Pandemi, kısıtlılık, yaşam enerjisi ve mutsuzluk.

Klasik Türk erkeği iste ablacim.o maaile bir arada olunca anne babası ve arkadaşları ile birlikte olunca sizinde en az onun kadar mutlu olduğunuzu sanıyor.işine öyle geliyor.tatilini eşi ile başbaşa geçirmek hic eğlenceli gelmiyor bizim kocalara.onlar yaşıtı erkek akraba ve arkadaşlarıyla daha Mutlular.Mutlu olmayacağınız hic bir tatile gitmeyin.hayati esimiz mutlu olsun diye yaşamıyoruz.Bende ayni dertten muzdaribim

Hayır vermiyor görümcemin istekleride beni etkilemiyor ama biyerlere beklentilere girmeleri rahatsız ediyor. Mesela eşim börek alırken görmüş abi dur yeme haftaya birlikte yiyelim diyor. Ya da araban yoktu biyere gitmedin dimi gezmeye gibi. Çığlık atmak istiyorum YETER. Diye

Sizin nasıl ?

Yalnız siz de ilginçsiniz gerçekten
Yıl dönümüne ses çıkarmayıp 1 günlük kampı sorun etmek farklı gerçekten
Ben de yıldönümü işini sorun ederdim en çok
Yıldönümü düşünmüyorsa ben neden düşüneyim mi bana yıldönümüde ona cuma mı. İçimden sinirleniyorum adamın aklına gelmediyse banane ya diyorum. Sanırım gereksiz gurur. İşte amaç kamp değil lakin ben yanlış yerden olaya giriyorum

Yıl dönümü muhabbeti konuda mi yaziyor, bir üye daha demiş ama konuda sanki öyle bir şey yoktu.
Bayrama yakın yıldönümümüz. Tabi bizim paramız yok çünkü daha taksidimiz var. Bi de tabi bayramda harcama yapıcaz malum yıldönümde ne yapabiliriz ki. Bundandır kırgınlığım. Bakın ağlayasım geldi gözlerm doldu

Bizde de durum ayni.tatil deyince memlekete gitmek arkadaşlarıyla takılmak gelir aklına.bende serbest bıraktım ailesine gider arkadaşlarıyla takılır.bende kendi aileme giderim.1hafta denize gideriz.bu kural oturdu bizde.yoksa tatil ve bayram denince sinir olurdum.romantizm beklemeyin yoksa üzülüyor insan.başbaşa olmak eşimi hic mutlu etmiyor.oglumuzla biraz oynar sonra yine telefona dalar

Ben orayi kaçırdım. Kamp yerine yıl dönümü için baştan niye plan yapilmadi o kısmı anlayamadım.

Eşimde tam tersi düşünüyor. Yanlış düşünüyormuşum her zaman olmuyormuş benimlede ilgileniyormuş üzmüşüm.

ben yıldönümü için büyük paralar harcanması gerektiğini düşünmüyorum çalışan insanlarsınız bir yemek bir hediye ya da başka bir şey bu kadar zor olmamalı. bütçemiz yok demeyin evde de gayet güzel planlar yapılabilir önemli olan bunu hatırlamak ve değer verdiğini hissettirmektir.

Ben orayi kaçırdım. Kamp yerine yıl dönümü için baştan niye plan yapilmadi o kısmı anlayamadım.
Güzelim ne oldu anlayamadım ki. Eşim gidelim mi dedi bende tamam olur bakalım ama sarsmasın bütçemizi dedim. Tabi dedi dikkat ederiz bizimkilerde benzin atar orda da çok harcamayız dedi. Gitmişken gezelim de olurmu dedim gezeriz dedi. Sonra kamp geldi aklına büyüdü büyüdü büyüdü. Çadır istedi aldım taksitle. Sonra grup kurdu kuzenlerini ayarladı. Bir hevesli bir hevesli. Bizim gezme gündemde değil sanki tek kendi gidiyor. Kuzenide diyor oo avda yaparız bilmem ne. Sonra baktım ben bu tatilin neresindeyim ben nerdeyim ? Bi üzüldüm. Baktım ee yıldıdönümü bizim dedin. Sonra eşim işte sandalyede alalım dedi kuzenine. Beynimden geçti oh gidiyor paralar biz istedik alınmadı. Baktı suratım düşük kamp tişörtü alabilirmiyim bitanecik dedi güldü. Bizim gezi tabi yok gündemde. Alındım sonra üzüldüm yani.

1000 tl memlekte ayırıyorsak o parayla 2 gün tatile gidebilirdik diye düşünüyorum.

Belki köy ortamini sevmeye bilirsin eger eşin ile gidersen eşin seni bırakıp saydigi kamplari tek yapamaz bn şahsen kaynanama bir gunlugune bile gitsek tek gondermiyom. Eşine söyle olmadi bn pek tanimiyorum yaa fazla kalmasak olur mu sonucta yeni evliyiz gecirecegimiz vakit olmasi gerek diye soyle bnce.

O yüzden üstüne gitmek istemedim ama 8 aydır hiçbirşey yapamadık. Eşiylede hevesli hevesli plan yapması gerekmez mi ? Belkide gerekmez ben abartıyorumdur. Bilmiyorum çok üzüldüm.
Biz pandemiden önce evlendik ama tam dedigin gibi 2 senedir hevesle plan kurup yerimizde oturuyoruz

Yıl dönümü bir şekilde ayarlanır ayarlanmak istedikten sonra
Kimin ayarladığı bence çok fark etmez de
Köye gideceğiz yıldönümüne para yok kavga sebebidir

4 günlüğüne gidiyoruz zaten yol uzun tutacak baya 1 2 gün gidip dönülecek yer değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…