Doğal Saç Bakım Kürleri Pamuktan Tarifler..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
normal,
katlı-uzun
kepek ve (bence) ona bağlı dökülme

benim saçım kınaya alıştı sanırım, kına yakıyordum böyle zamanlarda hemen geçiyordu.
ama saç rengimde değişiklik yapmak istedğim için uzun zamandır yakmıyorum.
bir önceki kepeklenmede şampuanıma çamterebentin koymuştum baya etki etmişti ama sanırım artık o da etki etmiyor var mı bi tavsiyen canım

saclarım yaglıya dönük normal..orta boyda katlı..2 günde 1 yıkıyorum.. asırı derecede kırılıyo saclarım..masa düzlestirici vs.kullanmıyorum..sadece kurutma makinesiyle kurutuyorum..cok incede degil aslında saclarım yardım edebilirsen sevinirim daha öncede kırığa yazmıssın tarifler ama denedim cogunu hiç bişey yapmadıgım halde kırılıyor .s

Son düzenleme:

Çam terebentin yerine ısırgan otunu kaynatıp durulama suyu olarak bunu kullanabilirsiniz..

Canım o zaman ben sana yardımcı olabiliceğimi zannetmiyorum..
Bir dermatoloğa görün.

saçlarım kısa keratin kaynak var ama gür ve sağlıklı saçlarım
saç açma boyama işlemlerinden dolayı yıprandı
ama kısacık kestirdim ve kaynak kullanıyorum şuan.
hem çabucak uzasın istiyorum hemde çok sağlıklı sağlam olsunlar istiyorum boya öncesi bakım tarzı.
bana önerilerin nedir?

benim saçlarım hem çabuk yağlanıyor hem de telleri kuru. ben anlamadım tipini o yüzden normal diyorum.
orta boy saçlarım.
diplerinde hafif kepeklenme var, ve saçımda çok yanık var zamanında perma üstüne boya yapmıştım. şimdi perma etkisini kaybetti tekrar düz oldu, saçımı da kimbilir kaç kez kestirdim ama hala kırık. yumuşak ve sağlıklı olması için ne yapabilirim? Kırıklardan dolayı uçlardan koparak dökülüyor. ayrıca kökten de çok dökülme var banyo yaptıktan sonra bütün banyom saç oluyor, bazen ağlayasım geliyor o saçları gördükçe.

şampuan olarak boyalı saçlar için Dove kullanıyorum iyi midir?

• Aşırı Yağlı
    Az katlı,orta boy
    Dökülme,kırık.
Ayrıca bir ricam var fazla zahmet istemeyen saç uzatma yöntemi söyler misiniz :26:
Teşekkür ederim

saçlarım
-yağlı
-orta boy, katlı
-uçları çok kırık

uzaması için tatlı badem yağı, evigen amp. ve bepantene amp. kullanıyorum ama kırıklarla bir türlü başedemiyorum yardımcı olursan çok sevinirim..

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...ar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli.html

Bunlara bir göz at canım :)

1. normal
2. uzun-katlı kesim
3. kırık-çatallanma

Kırıklar İçin

İlk önce spreyli bir şişe edinin.
Yarısına kadar su koyun, içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 t.k gliserin ekleyin.
Ek olarak susam, buğday yağı, jojoba yağı da ekleyebilirsiniz.
Özellikle buğday yapı yıpranmış saçlara çok iyi geliyor.
3'lü bir karışım yapabilirsin.
Badem yağı
Gliserin
Buğday yağı

Banyodan çıktığınızda saçlarınızı taradıktan sonra saç uçlarınıza sıkın.
Hatta bunu gün içinde sürekli tekrarlayabilirsiniz.
İçine kokulu bir yağ ekleyebilirsiniz.
Menekşe, portakal, böğürtlen vs.

Ben Dove kullanmıyorum, bana iyi gelmiyor.
Dökülme için ilk öncelikle dermatoloğa görünmeni tavsiye ediyorum.
Bioblas şampuanı deneyebilirsin.
Elidor'un altın sarısı ( Dökülmelere karşı ) onu kullanabilirsin.
Sinemakili kürü denemeni tavsiye ederim.
Üstte linki var.

• Aşırı Yağlı
    Az katlı,orta boy
    Dökülme,kırık.
Ayrıca bir ricam var fazla zahmet istemeyen saç uzatma yöntemi söyler misiniz :26:
Teşekkür ederim
Sorularınızın cevabı yukarıda..

Kırıklar için yukarıda tarif var.
Yağlı saç içinde ilk sayfaya bir göz atın.
Saç uzaması içinde en üstteki linke bakın.

Arkadaşlar.
Şunu unutmayın saçınız için yaptığınız her bakımın faydası var.
Saç uzatmak için yapıcağınız Sinemakili Kür bile saçlarınızın yumuşamasını ve parlamasını sağlar.
Ek olarak şampuanınıza bal katabilirsiniz.
Buda saçınız yumuşak, parlak olmasını sağlar.
Bunları yapmazsanız haftada 2 kez zeytinyağı, badem yağı, susam yağı, çörek otu yağı, jojoba yağı.
Hangisi varsa artık, bunlarla bakım yaparsanız istediğiniz saçlara kavuşmanız çok zor değil.

canım benim saçalrım çok dökülüyor, çok ince telli ve az, ne kadar bakım yaparsam yapayım. ne bi gürleşme var nede dökülmeye engel,saçlarım gürleşsin, çabuk uzasın istiyorum, hiçbir şekil almıyor, sürekli topuz yapıyorum, o kadar cansız ki anlatamam.hergün badem yağı sürerim ,aklıma geldikçe yumurta sarısı zeytinyağ yapıyorum, sinemakiyide denedim, turplu suyuda, hatta karanfil suyunu da ama yok ne uzuyor, ne güçleniyor. ne yapcam.

Canım o zaman sen çareyi burada arama.
Bir doktora görün.

Saclarım uzun sayılır
Ne yaglı ne kuru =)
Fakat cansız ve mat gözüküyor parlak ve canlı gözükmesi icin ne yapabilirim?

güzelim topiğin hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…