Pandemi, kısıtlılık, yaşam enerjisi ve mutsuzluk.

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
9.176
8.597
148
26
Kızlar günaydın. Sebepsiz yere içimi bi huzursuzluk kapladı anlamıyorum. İsyankar biri değilimdir normalde ama bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum. Pandemi de evlendim. Bi kaç kez eşimle avm sahil cafe dışında biyere gidemedik. Malum yasaklar. Yasaklar olmasada risk edilcek bi durum değil bende sağlıkcıyım. Fakat İnstagramda o kadar çok çift görüyorum ki gerek arkadaşlarımdan gerek fenomenlerden kocalarıyla o kadar güzel geziyorlar ki durduk yere ağlayasım geldi. Biz ise sadece evdeyiz. Eşim ilgisiz bi insan değildir gün içinde konuşuruz suratım düşse öper film izleyelim der ama neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ? O kadar özendim o kadar üzüldüm ki. Eşim ben mi çıkardım virüsü gideriz sanki gidiliyorda gitmiyor muyuz diyor. Borçlardan rahatlayalım yıllık izinde karadeniz turu yaparız dedi. Üzüntümü tetikleyen eşimin bayramda memlkete gitmek istemesi. O kadar hevesli ki tamam dediğimden beri memleketteki kuzenlerle birsürü plan yaptı. Kamp mangal vs. Bedeni burda ruhu memlekette. Her gün bir önce gelsin de gitsek diyor. Peki ben ne yapacağım ? Haykırmak istiyorum neden benimle bu kadar hevesli planlar yapmıyorsun diye. Yasaklar kalsında erkek x kişisiyle şuraya gidip kamp için şunları alalım diyor hevesli hevesli. Neden yasaklar bitsinde karımla şuralara gidelim tıkandık kaldık evde demiyr. O kadar kırıldım ki bilmiyorum durduk yere ağlamak istiyorum. Gidelim de sosyalleşelim çok sıkıldık evde diyor. Sizide şuraya götürürm diyor.Gitmek istemiyorum. İçimdekileri eşime açsam mı ? Fakat hevesini kırıp huzursuzluk çıkarmak istemiyorum. Sabah suratım düşüktü öptü işe gelirken. Söyliceğim şeyleri yanlış anlamasından korkuyorum. Canımın sıkkınlığı sizinle paylaşmak istedim yorduysam özür dilerim. Belkide yanlış düşünüyorumdur bizimde gidiceğimiz zamanlar belki eşlernde başka kişilerle vakit geçirmeye ihtiyacı vardır bilmiyorum. Eşiyle başbaşa biyere giden çiftleri görünce ağlamak istiyorum.

Not: Bu arada memlkette görümcem kocası annesi babasıda olucak. Ne yapıcam ben onlarla. Neden gidiyorum ki ben burda kalıp bende kendi arkadaşlarımla gezeyim. Eşimede haksızlık etmek istemiyorum ev işlerinde yardım eder önemser. Şimdi birşey söylesem gidicek pozisyonda olmadı çalışıyoruz benim suçum ne diye düşünmez mi ? Çok seviyor köyü orda büyümüş üzmek istemiyorum ama yazarken bile birden ağlayasım geliyor.

Son düzenleme:
Neden yanlış anlasın ki?

Ben olsam açıkça söylerdim. “Ben seninle beraber olmak istiyorum, pandemi bitince başbaşa şurada tatil yaparız, burayı görmeye gideriz diye hayal etmiştim sen hep başkaları ile plan yapıyorsun” derdim. En azından cevabı merak ederdim.

Bayramda memleket planı da hiç bana göre değil. Pandemi olsa da olmasa da akrabalarla o kadar iç içe olmaktan hiç hoşlanmam.

Memleketindeki kuzenleriyle yaptığı planlara siz de dahil olacak mısınız? Yoksa erkek erkeğe takılacaklar mı?

Eğer sizin de dahil olacağınız güzel bir ortam varsa durumu değerlendirin, eşinizin hevesini kursağında bırakmadan eğlenmeye çalışın.

Yok siz dahil olmayacaksanız kırılmakta ve gitmek istememekte haklısınız.

16 yıllık evliyim, eşim arkadaşlarıyla tek gün plan yapmadı. Her yere benle gitmek istiyor. Benim dahil olmayacağım planları reddediyor. Anneme dahi gitsem izin alıp benle geliyor. Belli etmesemde bazen bu beni yoruyor. Eşlerin ayrı ayrı arkadaşlarıyla vakit geçirecek zamanları da olmalı diye düşünüyorum. Çok sık olmamakla birlikte

Söyledim yok dedi gidiceğimiz 1 2 ben akraba gezemem dedi. Tamam seni şuraya götürürüm buraya götürürm dedi gideriz kolay o dedi. Kapandı ama o konu orda. İşte her gün kuzenleriyle kamp mevzusu yapıyor. Ah o kadar daraldım ki konuşacağım.

Nasıl konuşucağımı bilmiyorum. Ne diceğimide. Senide götürcem dedi sahile de gideriz dedi yine başbaşa olamicaz. Her gün köyü konuşuyor daraldım

Seni de götürcem ilginçmiş..evlisiniz yani sonucta tabiki beraber gidilecek...
Ama koy sahil ben de cok ozledim valla ben de hayalini kurardım

Dahil olamayacağım. Eşim kampa sende gel dedi fakat 7 erkeğin içinde ne yapacağım ki. Burda kuzenleri çok yok. Eşimde dışarda takılmaz öyle. Memlekettedir kalabalık kuzenleri grup kurmuş eğleniyorlar çok üzülüyorum. Eşimi tanıyorum söyleceğim en ufak şey tüm hevesni alır ve gitmek istemez

Kusura bakmayın ama buna premses sendromu deniyor.
Eşiniz ilgiliymiş alakaliymis ne güzel. Karadeniz turu yaparız demiş. Bir şekilde vakit geçirmek istiyordur tabiki.
Ama bu demek değil ki siz kankasiniz...Herkes arkadaşa, kuzene vb ihtiyaç duyar, biraz kafa dağıtır eğlenir kendince erkek muhabbeti yapar. Çok normal bence.

Vizyonsuz mu yoksa cimri mi? Ben netimdir. Söylerim. Kırılmasın etmesin demem. Mangal hayali kuracağına sizi alıp tatile gitmeyi hayal etsin. Beklentilerinizi söyleyin.
Benim eşim karadenizli, seneler oldu gitmedik. İzin zamanımız onların fındık zamanı oluyor. Amelilik yapmaya o kadar yol gidemem diyorum ben. Kendi istersen bu sene belki yardıma gider. Ben netim gitmem. Ama bu demek değil ki tatilden vazgeçerim. Her sene yaz tatiline gideriz. Onda tatil kültürü yoktu hiç gitmemiş ailesiyle, benim zorumla öğrendi. Şimdi benden önce o ayarlıyor bir yerler. Söyleyin. Trip atmak ağlamaktan daha çok sonuç verir

O yüzden üstüne gitmek istemedim ama 8 aydır hiçbirşey yapamadık. Eşiylede hevesli hevesli plan yapması gerekmez mi ? Belkide gerekmez ben abartıyorumdur. Bilmiyorum çok üzüldüm.

Pandemi, sandalyelerinizi alıp bir alanda rahat nefes alabilmenize engel değil ki.
Biz böyle yapmasak çıldırırdık heralde. Yemek pişmiş tam masa hazirliyorken bile hadi surda yiyip gelelim dediğimiz çok oldu. Bizim arabada ufak masa ve kamp sandalyeleri hep hazır durur. Kimsenin olmadığı yerlerde yemek yer dolaşır geliriz.
Daha yeni evlisiniz, sizinle yapacağı planı kuzenleriyle yapıyorsa kırılmakta haklısınız. Ama bunu ona söyleyin (tartışmadan)
Ayrıca herkes anne babasindan sevdiklerinden uzak kaldığı için siz kendi anne babanızın yanina o da kendi akrabalarının yanına gitse iyi olmaz mıydı?

İkiside değil sanırım. Neden böyle yaptığını anlayamıyorum. Pozisyon olduda gitmedik mi diyor. Bunalmış. 17 gün kapanmada çalıştık biz diyor kardeşine gezicem tabi diyor. Oy daraldım

İkiside değil sanırım. Neden böyle yaptığını anlayamıyorum. Pozisyon olduda gitmedik mi diyor. Bunalmış. 17 gün kapanmada çalıştık biz diyor kardeşine gezicem tabi diyor. Oy daraldım
Memlekete gidin ama sizle de program yapsın. Sadece kuzen muhabbeti yapacaksa da siz de kardeşinize annenize fln gidin oraya gitmeyin. Ben gitmezdi. Kayınvalideyle başbaşa kalacaksınız belli. Ben köye gitmiyorum valla

Sizi memlekete götürüp,,istemediğiniz insanlarla yalnız bırakıp, kampa gitmesi çok düşüncesizce. Aynı kamp planını sizde kız kıza yapsanız tavrı ne olurdu acaba?

Tamam eşlerin arkadaşlarıyla yalnız vakit geçirecek zamanları olmalı ama aynı eşitlikte. Eğer bu eşitlik sağlanamıyorsa böyle kalıcı kamp planları olmaması en uygun olanı.

Eşine tatlı dille, sen yokken ben ne yapacağım diyerek konuya girip gitmesini istemediğini söyleyebilirsin.

Ayrıca deniz kenarına neden gitmiyorsunuz? Karadeniz turı yapın ama bir sahile plaja da gidin. Ben olsam 1 hazirandan önce erken rezervasyonla otel de bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…