Zaten bu sekilde olmasaydı adı panik atak olmazdı. Yaklaşık 3 senedir yasadiklarinizi harfi harfine birebir yaşadım emin olabilirsiniz. Eger kardiyoloji doktoru birseyiniz yok diyosa emin olunki yok çünkü bizi doktora dahi suphe ettiren "panikatak. '' Hem kendikafamda kurup inndiklarimla kac senehayati kendime zehir ettim kendi kendime ben kalp hastasiyim diye teşhis koydum cunku panik atak beni ele geçirmişti aylarca dışarı adım atamadım lutfen benim yaptığımı yapmayın doktorunuz ne diyorsa inanin ve mutlaka ilac tedavisine baslayin eğer inanciniz varsa namaz kılın o kadar iyi geliyorki. Kafanızı dağıtmak icin herşeyi yapin doktor ne soyluyosa dogru kendinizi buna inandirin benboyle yapmadığım için cok pişmanım sizde pisman olmayın internetten hiç birsey arastirmayin doktor birseyin yok senin ki panik atak dediyse kesinlikle kendinize benim hic biseyim yok vu sadece panik atak diye inandirin beyin buna inandikca birseyin olmadigni düşündükçe vucuttaki panik alarmi sonaerecek ve yaşadığınız o korkunç ataklari yasamamaya baslicaksiniz aslinda panik atak vucudu yaklasan bi tehlikeue karsi korumak icin harekete gecen bi alarm sadece siz bi tehlike olmadigni beyninize inandirdikca vucutta bu alarmi calistirmayi birakacak ama siz ne zaman ben kalp hastasiyim diyip dusunmeye baslarsiniz o alarm devreye girecek bir tehlike varmış gibi kalp hızlanacak eller ayaklar fazla nefes almaktan uyusmaya baslayacak mideniz bulanicak o anki caresizligi oyle biliyorumki ve de geçtikten sonra sanki dunyanin işini yapmis gibi yorgun hissediyorsunuz. Akliniza takilan birsey olursa özelden de sorup yazabilirsiniz. Allah'ın izniyle hepsi gececek inşallah