Yıl dönümü muhabbeti konuda mi yaziyor, bir üye daha demiş ama konuda sanki öyle bir şey yoktu.Yalnız siz de ilginçsiniz gerçekten
Yıl dönümüne ses çıkarmayıp 1 günlük kampı sorun etmek farklı gerçekten
Ben de yıldönümü işini sorun ederdim en çok
Hayır vermiyor görümcemin istekleride beni etkilemiyor ama biyerlere beklentilere girmeleri rahatsız ediyor. Mesela eşim börek alırken görmüş abi dur yeme haftaya birlikte yiyelim diyor. Ya da araban yoktu biyere gitmedin dimi gezmeye gibi. Çığlık atmak istiyorum YETER. DiyeBunları size söylüyor mu gorumce? Eşiniz sizin ihtiyacınız varken para veriyor mu? Sizinle gitmek yerine kardeşiyle gidiyor mu? Eger bunlar olmuyorsa birakin abi kardeş kendi aralarında ne yapıyorsa yapsın tâki ucu size dokunana dek. Baktınız onların arasındaki muhabbetin ucu size dokunuyor yani somut olarak siz de etkileniyorsunuz o zaman olaya müdahil olun.
Çok da ahkam kesiyormus gibi böyle yapın böyle yapmayın demek istemem. Zaten bana da düşmez de sadece nacizane tavsiyem olarak söylemek istedim.
Son yorumlarında paylaşmışYıl dönümü muhabbeti konuda mi yaziyor, bir üye daha demiş ama konuda sanki öyle bir şey yoktu.
Sizin nasıl ?Klasik Türk erkeği iste ablacim.o maaile bir arada olunca anne babası ve arkadaşları ile birlikte olunca sizinde en az onun kadar mutlu olduğunuzu sanıyor.işine öyle geliyor.tatilini eşi ile başbaşa geçirmek hic eğlenceli gelmiyor bizim kocalara.onlar yaşıtı erkek akraba ve arkadaşlarıyla daha Mutlular.Mutlu olmayacağınız hic bir tatile gitmeyin.hayati esimiz mutlu olsun diye yaşamıyoruz.Bende ayni dertten muzdaribim
Yıldönümü düşünmüyorsa ben neden düşüneyim mi bana yıldönümüde ona cuma mı. İçimden sinirleniyorum adamın aklına gelmediyse banane ya diyorum. Sanırım gereksiz gurur. İşte amaç kamp değil lakin ben yanlış yerden olaya giriyorumYalnız siz de ilginçsiniz gerçekten
Yıl dönümüne ses çıkarmayıp 1 günlük kampı sorun etmek farklı gerçekten
Ben de yıldönümü işini sorun ederdim en çok
Bayrama yakın yıldönümümüz. Tabi bizim paramız yok çünkü daha taksidimiz var. Bi de tabi bayramda harcama yapıcaz malum yıldönümde ne yapabiliriz ki. Bundandır kırgınlığım. Bakın ağlayasım geldi gözlerm dolduYıl dönümü muhabbeti konuda mi yaziyor, bir üye daha demiş ama konuda sanki öyle bir şey yoktu.
Bizde de durum ayni.tatil deyince memlekete gitmek arkadaşlarıyla takılmak gelir aklına.bende serbest bıraktım ailesine gider arkadaşlarıyla takılır.bende kendi aileme giderim.1hafta denize gideriz.bu kural oturdu bizde.yoksa tatil ve bayram denince sinir olurdum.romantizm beklemeyin yoksa üzülüyor insan.başbaşa olmak eşimi hic mutlu etmiyor.oglumuzla biraz oynar sonra yine telefona dalarSizin nasıl ?
Ben orayi kaçırdım. Kamp yerine yıl dönümü için baştan niye plan yapilmadi o kısmı anlayamadım.Bayrama yakın yıldönümümüz. Tabi bizim paramız yok çünkü daha taksidimiz var. Bi de tabi bayramda harcama yapıcaz malum yıldönümde ne yapabiliriz ki. Bundandır kırgınlığım. Bakın ağlayasım geldi gözlerm doldu
Eşimde tam tersi düşünüyor. Yanlış düşünüyormuşum her zaman olmuyormuş benimlede ilgileniyormuş üzmüşüm.Bizde de durum ayni.tatil deyince memlekete gitmek arkadaşlarıyla takılmak gelir aklına.bende serbest bıraktım ailesine gider arkadaşlarıyla takılır.bende kendi aileme giderim.1hafta denize gideriz.bu kural oturdu bizde.yoksa tatil ve bayram denince sinir olurdum.romantizm beklemeyin yoksa üzülüyor insan.başbaşa olmak eşimi hic mutlu etmiyor.oglumuzla biraz oynar sonra yine telefona dalar
ben yıldönümü için büyük paralar harcanması gerektiğini düşünmüyorum çalışan insanlarsınız bir yemek bir hediye ya da başka bir şey bu kadar zor olmamalı. bütçemiz yok demeyin evde de gayet güzel planlar yapılabilir önemli olan bunu hatırlamak ve değer verdiğini hissettirmektir.Bayrama yakın yıldönümümüz. Tabi bizim paramız yok çünkü daha taksidimiz var. Bi de tabi bayramda harcama yapıcaz malum yıldönümde ne yapabiliriz ki. Bundandır kırgınlığım. Bakın ağlayasım geldi gözlerm doldu
Güzelim ne oldu anlayamadım ki. Eşim gidelim mi dedi bende tamam olur bakalım ama sarsmasın bütçemizi dedim. Tabi dedi dikkat ederiz bizimkilerde benzin atar orda da çok harcamayız dedi. Gitmişken gezelim de olurmu dedim gezeriz dedi. Sonra kamp geldi aklına büyüdü büyüdü büyüdü. Çadır istedi aldım taksitle. Sonra grup kurdu kuzenlerini ayarladı. Bir hevesli bir hevesli. Bizim gezme gündemde değil sanki tek kendi gidiyor. Kuzenide diyor oo avda yaparız bilmem ne. Sonra baktım ben bu tatilin neresindeyim ben nerdeyim ? Bi üzüldüm. Baktım ee yıldıdönümü bizim dedin. Sonra eşim işte sandalyede alalım dedi kuzenine. Beynimden geçti oh gidiyor paralar biz istedik alınmadı. Baktı suratım düşük kamp tişörtü alabilirmiyim bitanecik dedi güldü. Bizim gezi tabi yok gündemde. Alındım sonra üzüldüm yani.Ben orayi kaçırdım. Kamp yerine yıl dönümü için baştan niye plan yapilmadi o kısmı anlayamadım.
1000 tl memlekte ayırıyorsak o parayla 2 gün tatile gidebilirdik diye düşünüyorum.ben yıldönümü için büyük paralar harcanması gerektiğini düşünmüyorum çalışan insanlarsınız bir yemek bir hediye ya da başka bir şey bu kadar zor olmamalı. bütçemiz yok demeyin evde de gayet güzel planlar yapılabilir önemli olan bunu hatırlamak ve değer verdiğini hissettirmektir.
keşke ilk köy planı açıldığında bayram yıldönümümğze denk geliyor ben özel bi şeyler yapmak istiyorum deseydin.1000 tl memlekte ayırıyorsak o parayla 2 gün tatile gidebilirdik diye düşünüyorum.
Belki köy ortamini sevmeye bilirsin eger eşin ile gidersen eşin seni bırakıp saydigi kamplari tek yapamaz bn şahsen kaynanama bir gunlugune bile gitsek tek gondermiyom. Eşine söyle olmadi bn pek tanimiyorum yaa fazla kalmasak olur mu sonucta yeni evliyiz gecirecegimiz vakit olmasi gerek diye soyle bnce.Kızlar günaydın. Sebepsiz yere içimi bi huzursuzluk kapladı anlamıyorum. İsyankar biri değilimdir normalde ama bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum. Pandemi de evlendim. Bi kaç kez eşimle avm sahil cafe dışında biyere gidemedik. Malum yasaklar. Yasaklar olmasada risk edilcek bi durum değil bende sağlıkcıyım. Fakat İnstagramda o kadar çok çift görüyorum ki gerek arkadaşlarımdan gerek fenomenlerden kocalarıyla o kadar güzel geziyorlar ki durduk yere ağlayasım geldi. Biz ise sadece evdeyiz. Eşim ilgisiz bi insan değildir gün içinde konuşuruz suratım düşse öper film izleyelim der ama neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ? O kadar özendim o kadar üzüldüm ki. Eşim ben mi çıkardım virüsü gideriz sanki gidiliyorda gitmiyor muyuz diyor. Borçlardan rahatlayalım yıllık izinde karadeniz turu yaparız dedi. Üzüntümü tetikleyen eşimin bayramda memlkete gitmek istemesi. O kadar hevesli ki tamam dediğimden beri memleketteki kuzenlerle birsürü plan yaptı. Kamp mangal vs. Bedeni burda ruhu memlekette. Her gün bir önce gelsin de gitsek diyor. Peki ben ne yapacağım ? Haykırmak istiyorum neden benimle bu kadar hevesli planlar yapmıyorsun diye. Yasaklar kalsında erkek x kişisiyle şuraya gidip kamp için şunları alalım diyor hevesli hevesli. Neden yasaklar bitsinde karımla şuralara gidelim tıkandık kaldık evde demiyr. O kadar kırıldım ki bilmiyorum durduk yere ağlamak istiyorum. Gidelim de sosyalleşelim çok sıkıldık evde diyor. Sizide şuraya götürürm diyor.Gitmek istemiyorum. İçimdekileri eşime açsam mı ? Fakat hevesini kırıp huzursuzluk çıkarmak istemiyorum. Sabah suratım düşüktü öptü işe gelirken. Söyliceğim şeyleri yanlış anlamasından korkuyorum. Canımın sıkkınlığı sizinle paylaşmak istedim yorduysam özür dilerim. Belkide yanlış düşünüyorumdur bizimde gidiceğimiz zamanlar belki eşlernde başka kişilerle vakit geçirmeye ihtiyacı vardır bilmiyorum. Eşiyle başbaşa biyere giden çiftleri görünce ağlamak istiyorum.
Not: Bu arada memlkette görümcem kocası annesi babasıda olucak. Ne yapıcam ben onlarla. Neden gidiyorum ki ben burda kalıp bende kendi arkadaşlarımla gezeyim. Eşimede haksızlık etmek istemiyorum ev işlerinde yardım eder önemser. Şimdi birşey söylesem gidicek pozisyonda olmadı çalışıyoruz benim suçum ne diye düşünmez mi ? Çok seviyor köyü orda büyümüş üzmek istemiyorum ama yazarken bile birden ağlayasım geliyor.
Biz pandemiden önce evlendik ama tam dedigin gibi 2 senedir hevesle plan kurup yerimizde oturuyoruzO yüzden üstüne gitmek istemedim ama 8 aydır hiçbirşey yapamadık. Eşiylede hevesli hevesli plan yapması gerekmez mi ? Belkide gerekmez ben abartıyorumdur. Bilmiyorum çok üzüldüm.
Diyemedim. Keşke deseydim. Deseydimde yaparız ya yıldönümünde de bşeşy sen rahat ol derdi.keşke ilk köy planı açıldığında bayram yıldönümümğze denk geliyor ben özel bi şeyler yapmak istiyorum deseydin.
Yıl dönümü bir şekilde ayarlanır ayarlanmak istedikten sonraYıldönümü düşünmüyorsa ben neden düşüneyim mi bana yıldönümüde ona cuma mı. İçimden sinirleniyorum adamın aklına gelmediyse banane ya diyorum. Sanırım gereksiz gurur. İşte amaç kamp değil lakin ben yanlış yerden olaya giriyorum
4 günlüğüne gidiyoruz zaten yol uzun tutacak baya 1 2 gün gidip dönülecek yer değil kiBelki köy ortamini sevmeye bilirsin eger eşin ile gidersen eşin seni bırakıp saydigi kamplari tek yapamaz bn şahsen kaynanama bir gunlugune bile gitsek tek gondermiyom. Eşine söyle olmadi bn pek tanimiyorum yaa fazla kalmasak olur mu sonucta yeni evliyiz gecirecegimiz vakit olmasi gerek diye soyle bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?