-
- Konu Sahibi narcicegiiiii
Demir eksikliği,tiroitin az çalışması ,b12 düşüklüğü de buna neden olabilirmiş .O nedenle kan testlerimi yaptıracağımSolunum testin normal çıkmış aslında. Bayramdan sonra ne yapmayı düşünüyorsun
Umarım sadece vitaminlerle alakalıdır. İnşallah anksiyete değildir.Hatta kan ve vitamin değerlerindeki düşüklükler özellikle bahar aylarında depresyona anksiyeteye zemin hazırlarmış
Umarım ama ben zaten aşırı kaygılı biriyim .Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum.Şuanda kendime kondurduklarımı söylemeye dişim bile varmıyor .Umarım sadece vitaminlerle alakalıdır. İnşallah anksiyete değildir.
Çok iyi anlıyorum seni. Zaten aşırı kaygı stres her şeyin tetikleyicisiUmarım ama ben zaten aşırı kaygılı biriyim .Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum.Şuanda kendime kondurduklarımı söylemeye dişim bile varmıyor .
Böyle durup dururkende oluyor mu bu lanetÇok iyi anlıyorum seni. Zaten aşırı kaygı stres her şeyin tetikleyicisisanki hep kötü bir şey olacakmış hissi
Evet,maalesef. Ortada kaygilanacak bir şey yokken de oluyor. Durduk yereBöyle durup dururkende oluyor mu bu lanet
Evet,maalesef. Ortada kaygilanacak bir şey yokken de oluyor. Durduk yere
Onu bilemiyorum bende yok ama anksiyeteden dolayı yaşayan var mıdır bilmiyorum.Peki boğazına birşey takılmışlık hissi ?
Benim demir esiklği yani ferritun ve B12 bayağı eksik çıktı. 3 aydır nefes darlığı ve çarpıntı şikayetim vardı. Midemde bakteri çıktı. Hoş bu bakteri nefes darlığı ve çarpıntı yapmıyor. Neyse Helikobakteri ilaçlarını kullandıktan sonra düşük olan değerlerim daha da düştü. Benim Ferittun 14 çıktı.(Normal değerler 15 -200 arası) ,B12 de 123 çıktı.(Normal değerler 185 - 900 arası)Demir eksikliği,tiroitin az çalışması ,b12 düşüklüğü de buna neden olabilirmiş .O nedenle kan testlerimi yaptıracağım
Bende sizinle ayni durumdayimDoktor kan testlerini istedi bazen demir eksikliğinde yaşanır bunlar dedi.kolestrolüm yüksektir bundan olabilir mi bilemiyorum.Sürekli bunu düşünür oldum.sabah uyanıyorum birşeyim yok.Acaba var mı diye düşünmeye başlıyorum hafif hafif başlıyor .Bu nasıl bir dert ölüyor muyum.Kötüyü düşünmekten kendimi alamıyorum .
Şuan kendimi okudum sanki bende öyleyim gram gram bakiyorum.Benim sizlerden biraz farklı. Bişeyler bişeyleri tetikledi sanırım bi akşam soğuk terler döktüm, kustum sonra anladım ki terapiye başlamalıyım. Ama bayram vs derken tam terapinin 1.seansı bitti ki 60 dakikanın 50 si ağlayarak geçti, sonra sanki kilo alamıyorum ve sürekli veriyorum algısı başladı. Sonrasında da dün geceden beri iştahım gitti. Nasıl taktıysam kafama. Tartıdan inmiyorum günde 15 defa bakıyorum kilo verdim mi diye
Benim ferritin 6.7 çıktı kansızlık varmış baya düşük dedi doktorlar demir ilacı kullanıyorum şuanda ama o da zaten sorunlu olan midemi azdırdı azıcık birşey yesem hemen midem çok şişmiş hissediyorum ağızdan asla gaz çıkaramayan birisiyim zaten ne yesem dokunuyor çok sıkıldım endoskopi yapılsa belki yara vs çıkar reflü yada ülser var diye düsünüyorum ama korkuyorumda endoskopiye bilmiyorumDoktor kan testlerini istedi bazen demir eksikliğinde yaşanır bunlar dedi.kolestrolüm yüksektir bundan olabilir mi bilemiyorum.Sürekli bunu düşünür oldum.sabah uyanıyorum birşeyim yok.Acaba var mı diye düşünmeye başlıyorum hafif hafif başlıyor .Bu nasıl bir dert ölüyor muyum.Kötüyü düşünmekten kendimi alamıyorum .
Merhabalar aynı sorunları yaşıyorum bendeBen yaşadım ve yaşıyorum, ilk olarak 2019 yılında yaşadım O zaman boyun ağrılarım çöktü ve nefes alamıyo gibi geliyodu gece azrail geldi beni alıyo gibi şeyler görüyordjm rüyamda zayen çok fazla da uyuyamıyorum doktorlara gittim hiçbir sey çıkmadı psikiyatri ye gittim anksiyete dedi ilacımı düzenli kullanınca geçti 7 ay öncesine kadarda çok iyiydim fakat şu sıra çok zor bir süreçten geçiyorum O yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım bu sefer kalbim sıkışıyo sol kolum ve sırtımın sol tarafı ağrıyo gibi geliyo doktora gittim hicbir sey çıkmadi tekrar psikiyatriye gittim şuanlık oluşmuş bir durum olmadığını stres zamanlarınds böyle tepkilerin normal olduğunu söyledi ama hala aynı şeyleri yaisyprum sürekli ölümü düşünüyorum bazen kabulleniyorum bazen içinden çıkamıyorum bi gün oluyo aileme bir sey olucak sanıyorum bazen sanki birilerini son görüşümmus gibi hissediyorum biri bana bir sey söyleyince acaba öleceğimi hissetti de mi böyle söyledi diyorum yine kalbimde ağrı var gibi geliyo geceleri çarpıntiyls uyanıyorum bunun vitamin eksikliğinden olduğu söyleniyor O sebeple birde değerlerine baktirmaya gideceğim ve yine devam ederse psikiyatriye tekrar gidecegim. Benim. Hikayemde böyle anlatmak sormak istedigibiz bir seuler varsa yardımcı olmak çok isterim
hemen hemen aynııı duyguları panikleri yasıyoruzBen yaşadım ve yaşıyorum, ilk olarak 2019 yılında yaşadım O zaman boyun ağrılarım çöktü ve nefes alamıyo gibi geliyodu gece azrail geldi beni alıyo gibi şeyler görüyordjm rüyamda zayen çok fazla da uyuyamıyorum doktorlara gittim hiçbir sey çıkmadı psikiyatri ye gittim anksiyete dedi ilacımı düzenli kullanınca geçti 7 ay öncesine kadarda çok iyiydim fakat şu sıra çok zor bir süreçten geçiyorum O yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım bu sefer kalbim sıkışıyo sol kolum ve sırtımın sol tarafı ağrıyo gibi geliyo doktora gittim hicbir sey çıkmadi tekrar psikiyatriye gittim şuanlık oluşmuş bir durum olmadığını stres zamanlarınds böyle tepkilerin normal olduğunu söyledi ama hala aynı şeyleri yaisyprum sürekli ölümü düşünüyorum bazen kabulleniyorum bazen içinden çıkamıyorum bi gün oluyo aileme bir sey olucak sanıyorum bazen sanki birilerini son görüşümmus gibi hissediyorum biri bana bir sey söyleyince acaba öleceğimi hissetti de mi böyle söyledi diyorum yine kalbimde ağrı var gibi geliyo geceleri çarpıntiyls uyanıyorum bunun vitamin eksikliğinden olduğu söyleniyor O sebeple birde değerlerine baktirmaya gideceğim ve yine devam ederse psikiyatriye tekrar gidecegim. Benim. Hikayemde böyle anlatmak sormak istedigibiz bir seuler varsa yardımcı olmak çok isterim