Kızlar günaydın. Sebepsiz yere içimi bi huzursuzluk kapladı anlamıyorum. İsyankar biri değilimdir normalde ama bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum. Pandemi de evlendim. Bi kaç kez eşimle avm sahil cafe dışında biyere gidemedik. Malum yasaklar. Yasaklar olmasada risk edilcek bi durum değil bende sağlıkcıyım. Fakat İnstagramda o kadar çok çift görüyorum ki gerek arkadaşlarımdan gerek fenomenlerden kocalarıyla o kadar güzel geziyorlar ki durduk yere ağlayasım geldi. Biz ise sadece evdeyiz. Eşim ilgisiz bi insan değildir gün içinde konuşuruz suratım düşse öper film izleyelim der ama neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ? O kadar özendim o kadar üzüldüm ki. Eşim ben mi çıkardım virüsü gideriz sanki gidiliyorda gitmiyor muyuz diyor. Borçlardan rahatlayalım yıllık izinde karadeniz turu yaparız dedi. Üzüntümü tetikleyen eşimin bayramda memlkete gitmek istemesi. O kadar hevesli ki tamam dediğimden beri memleketteki kuzenlerle birsürü plan yaptı. Kamp mangal vs. Bedeni burda ruhu memlekette. Her gün bir önce gelsin de gitsek diyor. Peki ben ne yapacağım ? Haykırmak istiyorum neden benimle bu kadar hevesli planlar yapmıyorsun diye. Yasaklar kalsında erkek x kişisiyle şuraya gidip kamp için şunları alalım diyor hevesli hevesli. Neden yasaklar bitsinde karımla şuralara gidelim tıkandık kaldık evde demiyr. O kadar kırıldım ki bilmiyorum durduk yere ağlamak istiyorum. Gidelim de sosyalleşelim çok sıkıldık evde diyor. Sizide şuraya götürürm diyor.Gitmek istemiyorum. İçimdekileri eşime açsam mı ? Fakat hevesini kırıp huzursuzluk çıkarmak istemiyorum. Sabah suratım düşüktü öptü işe gelirken. Söyliceğim şeyleri yanlış anlamasından korkuyorum. Canımın sıkkınlığı sizinle paylaşmak istedim yorduysam özür dilerim. Belkide yanlış düşünüyorumdur bizimde gidiceğimiz zamanlar belki eşlernde başka kişilerle vakit geçirmeye ihtiyacı vardır bilmiyorum. Eşiyle başbaşa biyere giden çiftleri görünce ağlamak istiyorum.
Not: Bu arada memlkette görümcem kocası annesi babasıda olucak. Ne yapıcam ben onlarla. Neden gidiyorum ki ben burda kalıp bende kendi arkadaşlarımla gezeyim. Eşimede haksızlık etmek istemiyorum ev işlerinde yardım eder önemser. Şimdi birşey söylesem gidicek pozisyonda olmadı çalışıyoruz benim suçum ne diye düşünmez mi ? Çok seviyor köyü orda büyümüş üzmek istemiyorum ama yazarken bile birden ağlayasım geliyor.