- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Bende de anksiyete var sıcaklardan mıdır bilmem benimki de aşırı arttı birdenHayır geçirmedim işte yani hep çok anksiyetik birisiydim ama bu şekilde bir şey yaşamadım.
Bende de anksiyete var sıcaklardan mıdır bilmem benimki de aşırı arttı birden
Djsldksşdmdl sıcaklardan hepBende de anksiyete var sıcaklardan mıdır bilmem benimki de aşırı arttı birden
Deniyorum zamanla geçer inşallahBence büyük ihtimalle panik atak ve kesin vardır ama göremediler diye vücut psikolojik baskı yapıyor gibi geldi .çektirdim birşey yok de seni her rahatsız ettiğinde ve farklı şeye odaklan bence.
Size de ataktan sonra uyku çöküyor mu acayip bi tuhaf oldum çok sakin ve yorgun değişikBence panik atak. Daha 3 hafta once cok siddetli bir atak gecirdim. 2 hafta kamyon carpmis gibi dolastim. Insan kalp krizi geciriyorum zannediyor. Ölüyorum sandim bir ara. Kol uyusmasi, mide bulantisi olunca kriz gibi geliyor insana. Kalbinizle bir durum oldugunu sanmiyorum. Youtube da nefes alip verme teknikleri var, onlari izlemenizi oneririm. Atak esnasinda dogtu nefes alip vermek cok onemli. Allah yardimciniz olsun.
Size de ataktan sonra uyku çöküyor mu acayip bi tuhaf oldum çok sakin ve yorgun değişik
Benim tansiyon düşünce de böyle oluyor.Anksiyetemin yoğun olduğu bi dönemdeyim günlerdir akşamları midem bulanıyor. Yine midem bulanmış yatarken bi anda değişik hissettim göğsümde bi huzursuzluk yüzümde başımda uyuşma bayılma hissi bulantı daha da şiddetlendi sonra elim direkt nabzıma gitti gittikçe hızlanıyordu sonra sakinleşmeye çalıştım kendimi panik atak olduğuna inandırdım ve şuan biraz daha iyiyim ama ya kalple ilgiliyse diye düşünüp duruyorum. Bunun aynısı üç dört gün önce de olmuştu o zaman ilk defa olduğu için aşırı korkmuştum kendime gelmem baya zaman aldı. Sizce bu panik atak mı yoksa kalbimle mi ilgilidir?
Anladımm çok teşekkürler umarım tekrarlamazBana uyku cokmesinden cok yorgunluk cokuyor. Beynim cok yorgun oluyor. Ataktan sonra yine isime gucume dönüyorum ama etkisini uzun sure hissediyorum. Ilk sefer ben de cok korkmustum ilk oldugu icin. Simdi gelecegini anliyorum. Allah'tan sık olmuyor.
Üç dört gün önce olanında acile gittim 8/7 ydi tansiyon ama o zaman toparlanamamıştım bilmiyorum korkudan mı neyden bu sefer kısa sürdü en azından acillik olmadan kendime geldim. Bi anlasam ne oluyor rahatlıcamBenim tansiyon düşünce de böyle oluyor.
Stresten olabilir. Hayatında değişen birşeyler var mı ? Panik atak değil de tansiyon gibi geldi bana. Sen takibini yap. Sağlık ocağında günlük tansiyon ölctur not al 15 gün boyunca.Üç dört gün önce olanında acile gittim 8/7 ydi tansiyon ama o zaman toparlanamamıştım bilmiyorum korkudan mı neyden bu sefer kısa sürdü en azından acillik olmadan kendime geldim. Bi anlasam ne oluyor rahatlıcam
Stresten olduğunu sanmıyorum bi anda oldu çünkü film izlerken dedim bana bir şeyler oluyo ölüyorum galiba kötüleştim baya gözümü açacak halim yoktu sonra bu geçti ama hala etlisindeyim korkuyorum üç gündür aklımda niye böyle oldu neyim var diye düşünüp duruyorumStresten olabilir. Hayatında değişen birşeyler var mı ? Panik atak değil de tansiyon gibi geldi bana. Sen takibini yap. Sağlık ocağında günlük tansiyon ölctur not al 15 gün boyunca.
Kalp olucagini sanmam cünkü bende panik atak hastayim belirtilerini biliyorum 3 sene panik atak ilaci kullandim .panik atak kalp ritminide bozuyor benim bozdu . 2 sene kalp ilaci kullandim .panik atak belirtileri var sende .ölücekmişin gibi veya kalp krizi gecircekmiş gibi hissediyorsun .pisikatriye git derim sakin olmaya caliş biliyorum zordur sakin olmaya calişmak ben olamadim kalbimi zorladim cok .şuan cok şükür iyimAnksiyetemin yoğun olduğu bi dönemdeyim günlerdir akşamları midem bulanıyor. Yine midem bulanmış yatarken bi anda değişik hissettim göğsümde bi huzursuzluk yüzümde başımda uyuşma bayılma hissi bulantı daha da şiddetlendi sonra elim direkt nabzıma gitti gittikçe hızlanıyordu sonra sakinleşmeye çalıştım kendimi panik atak olduğuna inandırdım ve şuan biraz daha iyiyim ama ya kalple ilgiliyse diye düşünüp duruyorum. Bunun aynısı üç dört gün önce de olmuştu o zaman ilk defa olduğu için aşırı korkmuştum kendime gelmem baya zaman aldı. Sizce bu panik atak mı yoksa kalbimle mi ilgilidir?
Kalbinde nasıl bir artimiye sebep oldu. Hemen panik ataktır demek istemiyorum ya başka bir hastalığım varsa ve gözardı ediyosamm belki de bu düşünce de anksiyeteden dolayı bilmiyorum ofoff zorKalp olucagini sanmam cünkü bende panik atak hastayim belirtilerini biliyorum 3 sene panik atak ilaci kullandim .panik atak kalp ritminide bozuyor benim bozdu . 2 sene kalp ilaci kullandim .panik atak belirtileri var sende .ölücekmişin gibi veya kalp krizi gecircekmiş gibi hissediyorsun .pisikatriye git derim sakin olmaya caliş biliyorum zordur sakin olmaya calişmak ben olamadim kalbimi zorladim cok .şuan cok şükür iyim
Panik atak kalbide zorluyor .panik atak gecirirken kalp carpintim oluyordu önce soguk terleme durduk yere sonra korku kaygi kalp catpintisi sonra zaten pek birsey hatirlamiyorsun .benimkisi ileri derecede panik atak inşallah senin hic birseyin yoktur tabiki .panik atak olmasinda cünkü gercekten zor bir durumKalbinde nasıl bir artimiye sebep oldu. Hemen panik ataktır demek istemiyorum ya başka bir hastalığım varsa ve gözardı ediyosamm belki de bu düşünce de anksiyeteden dolayı bilmiyorum ofoff zor
İnşallah seninki de en kısa zamanda geçerr çok teşekkür ederimmPanik atak kalbide zorluyor .panik atak gecirirken kalp carpintim oluyordu önce soguk terleme durduk yere sonra korku kaygi kalp catpintisi sonra zaten pek birsey hatirlamiyorsun .benimkisi ileri derecede panik atak inşallah senin hic birseyin yoktur tabiki .panik atak olmasinda cünkü gercekten zor bir durum
Inşallah canim aminn .sende güzel haberler alirsin doktora gidersenİnşallah seninki de en kısa zamanda geçerr çok teşekkür ederimm
Sarimsakli birşey yedin mi o akşam ? Tansiyon için diyorum bunu.Stresten olduğunu sanmıyorum bi anda oldu çünkü film izlerken dedim bana bir şeyler oluyo ölüyorum galiba kötüleştim baya gözümü açacak halim yoktu sonra bu geçti ama hala etlisindeyim korkuyorum üç gündür aklımda niye böyle oldu neyim var diye düşünüp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?