Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

evet akıntı artıyor..

bu arada kontrollerin haftada bire düşmesine bu kadar olumlu açıdan bakmak hiç aklıma gelmedi (neden acaba :) gerçekten terapi seansına çevirmeliyim bu durumu...

Kız ne güzel işte.. Hem hastaneye alışırsın.. Hemde daha iyi kontrol altında olursun.. Zaten az kaldı efrahım sabıııııır... az kaldııı...

kız iyileşiyormuyuz yoksa panik atak dışında şeylerden bahsetmeye başladık dedikoduda işe yarıyor bazen yani kızlar demi netten edince belki günah olmaz fazla birbirimzi tanımadıgımız için

Cık cık yaa.. Bunların hepsini Allah'a havale.... Başka ne denirki.. Yazık...
Biz yaşlanınca değişecek miyiz acaba yaa.. İnşaAllah biz böyle olmayız...

nillllllllllllllllllllllllllllllllllll

gitmeeeee hep yazzzz

aşıların bitti 3. doğumdan sonra inş..bebeğin ii olsunda senn aldığın kilonun önemi yok bak ben de durdum durdum son ay kilo vermişim..

Hadi yaaa.. Niyeee.. Niye kilo verdinki seeen.. Bu ayda kilo verilirmi yaa...

zaten evlenndiğimizde en başlarda eşim kızıyodu bana toz kondurmuyodu hiç ben suçlu oluodum dogruları söyleyince.zaman geçtikçe şimdi kendiside anlamaya başladı.yinede kızıyor bazen kafana takıyorsun die.bende onlara anne baba demiorum zorunlu kalmadıkça napimm hıhh

O da iyiymiş ama işe yaramaz kiii.. Anne demesem ne olacak.. Benim en çok eşim umurumda.. Başaksı değil.. O hak verse bana, ben umursamayacağım..

kız iyileşiyormuyuz yoksa panik atak dışında şeylerden bahsetmeye başladık dedikoduda işe yarıyor bazen yani kızlar demi netten edince belki günah olmaz fazla birbirimzi tanımadıgımız için

Ayy yok, genede günah kızlar yaa.. Yapmayalım biz böyle kötü şeyler.. Biz cici kızlarız di mi.. Boşverin.. Allah var...

evet evet iyileşiyoruz buna inanmak istiyorum

ya bişey yiyemiorum canım istemior bu ara sıcaktanmıdır bilmem hayır onu da mı panik atağın üstüne atayım bilemedim...neyseki kızım almış sorun yok çok şükür..

evet nil hastaneye alışırım inş..hatta bir de damar yolu açtırim önden alıştırma

Hahah... Hatta alışkanlık yapıyormuş, sen doğumdan sonra her hafta damar yolu açtırıyormuşsun...

yaa cnm öyle cicilikten panik atak olduk zatiii.anne baba çok demiorum die eşim kızıyo ama bilerekte yapmıorum diyemiorum agzım varmıyo.anca çok zorda kalırsam seslenmem gerekirse ıkıla sıkıla anneee babaaa die çağırıyorum:))

sıcaktandır cnm sende yokmu kaynana kayınpederalıştırma yapmaya gerke yok cnm bi bakmışın bayılmanla ayılman bi olmuş bebiş yanındaÇ:)

ay pc başından ayrılınca bu topiği kapamayı unuturum die korkuyorum eşim bi oturucak nette ana babasının dedikodusunu yapıorum kızar vallainşallah bi gün yanlışlıkla açık unutmam.pc başından kalkınca hemen anasayfaya geçiorum.

inş ADAY..

var var olmamı..ben 2 sene kayınpederimle konuşmadım..kötü şeyler yaşadık eşimin hatrı için bebek olunca barıştım..15 gündür kv yanımda idare etmeye çalışıorum normalde manisada yaşıolar aman uzağım rahatım yoksa çok zor..

Hahahah.. İşte bak, biz bu ince düşüncelerden hasta olduk hep.. Neleri düşünüyoruz yaa..
Ayy gerçekten traji komik haa.. Gece gece güldüm yaa...

oh oh iyi uzak olsunlar.ben konuşmasam eşim başımın etini yer dır dır dır.Allah uzak etsin:)

Hahahah.. İşte bak, biz bu ince düşüncelerden hasta olduk hep.. Neleri düşünüyoruz yaa..
Ayy gerçekten traji komik haa.. Gece gece güldüm yaa...

yani incini cinciğini düşüne düşüne hasta olduk zaten hep kırarız die hiç kırılırz demioruz.ahh ahh

Ayy zor bee.. Ben şahsen kayınvalidemin doğumda bana bakmasını istemezdim.. ZAten asla yapmazda.. Hiçbir gelinine gitmemiş, gitmezde.. Aman şükür.. Bende asla istemezdim...
Yav ne kadarda olsa, insan sıkılır, birşey isteyemez, diyemez, uzanamaz.. Yok yok, ben almiiim..

benm riskli gebelik grubuna girior nil..6 ay annem baktı bana onlar yazın Antalya'ya gidior benide götürdü orda da baktı son ayımda da o bakacak valla herkese iş düşüyor kimse kusura bakmasın..herşeyi de istiyorum...

Kızlar ne güzel oldu yaa, sizinle bir araya gelebildikte , 2 muhabbet ettik.. Keşke hep aynı zmaanı tutturabilsek..
Valla teşekkür ediyorum hepinize ben.. İyiki varsınız.. Rahatlıyorum aranızda ben...

Kızlar ne güzel oldu yaa, sizinle bir araya gelebildikte , 2 muhabbet ettik.. Keşke hep aynı zmaanı tutturabilsek..
Valla teşekkür ediyorum hepinize ben.. İyiki varsınız.. Rahatlıyorum aranızda ben...

ben de ben de..!!!

ataklı mataklıyız ama iyiyiz dimi

ay inşallah çabuk toparlanırızda bakmalarına gerek kalmaz.benim midem bulanırken gittm bi haftalığına yemek yapamıorum die orda kalmaya.durmadan laf sokuyolar.yemek yapmaya başladım yemege geldiler elinden bi yemek yiyelim diolar bende dedim şimdiye kadar hiç yemediniz sanki elimden yemek.Allah kimseye muhtaç etmesin vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…