PANDEMİ SÜRECİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATIM

Kızlar bu ara pek giremiyorum. Her soruyu, özelden gelen her mesajı yanıtlamaya çalıştım dilerim gözümden kaçan olmamıştır:)
3. ayı tamamlayınca değişimleri tekrar bu postuma yazarım. Sonra 6. ay sonra 1. yıl inşallah:)Hepinizi öpüyorum.

Kantaron yağını denemek istiyorum aslında hangi marka kullanıyorsunuz ve işe yarıyor mu sizce? Bu arada meme yumuşaklığı kesinlikle ilk aylara göre çok farkediyor. Önceden patlayacak gibiydi şimdi oldukça yumuşak :) Ama gerçek meme yumuşaklığında değil tabi hala. Umarım o seviyeyi de görürüm :)

ben 1. ayımı doldurur doldurmaz tatile gittim ve sanki 1 ay önce ameliyat olan ben değilmişim gibi tadını çıkardım :)

Sizden sonra doktoru araştırdım baya iyi belli ki fiyat sorduğumda yanıt alamadım fiyatı nedir bu operasyonun ona göre randevu alıcam.

ben 1. ayımı doldurur doldurmaz tatile gittim ve sanki 1 ay önce ameliyat olan ben değilmişim gibi tadını çıkardım :)
Süper :) ben görüntü olarak sert olduğu için daha yapay duruyor ilk aylar kalıp gibi o yüzden dedim yoksa acı vs olarak bir sıkıntı olmaz bencede

Ben arifoğlu kullanıyorum evde vardı diye. Ama eczaneden bir kere almıştım o daha etkili idi gibi. Yanık sonucu kullanmıştım baya işe yaramıştı.Bir eczaneye sorun yağ için. Bitince ben eczaneden sorucam.

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz?

merhaba ben de fiyat öğrenebilir miyim?

teşekkür ederim... Şimdi iyiyim. Protezi hissetmiyorum. Ağrım sızım yok. Sadece dikiş izinin soluklaşmasını ve memenin yumuşamasını bekliyorum.
Benımde tam tersi, dikiş izlerim çabuk geçiyor fakat protezler hala yukarıda. 1ay bır hafta oldu. Bugün kontrölüm vardı, masajlara agırlık vermemi istedı dktrum. Geç ıyıleşenlerdenim. yan bile çok az yatabılıyorum, oda sadece gündüz uzandıgımda. Uzun bı süreçmiş. Korseyi çıkarabılcegımı söyledı fakat sporcu sütyeni almam gerekıyor. His kaybı hıç olmadı, tam tersi çok hassas korseyle güvende hıssedıyorum. 1ay sonra daha ıyı olurum inşlh.

Canım sanada çok geçmiş olsun. Aslında sonrası sabır isteyen bir süreçmiş. Masaj ben bazen yapamıyorum bile insan sürekli uğraşamıyor:/ ama yapmak lazım tabii... zamanla protez oturup deri salacak kendini... ben 2 ay kullandım ameliyatta taktıkları sütyen tarzını. Şimdide kullanırsam bralet tarzı giyiyorum dışarı çıkarken.

Merhaba verdiğiniz bilgiler çok güzel öncelikle bunun için ayrıca teşekkürler bende günlerdir doktor arayışındayım ama hala tam olarak güvendiğim bir dokdorla karşılaşamadım maalesef birde ameliyatınız maliyeti ne kadar dı cevap verirseniz çok sevinirim

Merhaba rica ederim Yardımcı olduysa ne mutlu... özelden yazarım...

Merhaba rica ederim Yardımcı olduysa ne mutlu... özelden yazarım...
Slm canim Birşey soracaktım memenin altında ki dikisin ufak mi yoksan büyük mu benim dikiş yerim alttan boydan boya nerdeyse neden böyle büyük bi kesi yaptı dr bana norma de ters t olur ufak.kesi ama benim alt dikiş büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…