- Konu Sahibi narcicegiiiii
Aynı durumdayız maalesef,yaklaşık 7 aydır hergün sizinle aynı şeyleri düşünüyorum,kızımı severken bile korkuyorum acaba şimdi niye huzurluyum diye en huzurlu anımı bozuyorum...tüm kontrollerimi yaptırdım,şu son yaşanan ani ölümler vs,önüme böyle şeyler çıktıkça iyice bunalıyorum niye çıktı diye...psikiyatriste gittim fakat ilaçlar ataklarımı tetiklediği için kullanamıyorum,devamlı tansiyon aleti kolumda,herşeyden korkar oldum ve devamlı bedenimi dinliyorumBen yaşadım ve yaşıyorum, ilk olarak 2019 yılında yaşadım O zaman boyun ağrılarım çöktü ve nefes alamıyo gibi geliyodu gece azrail geldi beni alıyo gibi şeyler görüyordjm rüyamda zayen çok fazla da uyuyamıyorum doktorlara gittim hiçbir sey çıkmadı psikiyatri ye gittim anksiyete dedi ilacımı düzenli kullanınca geçti 7 ay öncesine kadarda çok iyiydim fakat şu sıra çok zor bir süreçten geçiyorum O yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım bu sefer kalbim sıkışıyo sol kolum ve sırtımın sol tarafı ağrıyo gibi geliyo doktora gittim hicbir sey çıkmadi tekrar psikiyatriye gittim şuanlık oluşmuş bir durum olmadığını stres zamanlarınds böyle tepkilerin normal olduğunu söyledi ama hala aynı şeyleri yaisyprum sürekli ölümü düşünüyorum bazen kabulleniyorum bazen içinden çıkamıyorum bi gün oluyo aileme bir sey olucak sanıyorum bazen sanki birilerini son görüşümmus gibi hissediyorum biri bana bir sey söyleyince acaba öleceğimi hissetti de mi böyle söyledi diyorum yine kalbimde ağrı var gibi geliyo geceleri çarpıntiyls uyanıyorum bunun vitamin eksikliğinden olduğu söyleniyor O sebeple birde değerlerine baktirmaya gideceğim ve yine devam ederse psikiyatriye tekrar gidecegim. Benim. Hikayemde böyle anlatmak sormak istedigibiz bir seuler varsa yardımcı olmak çok isterim