Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben yaklaşık 2 senedir panik bozukluk , anksiyete ve kaygı bozukluğu yaşıyorum. İlk panik atağımı aşırı doz madde kullanımından sonra yaşadım. Ve o günden sonra benim hayatım alt üst oldu. İlk 1 ay boyunca sürekli atak yaşadım ve kalbimde bir problem olduğunu düşünerek geçti. Panik atak olduğumdan haberim yoktu. Daha sonra öğrendim ve bunun önüne nasıl geçilebilir diye araştırmalar yaptım. Şuan gerçekten bir panik atak rahatsızlığı olan insanı değiştirebilecek kadar bilgim var ama maalesef kendime uygulayamıyorum bunu. İlk başlarda sürekli kalp krizi geçirip öleceğimi düşünüyordum ve fiziksel belirtilerim çok vardı . Surekli Göğsüm sıkışıyor , sol kolum komple uyuşuyor , nefes darlığı ve nabzımın 14O’ları gördüğü çarpıntılar… kendime engel olamıyordum sürekli acillerde yatıp kalkıyordum. Günde 4 kez bile acile gittiğim oluyordu. Şuan zaten bütün acildeki doktor hemşirelerden tutun , temizlikçisine kadar herkes tanıyor beni. Kardiyoloji ye gittim 2 kez ve kalbimde en ufak bir sorun bile olmadığını söylediler. Ama kendimi inandıramıyorum hiç bir şekilde . Geceleri uyuyamıyorum sürekli bir ölüm korkusu yaşıyorum. Evet diyorum bu son gecem , sabahı göremeyeceğim diyorum. Şu son 2 aydır çok sık atak yaşamıyorum ama ölüm korkusu ve o kötü düşünceler aklımdan hiç gitmiyor. Son zamanlarda ise aşırı derecede baş dönmesi , mide bulantısı yaşamaya başladım. Ama bu baş dönmesi dediğim öyle böyle değil saatlerce süren bir baş dönmesi. Şimdide buna taktım beynimde bir şey olabilir mi diye ve Nörolojiye randevu aldım ay sonuna. Sürekli kendimle ilgili hastalıklar arıyorum. Özellikle beni en çok korkutan da kalp krizi… aranızda benim gibi şiddetli yaşayanlar var mı???