Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

benm riskli gebelik grubuna girior nil..6 ay annem baktı bana onlar yazın Antalya'ya gidior benide götürdü orda da baktı son ayımda da o bakacak valla herkese iş düşüyor kimse kusura bakmasın..herşeyi de istiyorum...

Hmmm.. Neden riskliydi ki seninki..
Baksın tabi canım, bakılması gerekiyorsa.. Ama ben kayınalidemi biliyorum ya.. Birazda o yüzden dedim..
Yok, ben asla yapamam yani... Benim kayın validem torunlarını bile kucağına alıp sevmez kolay kolay..
Ben tutamıyorum onları der.. Öyle yani..

ay inşallah çabuk toparlanırızda bakmalarına gerek kalmaz.benim midem bulanırken gittm bi haftalığına yemek yapamıorum die orda kalmaya.durmadan laf sokuyolar.yemek yapmaya başladım yemege geldiler elinden bi yemek yiyelim diolar bende dedim şimdiye kadar hiç yemediniz sanki elimden yemek.Allah kimseye muhtaç etmesin vallaa

YUH ! zıkkım yiyin diyeydin!!

Hmmm.. Neden riskliydi ki seninki..
Baksın tabi canım, bakılması gerekiyorsa.. Ama ben kayınalidemi biliyorum ya.. Birazda o yüzden dedim..
Yok, ben asla yapamam yani... Benim kayın validem torunlarını bile kucağına alıp sevmez kolay kolay..
Ben tutamıyorum onları der.. Öyle yani..

canım benim plesenta önde zor bir doğum olacak kanamalı olabilirmiş o yüzden hareketlerim çok kısıtlıydı hep..
herkesin huyu farklı Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..

canım benim plesenta önde zor bir doğum olacak kanamalı olabilirmiş o yüzden hareketlerim çok kısıtlıydı hep..

yok kız zıkkım yemesinler nede olsa kızımın babannesi dedesi olcaklar:KK1:anam kızım onlara çekmez inşallahh:KK1:bide onlara benzermiş yüzü:)

Hmm. Anladım.. Evet plasenta önde olunca zor gerçekten.. Benimde ilk hamileliğimde başlarda hep öndeydi, hep kanamam oluyordu..

kız biz bugün iyi oluruz sabah yine kalktıgımızda yazarız atak geldi die huyumuz kurusun:)

Ayy aman dur deme öyle, gelmez inşaAllah...

e o Allah'ın emri artık :)) 5 dakika unutsak fenamı ya bıktım kendimi dinlemekten..

Sorma yaa.. Bu gece kendimi çok iyi hissediyorum şükür.. Birde şu (afedersiniz ama) kıçım ağrımasa.. O tarafa oturuyorum yok, bu tarafa oturuyorum yok. Ağrıyor resmen yaa..

yok kız zıkkım yemesinler nede olsa kızımın babannesi dedesi olcaklar:KK1:anam kızım onlara çekmez inşallahh:KK1:bide onlara benzermiş yüzü:)

Hahah.. Ayy olur mu olur hee... Kaynanan güzel mi bari?

Hmm. Anladım.. Evet plasenta önde olunca zor gerçekten.. Benimde ilk hamileliğimde başlarda hep öndeydi, hep kanamam oluyordu..

Ayy aman dur deme öyle, gelmez inşaAllah...

Sorma yaa.. Bu gece kendimi çok iyi hissediyorum şükür.. Birde şu (afedersiniz ama) kıçım ağrımasa.. O tarafa oturuyorum yok, bu tarafa oturuyorum yok. Ağrıyor resmen yaa..

Hahah.. Ayy olur mu olur hee... Kaynanan güzel mi bari?
güzel aslındada benim annem daha güzel:))dermişim şakamaka eli yüzü düzgün olsunda dedesine bile benzeyebilir:)ama yeterki huyu benzemesin.yada bana benzesin ben daha güzelim:))eskiden güzeldim evlenince çöktüm benim gençliğime benzerse güzel olur:KK1:
haha sen atamadın şu siniri..sakın yemek takımlarına yaklaşmaaaaaaa:KK52::KK52::KK52:

zaten evde takım kalmadı fazla evlendiğimde tam takımdı şimdi hepsinden birer ikişer eksik hepsini kırıp yeniden almak lazım en iyisi:)kuzum korkarmıki içerde sesden kırarsam.kocamda benim kafamı kırar:)

çok güzeldi bu gece muhabbet hepinizi öpüorum hayırlı huzurlu rahat geceler diliorum..Allah korkularımızı uzak etsin..O'na emanet olun...

çok güzeldi bu gece muhabbet hepinizi öpüorum hayırlı huzurlu rahat geceler diliorum..Allah korkularımızı uzak etsin..O'na emanet olun...

sende cnm Allaha emanet ol.hayırlı geceler.bende çıkayım barii nilcim sanada hayırlı geceler.görşrss kızlar

güzel aslındada benim annem daha güzel:))dermişim şakamaka eli yüzü düzgün olsunda dedesine bile benzeyebilir:)ama yeterki huyu benzemesin.yada bana benzesin ben daha güzelim:))eskiden güzeldim evlenince çöktüm benim gençliğime benzerse güzel olur:KK1:

zaten evde takım kalmadı fazla evlendiğimde tam takımdı şimdi hepsinden birer ikişer eksik hepsini kırıp yeniden almak lazım en iyisi:)kuzum korkarmıki içerde sesden kırarsam.kocamda benim kafamı kırar:)

Ayy inşaAllah sana benzer annesii. İnsanın yavrusu kendine benzeyince de bir başka oluyor.. Bneim oğlumda bana benziyor.. Güzel birşey yaa..

Bende çok öptüm canımın içii.. Dileklerinin bin katı senin olsun...

napim cnm ne yapsalarda insanları kıramıyoruz bari tabakları kıralımda rahatlıyalım dimi ama

Kır kır, bak zaten yarım kalmış takımın.. Seni rahatlatacaksa, sana feda olsun di mi ama..

X