• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pandemide eşler arası iletişim!!!

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Merhabaaa...
Pandemi sürecinde işimden ayrıldım dolayısıyla tüm gün evdeyim. Eşim de işe gidip geliyor. Yani iş ev arası kısıtlamadan dolayı başka bir etkinliği yok. Hafta sonu da yine aynı şekilde. Hepimiz bu durumda benzer haldeyiz , öyle düşünüyorum.
Bu süreçte yüz göz olmadan, nasıl özletiriz kendimizi. Yani, tartışmaları minimuma indirmek için ne yapabiliriz? :) muhabbet olsun.

Bizde de durum ayni hep evdeyiz market hariç. Gecen bi ufak tartistik ama pandemiyle, evde olmakla hiç alakasi yoktu. 😂
Tartismamak icin özel bisey yapmiyoruz biz tartismiyoruz zirt pirt, pandemi etkilemedi hiç.
Normalde sorun olmayan ne gibi sorunlar cikiyor ki evde olunca. 🙄

Bizde de durum ayni hep evdeyiz market hariç. Gecen bi ufak tartistik ama pandemiyle, evde olmakla hiç alakasi yoktu. 😂
Tartismamak icin özel bisey yapmiyoruz biz tartismiyoruz zirt pirt, pandemi etkilemedi hiç.
Normalde sorun olmayan ne gibi sorunlar cikiyor ki evde olunca. 🙄
Yani başka vakit geçirebildiğimiz hiçbir yer yok, her hafta aynııı :)

Merhabaaa...
Pandemi sürecinde işimden ayrıldım dolayısıyla tüm gün evdeyim. Eşim de işe gidip geliyor. Yani iş ev arası kısıtlamadan dolayı başka bir etkinliği yok. Hafta sonu da yine aynı şekilde. Hepimiz bu durumda benzer haldeyiz , öyle düşünüyorum.
Bu süreçte yüz göz olmadan, nasıl özletiriz kendimizi. Yani, tartışmaları minimuma indirmek için ne yapabiliriz? :) muhabbet olsun.
Birlikte dizi izliyoruz, o maç izlerken ona katılıyorum, özel alan istediğimizde farklı odalarda takılıyoruz. Herkesin özel alanı olursa sorun olmaz.

Biz işe de gitmiyoruz uzaktan çalışıyoruz. 7-24 birlikteyiz ama hiç kavga filan etmiyoruz, bu kafi. Özlemek filan hayal yani bu kadar birlikteyken.

Bizim iki cocugumuz var. Beraber tek basimizs gecirebildigimiz zaman kisitli. Ikimiz icin yeterli kadar zaman bulsak ya misir patlatip sarilip film izliyoruz yada cay esliginde sohbet ediyoruz. Satranj felan oynuyoruz. Ekstradan kendimi özletmeye gerek duymadim hic evde oldugum halde.

Sevgiliyken de çok zaman geçirirdik biz. Aynı evin içinde. Hiç sıkılmadım. Muhabbetinden, sevişmekten, oturup bişi izlemekten.

Sıkılıyorsanız ya da kavga çıkıyorsa sıkıntı var. Esas ilişki kalitesi böyle durumlarda belli olur. Çünkü günlük hayatın kaosu içinde, yorgunlukla eve gelince birbirinize tahammül edersiniz de çok vakit geçirirken edemiyorsunuz anlamına gelir.

Esiniz akşama kadar isteymis ozlemek için yeterli değil mi.
Merhabaaa...
Hanımlar sakin olun...
Uzmanlar bile tavsiye verirken , hepiniz eşiyle evde güllük gülistanlıksınız anladım :)

Sorun haftasonları için birlikte birşey yapmaksa ben olsam öğleye kadar uyur ogleyin kahvalti yapar evi toplar sonra film izler sonra tavla oynar sonra akşam yemeği yapar sonra kitap okurdum.
Not iki çocuk annesi yattığı kalktığı saat belli olmayan bir ev hanımı yazıyor bunu.
Bunları yapmak isterdim uzun zamandır kendime ayıracak vaktim yok

Bizde zırt pırt tartışmalar çıkıyor ama hemen tatlıya bağlıyoruz, uzatmıyoruz.

Şimdi tepkini göze alarak yaziyorum 😁

Yanlış hatırlamadıysam sen şu eşinin ailesiyle mesafeli olmak isteyen ama eşim benim ailemle samimi olsun diyen arkadaşsın (profiline girip bakamam bunun için uğraşmam yani)
Orda da canının istediğine cevap verdin, burda da terslemişsin bile ilk sayfadan insanları; evet çoğu kişinin evliliği güllük gülistanlık sen burda sürekli dert okuyorsun diye herkes dertli olmuyor (ki bölümün adı bir derdim var).

Daha yeni evlisin, ne özlemi ya sizin zaten şu anda birbirinize tahammül seviyenizin en üst düzeyde olması lazım zaten özlem dolu olmanız lazım... biraz erken başlamışsın tavsiye istemeye ama evliligindeki bu sorunlar belki de sen sürekli eşine de burdaki tavrınla davrandigin içindir, şayet adama da full atat gider yapıyorsan...

Ya da evdesin diye vaktin çok, boş vakitte düşüne düşüne kendine dert arıyorsun... kendine oyalanacak başka şeyler bul kendi iç huzurun artsın bari...

Sevgiliyken de çok zaman geçirirdik biz. Aynı evin içinde. Hiç sıkılmadım. Muhabbetinden, sevişmekten, oturup bişi izlemekten.

Sıkılıyorsanız ya da kavga çıkıyorsa sıkıntı var. Esas ilişki kalitesi böyle durumlarda belli olur. Çünkü günlük hayatın kaosu içinde, yorgunlukla eve gelince birbirinize tahammül edersiniz de çok vakit geçirirken edemiyorsunuz anlamına gelir.
Şimdi tepkini göze alarak yaziyorum 😁

Yanlış hatırlamadıysam sen şu eşinin ailesiyle mesafeli olmak isteyen ama eşim benim ailemle samimi olsun diyen arkadaşsın (profiline girip bakamam bunun için uğraşmam yani)
Orda da canının istediğine cevap verdin, burda da terslemişsin bile ilk sayfadan insanları; evet çoğu kişinin evliliği güllük gülistanlık sen burda sürekli dert okuyorsun diye herkes dertli olmuyor (ki bölümün adı bir derdim var).

Daha yeni evlisin, ne özlemi ya sizin zaten şu anda birbirinize tahammül seviyenizin en üst düzeyde olması lazım zaten özlem dolu olmanız lazım... biraz erken başlamışsın tavsiye istemeye ama evliligindeki bu sorunlar belki de sen sürekli eşine de burdaki tavrınla davrandigin içindir, şayet adama da full atat gider yapıyorsan...

Ya da evdesin diye vaktin çok, boş vakitte düşüne düşüne kendine dert arıyorsun... kendine oyalanacak başka şeyler bul kendi iç huzurun artsın bari...
:) sen de buranın sınıf başkanı olmalısın.
Kendin çok huzurlu olduğun için bir derdim var sayfasında huzursuz olanlara yargı dağıtıyorsun :)
Ben misal verdim örnek verdim... huzursuz olduğum için değil. Burada eşimle pozitif hallerimizi yazmamın anlamı ne ? Ben kendime sıkıntı ettiğim küçükte olsa bir konuyu yazıyorum ki belki istişareden bir yol çıkar. Evde çok düşünme konusunda haklısın mesela. Sadece tek yorumun bu olsaydı başım üstüne.

Bizde de ayni her hafta ama bu birbirimizin suçu degil. Durduk yere her hafta ayni diye kavga etmenin alemi yok. Birlikte katlanin, evde olmak yeterince sıkıcı kavga ederek daha iyi olmuyor. 🤭
Evettt bu komik ve tatlı bir konu aslında. Ama bazı filozof arkadaşlar , sabrının en çok olması lazım filan yazmış :)

Back