• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandomim Nişanlandı =) 21.05.2010

ayy canım ben bu resimleri görmemiştim sana mutluluklar dilerim bişi söliimi kırmızı sana çok yakışmış bebğim presnsesler gibi olmuşsun maşallah ayhhhhhh canım benim yaaa işallah çok mutlu olursunuz.... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz

canım her bir kareniz o kadar güzel ki ... :asigim:
hayatımda gördüğüm en nadir en güzel gelinlerden birisin :nazar:
maşallah size..
düğününüzüde görmek nasip olucak inşalllah yerimseniben
sana kırmızı çok yakışıyor.... Şeniz

Kızlar ve söylemeden geçemicem... SİZİ SEVİYORUM. herşey gönlünüze göre olsun inşallah...:1hug::nazar:

anam bizde seni çok seviyoruz canım benimmmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
canım yaaa yürekten söylüyorumki hayatımda mutlu olmasını en çok istediğim nadir insanlardan birisn canım işallah çok mutlu olursun aslıcıım

canım adaşımmmm :asigim: herşey çok güzel olucak hepimiz için ...! :nazar:

inşallah canım aminn:nazar:

anam bizde seni çok seviyoruz canım benimmmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
canım yaaa yürekten söylüyorumki hayatımda mutlu olmasını en çok istediğim nadir insanlardan birisn canım işallah çok mutlu olursun aslıcıım

seçilim teşekkür ederim. sende öylesin benim için. diyorum ya temiz yüreklisin gerçekten öylesin. inşallah sende çok mutlu olursun. hepimiz mutlu olalım yaw:nazar:

bencede canım hepiniz nişanlandınız bi tek ben kaldım yavvvv eeee ne dielim darısı benim başıma artıkın canım umuyorumki bende bi gün çok mutlu olucam işallah :Saruboceq: :Saruboceq:

bencede canım hepiniz nişanlandınız bi tek ben kaldım yavvvv eeee ne dielim darısı benim başıma artıkın canım umuyorumki bende bi gün çok mutlu olucam işallah :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım inanıyorum ben zaten olacağına:Saruboceq:. Ve geç olsunda güç olmasın dimi. Durup durup turnayı gözünden vurucan :lepi:

aşk olsun seçil daha bizde nişanlanmadık ama unuttun bizi :umursamaz:

ben unutmadım da ha nişanlanmışsın ha nişanlanacaksın ne fark ederki
siz günü almışsınız nişanlanacaksınız evleneceksiniz bir sevdiğin var benim
bir sevgilim bile yok henüz ben ondan bahsediyorum ...

Son düzenleme:
Bu mutlu gününe birebir şahit olmak mükemmel bi duygu canım. :nazar:
Düğününde de inşallah yanında olabilirimm. Allahtan bi mani olmazsa..

seçil benim demek istediğim eskiden gelirdin destek çıkardın bize ama artık uğramıyosun
onu kastettim bende yerimseniben

seçil benim demek istediğim eskiden gelirdin destek çıkardın bize ama artık uğramıyosun
onu kastettim bende yerimseniben

ece ben size her daim destek oldum ve nişanınıza kadarda muhabebt ettik sizinle
ne derdiniz olursada herzaman paylaştım muhakak ama artık evlilik muhabetinden sıkıldığım için sizin topiğe girmiyorum yanlış anlaşılmasın...

Back