• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik atak baslangici mi bu

1mesajinizvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
55
30
3
41
ilgisi yok belki ama bir ay suren bir grip gecirdim.cok agirdi.yeni duzeldim diyebilirim hatta hala dudagimda ucuk var.
ben spora yazildim ama gidemiyorum gitsem de yarim birakmak zorunda kaliyorum hatta yuruyuse ciksam da ayni sey kalbimin uzerine bisiy oturuyor ve nefes alamiyorum sanki..
bu gittigim bi yer var oraya gittigimde oluyor hep.oraya gitmezsem bunu yasamiyorum.diyeceksiniz ki oraya gitmek bilinc altinda seni etkiliyordur.hayir orayla bi derdim yok,oradaki insanlarla da yok..ama kotu baktiklarini goruyorum bazen.yani ters bakislar.acaba diyorum kotu enerjileri beni etkiliyor olabilir mi? beni sevmemeleri icin bi neden yok gerci ama olumsuz insanlar hayata bakislar olumsuz.acaba bu enerjileri bana iyi gelmiyor mu ki ya da bende panik atak baslangici mi var

Öncelikle geçmiş olsun, ama 1 ay Grip geçirmişsiniz ki kısa olsa dahi Grip vücudu çok yoran bir süreç.

Kötüyü çağırmak istemem ama Virüs kalbe dahi inebiliyor ve orada da iltihaba yol açabiliyor Allah muhafaza, acaba panik atak mı diye geçirmeyin bence.
Tamam sürekli bu his yokmuş ama yine de bir doktora görünmekte fayda var.

Kalpte bir sorun yoksa o halde psikolojiktir. Kötü bakıyorlar demişsiniz, bu etkilemiş olabilir.

Panik atağı ne denli tetikler bu durum bilemedim, ama bu konuda daha fazla fikir sahibi olam arkadaşlar sizi aydınlatabilir.

Tekrardan geçmiş olsun.

Kalpte bir sorun yoksa o halde psikolojiktir. Kötü bakıyorlar demişsiniz, bu etkilemiş olabilir.

Panik atağı ne denli tetikler bu durum bilemedim, ama bu konuda daha fazla fikir sahibi olam arkadaşlar sizi aydınlatabilir.

Tekrardan geçmiş olsun.
kalbe baktirmadim.dedem,babam hep kalp hastasi aslinda baktirayim ona da

Geçmiş olsun.
Sağlık konusunda etrafa sormayı pek sevmem ben.
İnsan iyce panik oluyo.
Direk doktora gidin derim.

Back