burda,ben süpriz hamile kaldim subat basi ögrendim iste.esim annesine bu durumu bildirdi,kadin sevinmedi bile.telefonda hoperlör acikti.yani sesi herseyi belli ediyordu.sonra anne biz izine gelemiyecegiz dedi,o aylarda hanim 7-8.aylarda olacak,olmaz izin dedi.kayinvalidem sen gel dedi o zaman.kanim dondu inan.ya hangi anne bunu der ya.bu nasil bir vicdan, nasil bir insanlik bu.kimse beni yanlis anlamasin ama, kayinvalidem birde oldukca dindar biri.elinden tesbih yasin düsmez,her lafi allah.herseye ayip günah der.herkesi dini anlamda elestirir.bumudur dedim yani.biliyor ben burda yalnizim,hamileyim,saglik sorunlarim var,kücücük cocugum var daha iki yasina bile girmedi,ailem 70 km ötede oturuyor ki calisan insanlar.ogluna diyor sen gel izine, 4 hafta ben yalniz kalacagim,8 aylik hamileyken,kücücük cocukla.dedimki insanlik ölmüs.bütün inancim yikildi.kendi kizlarina toz kondurmaz.ama ben el kiziyimya.birak gel diyor ogluna.hic vicdan acima diye birsey yok,insan allahtan korkar.senin kizin ayni durumda olsa yine böyle rahatmi olurdun acaba.ki ben kücük yerde yasiyorum,esime ihtiyacim var.yasadigim en büyük hayal kirikliklarindan biriydi.allahtan esim,gelemem hanimi bu halde cocukla yalniz birakamam dedi.annesine cok düskündür ama eger gitmek isteseydi benim gözümde biterdi.ben inanmiyorum yani,yok gelin degil kizimiz gibi görüyoruz diyorlarya milletin yaninda.külli yalan geliyor bana.belki aksi örneklerde vardir ama ben hic görmedim.esim biletleri erteledi.cok üzdü ama beni kayinvalidemin bu tavri.dedimki icimden ya sende anasin hicmi acimiyorsun.rabbim merhamet versin hepimizin kalbine,allah korkusu versin,nasir baglamasin hicbir zaman yüreklerimiz.yarin birgün allah ömür verirse bizimde gelinimiz damadimiz olacak.
nillllllllllllllllllllllllllllllllllll
gitmeeeee hep yazzzz
aşıların bitti 3. doğumdan sonra inş..bebeğin ii olsunda senn aldığın kilonun önemi yok bak ben de durdum durdum son ay kilo vermişim..
İŞte hep öyle istiyoruzdaa.. OLmuyor.. Bende 1 ay önce izne gittim ya eşimle annemlere.. Ben Trabzon'dayım eşimin ailesinin yanında.. Annemlerse 15 saatlik yolda, sakaryadalar.. Yılda 1 kere gidiyorum zaten.. İzindeyken kayınvalidem demişki, eşim izninin son haftalarında dönsede onları burada gezdirse, yaylalara götürse..falan.. Bende bunu duyduğumda şok oldum.. Yav insan der ki, bu kız senede 1 gidiyor zaten annesinin yanına, doya doya geçirsin.. Hala benim iznimde gözü.. Burda olduğumuz günler çuvala mı girdi.. Birde izinde, anemin evinde eşimle de tartıştım bu sebepten.. annen böyle demiş dedim.. Bizimkide köpürdü ama bana köpürdü.. Beim ne suçum var diye de ben mahvoldum, günlerce ağladım.. neynmiş, böyle birşey duydğumda niye duymamazlıktan gelmiyoruşum diye eşimde üstüme geliyor böyle olunca.. Nasıl duymayayım ben yaa.. Çıldırmamak işten değil.. Amaaaan neyse.. Rabb'im herkesin içini biliyor.. Herkese hak ettiğini verecektir emin ol.. Allah'a havale etmek güzel birşey...
zaten evlenndiğimizde en başlarda eşim kızıyodu bana toz kondurmuyodu hiç ben suçlu oluodum dogruları söyleyince.zaman geçtikçe şimdi kendiside anlamaya başladı.yinede kızıyor bazen kafana takıyorsun die.bende onlara anne baba demiorum zorunlu kalmadıkça napimm hıhh
kız iyileşiyormuyuz yoksa panik atak dışında şeylerden bahsetmeye başladık dedikoduda işe yarıyor bazen yani kızlar demi netten edince belki günah olmaz fazla birbirimzi tanımadıgımız için
evet evet iyileşiyoruz buna inanmak istiyorum
ya bişey yiyemiorum canım istemior bu ara sıcaktanmıdır bilmem hayır onu da mı panik atağın üstüne atayım bilemedim...neyseki kızım almış sorun yok çok şükür..
evet nil hastaneye alışırım inş..hatta bir de damar yolu açtırim önden alıştırma
Hahah... Hatta alışkanlık yapıyormuş, sen doğumdan sonra her hafta damar yolu açtırıyormuşsun...
yaa cnm öyle cicilikten panik atak olduk zatiii.anne baba çok demiorum die eşim kızıyo ama bilerekte yapmıorum diyemiorum agzım varmıyo.anca çok zorda kalırsam seslenmem gerekirse ıkıla sıkıla anneee babaaa die çağırıyorum:))O da iyiymiş ama işe yaramaz kiii.. Anne demesem ne olacak.. Benim en çok eşim umurumda.. Başaksı değil.. O hak verse bana, ben umursamayacağım..
Ayy yok, genede günah kızlar yaa.. Yapmayalım biz böyle kötü şeyler.. Biz cici kızlarız di mi.. Boşverin.. Allah var...
evet evet iyileşiyoruz buna inanmak istiyorum
ya bişey yiyemiorum canım istemior bu ara sıcaktanmıdır bilmem hayır onu da mı panik atağın üstüne atayım bilemedim...neyseki kızım almış sorun yok çok şükür..
evet nil hastaneye alışırım inş..hatta bir de damar yolu açtırim önden alıştırma
yaa cnm öyle cicilikten panik atak olduk zatiii.anne baba çok demiorum die eşim kızıyo ama bilerekte yapmıorum diyemiorum agzım varmıyo.anca çok zorda kalırsam seslenmem gerekirse ıkıla sıkıla anneee babaaa die çağırıyorum:))
sıcaktandır cnm sende yokmu kaynana kayınpederalıştırma yapmaya gerke yok cnm bi bakmışın bayılmanla ayılman bi olmuş bebiş yanındaÇ:)
ay pc başından ayrılınca bu topiği kapamayı unuturum die korkuyorum eşim bi oturucak nette ana babasının dedikodusunu yapıorum kızar vallainşallah bi gün yanlışlıkla açık unutmam.pc başından kalkınca hemen anasayfaya geçiorum.
inş ADAY..
var var olmamı..ben 2 sene kayınpederimle konuşmadım..kötü şeyler yaşadık eşimin hatrı için bebek olunca barıştım..15 gündür kv yanımda idare etmeye çalışıorum normalde manisada yaşıolar aman uzağım rahatım yoksa çok zor..
Hahahah.. İşte bak, biz bu ince düşüncelerden hasta olduk hep.. Neleri düşünüyoruz yaa..
Ayy gerçekten traji komik haa.. Gece gece güldüm yaa...
inş ADAY..
var var olmamı..ben 2 sene kayınpederimle konuşmadım..kötü şeyler yaşadık eşimin hatrı için bebek olunca barıştım..15 gündür kv yanımda idare etmeye çalışıorum normalde manisada yaşıolar aman uzağım rahatım yoksa çok zor..
Ayy zor bee.. Ben şahsen kayınvalidemin doğumda bana bakmasını istemezdim.. ZAten asla yapmazda.. Hiçbir gelinine gitmemiş, gitmezde.. Aman şükür.. Bende asla istemezdim...
Yav ne kadarda olsa, insan sıkılır, birşey isteyemez, diyemez, uzanamaz.. Yok yok, ben almiiim..
Kızlar ne güzel oldu yaa, sizinle bir araya gelebildikte , 2 muhabbet ettik.. Keşke hep aynı zmaanı tutturabilsek..
Valla teşekkür ediyorum hepinize ben.. İyiki varsınız.. Rahatlıyorum aranızda ben...
Ayy zor bee.. Ben şahsen kayınvalidemin doğumda bana bakmasını istemezdim.. ZAten asla yapmazda.. Hiçbir gelinine gitmemiş, gitmezde.. Aman şükür.. Bende asla istemezdim...
Yav ne kadarda olsa, insan sıkılır, birşey isteyemez, diyemez, uzanamaz.. Yok yok, ben almiiim..