Pandomim Nişanlandı =) 21.05.2010

canım benim çok güzel olmuşsun yakışmışsınız. ALLAH tamamına erdirsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın.hep mutlu ve huzurlu olun inşallah.

tek kelimeyle $ahane gorunuyosun canim, machallah!!!

çok tatlısınız rabbim tamamına erdirsin mutluluklar herkesinkine bakıyorum mutlu oluyorum ve yine aynı dilegi diliyorum raabim banada nasip et ve burada sizlerle paylaşım:)

amin çok teşekkür ederim. Allah sanada nasip etsin istediğin şekilde canım.

Maşallh canım kırmızı çok yakışmış.Allah tamamına erdirsin.Mutluluklar...

teşekkür ederim.:asigim:

çok yakışmışsınız tebrik ederim

yorumları tam okuyamadım ama şu ana kadar nişanlınla seni birbirinize benzeten oldu mu.Çok benziyorsunuz yerimseniben o kırmızı nasıl bir kırmızı öyle çok dikkat çekiyor sana çok yakışmış çok hoş olmuşsun ,Allah tamamını erdirsin :asigim:

Allah tamamına erdirsin.Mutluluklar...

teşekkürler.

teşekkür ederim. bizi birbirimize benzeten arkadaşlar oluyor =)) birbirini çok seven çiftler bezermiş diye bi söz var ama belki de ondandır. belkide tesadüftür :asigim:

ayy canım ben bu resimleri görmemiştim sana mutluluklar dilerim bişi söliimi kırmızı sana çok yakışmış bebğim presnsesler gibi olmuşsun maşallah ayhhhhhh canım benim yaaa işallah çok mutlu olursunuz.... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz

canım her bir kareniz o kadar güzel ki ... :asigim:
hayatımda gördüğüm en nadir en güzel gelinlerden birisin
maşallah size..
düğününüzüde görmek nasip olucak inşalllah yerimseniben
sana kırmızı çok yakışıyor.... Şeniz

canım seçilim :1hug: çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah daha güzel şekilde gönlüne göre istediğin gibi inşallah. İnşallah sende çooooooooooooooooookkkkkkkkkk çoooooooooooooooooook çooooooooooookkkkk mutlu olursun temiz yüreklim :asigim:

:1hug:canım benim çok çok teşekkür ederim iltifatların için. senin bakan gözlerin güzel ya o yüzden güzel görüyosun canım. hepimiz görücez düğünlerimizi de inşallah. canım benim ya :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…