Merhaba nişanlım ve ben 6 ocak ta evrak hazırlamaya başlayıp 7 ocakta nikah dairensine teslim ettik ve önce 4 Nisan daha sonra 18 temmuz ve yine erteleyerek 25 Ekim e düğün günümüze tarih aldık. Şimdide 3 yıldır çalıştığım iş yerim istifa etmem için üzerimde mobing uyguluyor emeğim ve haklarım var. Bende en azından evlilik tazminatı hakkımı kullanmak için 4 temmuz günü nikah kıymak istiyorum. Evrakların bazılarının hazırlanma günü 6 ocak oldugu için hazırlama tarihi baz alınırsa 6 aylık geçerlilik süresi kayıp edilmiş oluyor ancak nikah dairesine teslim edilme tarihi baz alınırsa son günümüz 4 temmuz cumartesi oluyor hafta içi malesef ki yine iş yerimin sıkıntılarından dolayı izin kullanamıyorum suan telefonla da ulaşamıyorum
Sorum şu ciğer filmi sonucunu 6 sında aldık
Kan sonucunu 7 sinde alıp 7 sinde nikah işlemleri için başvurumuzu yaptık 1 günle ya yeniden evrak hazırlamam gerekecek yada 1 gün ile nikahını kıymış olucam. Bildiğiniz Bi konu ise tecrübenizi benimle paylaşırmısınız
çok teşekkür ederim
Sorum şu ciğer filmi sonucunu 6 sında aldık
Kan sonucunu 7 sinde alıp 7 sinde nikah işlemleri için başvurumuzu yaptık 1 günle ya yeniden evrak hazırlamam gerekecek yada 1 gün ile nikahını kıymış olucam. Bildiğiniz Bi konu ise tecrübenizi benimle paylaşırmısınız
çok teşekkür ederim