ne demek gerçek bu...
bende hep neden biz diyorum, eşime insanlar evlat sahibi olacak psikolojik, beyin yada maddi güce sahip değilken onların oluyor ve çocuklar
o ailelerin elinde savrularak büyüyüyor, neden bizim olmuyor neden bizim yok diyorumm sonra da senin gibi tövbe ediyorum.
allahım bu imtihandan başarı ile çıkmayı ve evlatlarımızı bizi nasip etsin inşallah; allahım buraki tüm arkadaşlarıma ve evlat yarabbi diye yalvaran tüm insanlara
hayırlı evlatlat nasip etsinnn inş.
biliyormusun, biz 4,5 yıllık evliyiz ve ben ilk iki-üç yıl hiç bebek istemedim, günüm geçince ödüm kopardı
ne olur olmasın derdim, bir hazır değildim iki eşim askere gidecekti
eşim askere gitmeden önceki bahar yani 2010 baharı gibi sanırım bigün kızım olursa diye ismini buldum
sonra oğlum olursa, sonra bi de rüya...
"yatağımda oturuyordum, yatağıma paralel bir bebek puseti vardı, içinde de bir bebekk
öyle çok güzel değildi yani bakınca güzellik de fışkırmıyordu hani bazı bebeklerde öyledir ya bakınca hayran olursun
ama o öyle değildi
ama ona bakarken içimdeki çoşkuyu ve titremeyi size anlatamam...
ben bebekleri çok severim çocukluğumdan beri sokakta gördüğümü yani tüm bebekleri, çocukarı
üç tane kuzenim büyüme aşamasında hep vardım, altlarını aldım, uyuttum canım gibi sevdim onları
ama ona karşı hissettiğim çok ötesindeydi, diyorum ya bakınca için titriyor bakmaya doyamıyorumdum ona, hani çok mutlu olunca insanın
içi içine sığmaz ya öyle bişeydi.............."
sonra eşimin askere gitmesini ve dönmesini sabırsıklıkla bekledim; 2011 mayıs da geldi eşim, başladık denemlere olmayında doktora gittik temmuz ayı sonunda
öğrendik ve tanışdık azosperm ile

test sonucunu eşim alıp geldi, o anlamamıştı, üstteki değerlere bakmış normal dedi
ama ben hemen alttaki notu gördüm
"canlı yada cansız sperm hücresine rastlanmadı"
o an saç dibimden ayak tırnağıma kadar ateş bastı, dünyam yıkıldı başıma ve evim
hala o günü hatırladıkça içim titriyor

((
uyandığımda bebeğimin orada olmasını çok istiyorum
allahım rüyalarımızda bize gösterdiği bebeklerimizi , rahmimize düşürsün onları vücudumuzda büyütmemizi
o doğum anının muhteşemliğini yaşamamızı ve nur yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsinnn inşallah.....