Nasıl konuşucağımı bilmiyorum. Ne diceğimide. Senide götürcem dedi sahile de gideriz dedi yine başbaşa olamicaz. Her gün köyü konuşuyor daraldımTürk erkeğindeki en büyük eksiklik empati zaten...Çok az erkekte var..Eşinle konuşmaya neden bu kadar çekiniyorsun anlamadım
Söyledim yok dedi gidiceğimiz 1 2 ben akraba gezemem dedi. Tamam seni şuraya götürürüm buraya götürürm dedi gideriz kolay o dedi. Kapandı ama o konu orda. İşte her gün kuzenleriyle kamp mevzusu yapıyor. Ah o kadar daraldım ki konuşacağım.Neden yanlış anlasın ki?
Ben olsam açıkça söylerdim. “Ben seninle beraber olmak istiyorum, pandemi bitince başbaşa şurada tatil yaparız, burayı görmeye gideriz diye hayal etmiştim sen hep başkaları ile plan yapıyorsun” derdim. En azından cevabı merak ederdim.
Bayramda memleket planı da hiç bana göre değil. Pandemi olsa da olmasa da akrabalarla o kadar iç içe olmaktan hiç hoşlanmam.
Nasıl konuşucağımı bilmiyorum. Ne diceğimide. Senide götürcem dedi sahile de gideriz dedi yine başbaşa olamicaz. Her gün köyü konuşuyor daraldım
Dahil olamayacağım. Eşim kampa sende gel dedi fakat 7 erkeğin içinde ne yapacağım ki. Burda kuzenleri çok yok. Eşimde dışarda takılmaz öyle. Memlekettedir kalabalık kuzenleri grup kurmuş eğleniyorlar çok üzülüyorum. Eşimi tanıyorum söyleceğim en ufak şey tüm hevesni alır ve gitmek istemezMemleketindeki kuzenleriyle yaptığı planlara siz de dahil olacak mısınız? Yoksa erkek erkeğe takılacaklar mı?
Eğer sizin de dahil olacağınız güzel bir ortam varsa durumu değerlendirin, eşinizin hevesini kursağında bırakmadan eğlenmeye çalışın.
Yok siz dahil olmayacaksanız kırılmakta ve gitmek istememekte haklısınız.
16 yıllık evliyim, eşim arkadaşlarıyla tek gün plan yapmadı. Her yere benle gitmek istiyor. Benim dahil olmayacağım planları reddediyor. Anneme dahi gitsem izin alıp benle geliyor. Belli etmesemde bazen bu beni yoruyor. Eşlerin ayrı ayrı arkadaşlarıyla vakit geçirecek zamanları da olmalı diye düşünüyorum. Çok sık olmamakla birlikte
Peki gelmek istemiyorum desem ? Konuya orda girsem ?Seni de götürcem ilginçmiş..evlisiniz yani sonucta tabiki beraber gidilecek...
Ama koy sahil ben de cok ozledim valla ben de hayalini kurardım
Peki gelmek istemiyorum desem ? Konuya orda girsem ?
O yüzden üstüne gitmek istemedim ama 8 aydır hiçbirşey yapamadık. Eşiylede hevesli hevesli plan yapması gerekmez mi ? Belkide gerekmez ben abartıyorumdur. Bilmiyorum çok üzüldüm.Kusura bakmayın ama buna premses sendromu deniyor.
Eşiniz ilgiliymiş alakaliymis ne güzel. Karadeniz turu yaparız demiş. Bir şekilde vakit geçirmek istiyordur tabiki.
Ama bu demek değil ki siz kankasiniz...Herkes arkadaşa, kuzene vb ihtiyaç duyar, biraz kafa dağıtır eğlenir kendince erkek muhabbeti yapar. Çok normal bence.
Tek isteğim eşimle başbaşa her normal evli çift gibi gezmek. Sahil olur tekne gezisi olur el ele gezme kol kola girme piknik yürüyüş güzel güzel resimler. Tek isteğim bu.O zaman kendi gider...Senin esas istediğin ne
İkiside değil sanırım. Neden böyle yaptığını anlayamıyorum. Pozisyon olduda gitmedik mi diyor. Bunalmış. 17 gün kapanmada çalıştık biz diyor kardeşine gezicem tabi diyor. Oy daraldımVizyonsuz mu yoksa cimri mi? Ben netimdir. Söylerim. Kırılmasın etmesin demem. Mangal hayali kuracağına sizi alıp tatile gitmeyi hayal etsin. Beklentilerinizi söyleyin.
Benim eşim karadenizli, seneler oldu gitmedik. İzin zamanımız onların fındık zamanı oluyor. Amelilik yapmaya o kadar yol gidemem diyorum ben. Kendi istersen bu sene belki yardıma gider. Ben netim gitmem. Ama bu demek değil ki tatilden vazgeçerim. Her sene yaz tatiline gideriz. Onda tatil kültürü yoktu hiç gitmemiş ailesiyle, benim zorumla öğrendi. Şimdi benden önce o ayarlıyor bir yerler. Söyleyin. Trip atmak ağlamaktan daha çok sonuç verir
Tek isteğim eşimle başbaşa her normal evli çift gibi gezmek. Sahil olur tekne gezisi olur el ele gezme kol kola girme piknik yürüyüş güzel güzel resimler. Tek isteğim bu.
Memlekete gidin ama sizle de program yapsın. Sadece kuzen muhabbeti yapacaksa da siz de kardeşinize annenize fln gidin oraya gitmeyin. Ben gitmezdi. Kayınvalideyle başbaşa kalacaksınız belli. Ben köye gitmiyorum vallaİkiside değil sanırım. Neden böyle yaptığını anlayamıyorum. Pozisyon olduda gitmedik mi diyor. Bunalmış. 17 gün kapanmada çalıştık biz diyor kardeşine gezicem tabi diyor. Oy daraldım
Sizi memlekete götürüp,,istemediğiniz insanlarla yalnız bırakıp, kampa gitmesi çok düşüncesizce. Aynı kamp planını sizde kız kıza yapsanız tavrı ne olurdu acaba?Dahil olamayacağım. Eşim kampa sende gel dedi fakat 7 erkeğin içinde ne yapacağım ki. Burda kuzenleri çok yok. Eşimde dışarda takılmaz öyle. Memlekettedir kalabalık kuzenleri grup kurmuş eğleniyorlar çok üzülüyorum. Eşimi tanıyorum söyleceğim en ufak şey tüm hevesni alır ve gitmek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?