PANDEMİ SÜRECİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATIM

Merhaba masallah yaaa ben neden toparlanamadim kombin ameliyat oldum tam karın lipo göğüs büyütme ama sadece göğüsler çok zorladı beni 25 ocakta 2 ay olacak ama hala ağrım aslında ağrıda değil baskı batma oluyor dıştan bakınca bi sorun yok dr sorunca normal diyor. Özellikle sol gogusum dikişlerim geriliyor gibi sırt üstü yatarken yan donerken biseyler kayar gibi alışamadım mi ondan mi bilmiyorum ama sol gögusumde baskı hissi çok fazla gerilme hissi tamda adını koyamıyorum ki

o his bi süre devam edecek sanırım.4ay oldu benimde sağ göğsümdeki gerginlik tam geçmedi araara hala yanma ve gerginlik hissediyorum.sizinde dediğiniz gibi arada bir bakıyorum acaba şeklinde bi farklılık varmı diye dış görünüm gayet normal.6 ile 1 yıl arasında değişiyormuş içten iyileşme burdan yazılanlardan okuduğum kadarıyla..

Bugün fark ettim göğüs dikiş yerleri kizarik ama onun dışında bir şey yok dr kontrole gideceğim bakalim ne diyecek

Reactions: FyL
Bugün fark ettim göğüs dikiş yerleri kizarik ama onun dışında bir şey yok dr kontrole gideceğim bakalim ne diyecek
Merhaba yanma geçti mi acaba benimde bugün 10. Gün ama gece uykumdan uyanıyorum sol mememdeki yanma yüzünden. Gün içinde çok iyiyim ama sizin nasıl süreciniz?

Merhaba yanma geçti mi acaba benimde bugün 10. Gün ama gece uykumdan uyanıyorum sol mememdeki yanma yüzünden. Gün içinde çok iyiyim ama sizin nasıl süreciniz?
Canım daha 10. Gündesin. Çok normal. Benim 11 Ocakta tam 2 ay oldu. Şu an kolumu aktif kullanabiliyor, ağırlık kaldırabiliyorum. Herhangi bir acım yok. 1. Aya kadar o kas gerilmesini vs hissetmen normal bence . 1. Aydan sonra daha rahat olacaksındır.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benimde 2 ay doldu. Ağırlık vs kaldırabiliyorum, yanma batmam acı yok. Sadece ben hep yüzüstü uyurdum. Bazen yüzüstü yattığım oluyor kısa süreli ya da yan yatarken mememin üstüne baskı yapıyorum. O zamanlar benimde sızı oluyor. Ama bu normal diye düşünüyorum. 6 aya kadar bu tarz şeyler yaşayacağızdır. Deri salacak kendini,protez oturacak bunlar hep sabır...Ama tabii anormal bir durum hissedersen doktoruna sormaktan çekinme...

Merhaba geçmiş olsun sizede. Evet aazaldıyanma batma ama hala arada sırt üstü yatarken ağırlık ve batma oluyor

Merhaba geçmiş olsun sizede. Evet aazaldıyanma batma ama hala arada sırt üstü yatarken ağırlık ve batma oluyor
Teşekkür ederim, peki ödem oldu mu sizde benim karnım hamile gibi sürekli bitki çayı ödem attırıcı tarifleri yapıyorum ama henüz istediğim gibi inmedi bugün 14. gün

Çok teşekkür ederim

merhaba ben de ilk ameliyat olmaya karar verdiğimde Erdem Bey ile görüşmüştüm. 3 boyutlu deneme yapmıştık. Gerçekten alanında çok iyi bir doktor ve o denemeden sonra yaptırmaya kesin karar vermiştim :) Ancak söylediği fiyat bana göre bir hayli yüksek olduğu için Dr. Hakan Gence'ye yaptırdım. Haziran 2020 de gerçekleşti ameliyatım ve o kadar mutluyum ki iyi ki yaptırmışım diyorum. Doktorum gerçekten çok iyi ve ilgili tam istediğim ölçülerde görünümde yaptı ameliyatımı. Ancak izlerim çok geç iyileşiyor. Hatta kremleri düzenli kullanmama ragmen hala kızarık ve hafif kabarık. sanırım yapısal bir durum. izlerle ilgili neler yapıyorsunuz hangi kremi kullanıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim :) (ben scarex kullanıyorum)

Merhabalar,yaziniz oldukça detaylı olmuş.Ben de yaptırmayı düşünüyorum,olculerimiz çok yakın.Kisin mi yoksa yazın mi ameliyat daha kolay geçiyor iyileşme açısından.Suan ne durumdasınız?nasıl hissediyorsunuz?
Bir de benim memem hiç yok denecek gibi 75 a cup.Doktorum bir beden buyuturum dedi,göğüs kafesim sarmış.Vucudum darmis.275 CC dedi en fazla.Kas altı bı şekilde olursa altta ayrı üste ayrı iki meme gibi durur mu?

Arkadaslar her gogus buyutmede de diren takiloyor mu aman Allahm bu kadar ciddi bir operasyon demek ki bende dusunuyorm istiyorum ama cesaret edip dr bile gidemedim henuz kas ustu operasyon daha kolay diye biliyorum

Merhaba, fiyat bilgisi verebilir misiniz özelden"?

Canım çok geçmiş olsun sana da. Benden daha ileridesin:) 6 ayı devirdiğin için daha iyisindir diye düşünüyorum. Meme yumuşaman nasıl? 6. ayda ilk aylara göre değişim oldu mu? Ben dikişler için dermatix silikon jel ve kantaron yağı kullanıyorum. Dikiş izini doktor bir arkadaşıma sormuştum. 1 yıla geçer demişti o yüzden daha iyileşme devam ediyordur diye düşünüyorum. İsterseniz kreminizi değiştirin. 6 aydan sonra değişik kremde iyi gelebilir. (tabii doktorunuza danışarak)

Merhaba,
Bu tarz ameliyatların iyileşme süresi 1 yılı buluyor. İstediğiniz yumuşaklıkta olması,dikiş izleri vs.
Bu sebeple ben Ekim-Kasım-Aralık-Ocak o civarlarda yapılmasını tavsiye ederim yaz tatili düşünüyorsanız.
Şu an 2. aydayım ve memem henüz sert. Bende 75a idim b oldum kapsız dolduruyor. Göğüs kafesimde hesaba katıldığı için bana da en uygun cc buydu. Şuan boyutundan memnunum bence doğal duruyor. Bir kaç doktorla görüşüp fikir almanızı öneririm. Çoğu aynı cc'leri önerirse zaten sizin için uygun olan o cc'dir. Bazen ameliyatta prova protezler deneniyor. Bir büyük cc göğsünüze uyarsa doktor onu kullanıyor. Burada bazen okuyorum cc ne kadar taktırayım diye konuşuluyor. Ama herkesin meme yapısı farklı. CC seçimi meme çapına, göğüs kafesine göre seçiliyor. Natural bir görüntü beklentisindeyseniz bu anlamda doktorunuz zaten size uygun cc yi kullanacaktır.

Arkadaslar her gogus buyutmede de diren takiloyor mu aman Allahm bu kadar ciddi bir operasyon demek ki bende dusunuyorm istiyorum ama cesaret edip dr bile gidemedim henuz kas ustu operasyon daha kolay diye biliyorum
Merhaba,
Her doktor kullanmıyor. Ama ben 3 gün kullandım.
Benim bildiğim ağrı olmaması ve kapsül riskini azaltmak için kullanılıyor. FDA da dreni öneriyormuş diye duymuştum.
Açıkçası çıkan kanı görünce memede birikip belki ağrıya sebep olmasındansa çıkmasını daha mantıklı buldum.
Biraz sızı gerginlik hissi veriyor,çıkartırken de saniyelik acıyor ama dayanılmayacak bir şey değil.
Kas üstü kas altı meselesi ise sizin meme yapınız ile ilgili. Eğer meme dokunuz az ise altta yapılıyor.
Kas üstü yapacak olanlar varsa subfacial yöntemi araştırmalarını öneririm. En azından zar içine alınıyor protez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…