• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Pamuktan Tarifler..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
o zamn onuda yapım ama kuru saca yapılırsa sacları lastiklestirio kızlar aman haaa dikkat diyeyim. o yuzden şişenin yarısına kadar su içine 1 kapak glserin atsak bişi olmazdır herhalde. cünki sulu karışım sonucta :40::40::1::66:

Tarifi yazmıştım canım.

2.3 sayfa öncesine bakarsan bulursun..

Canım bir önceki mesajlara bakarsan bütün sorularının cevaplarını bulursun.

Ama yinede cevap vereyim ben.

Böğürtlen ve badem yağını kullan.
Böğürtlen saçındaki nemi ve yağı dengeler.
Badem yağıda güçlendirir ve dökülmeye iyi gelir..

saol cnm
bakmamıştım geriye kusura bakma :)

yinede ben sac kremi uyguladigimda sanki sacimdaki o temizlik hissi gidiyo yumusatmak icin baska napabilirim yada hic bi sey yapamazsam bile onerebiliceginiz guzel kokulu bi sac kremi varmi ki?

Yağlı
Uzun
(yalnızca ıslakken) dökülme
Özellikle de yağlı olması beni deli ediyor.Daha 2 gün dolmadan saçım vıcık vıcık yağ içinde.Ne yapıcam peki benn??

Normal
Orta boy
Hacimsiz :47:

Şimdiden teşekkürler

Saçlarınız hacimsizse katlı kesim saçınızı hacimli gösterebilir.
Küt kesimde hacimli saçlara sahip olmanızı sağlar.
Saçlarını kabartıp spreyleyip hacimli görünmesini sağlayabilirsin..

Yağlı
Uzun
(yalnızca ıslakken) dökülme
Özellikle de yağlı olması beni deli ediyor.Daha 2 gün dolmadan saçım vıcık vıcık yağ içinde.Ne yapıcam peki benn??

Yağlı saçlar için ilk sayafaya alıyım sizi.
Saçların ıslakken dökülmesi çok normal.
Zaten saçın günde 50-100 tel arası dökülmesi normal.
Benim hiç dökülmeyen saçlarım duştayken dökülür..

Eğer 100 telden fazla dökülmeniz varsa dermatologa görünmenizi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
selam pamukcum nasilsin biliyorum diiceksin ki ay yinedemi sen ama napiim dediyin gibi yaptim saclarimi iki tutam ayirip orgu gibi saclarimi actigim zaman resmen uzaylilara benzedim bana baska bi yontem bulman gerekicek galiba canim

selam pamukcum nasilsin biliyorum diiceksin ki ay yinedemi sen ama napiim dediyin gibi yaptim saclarimi iki tutam ayirip orgu gibi saclarimi actigim zaman resmen uzaylilara benzedim bana baska bi yontem bulman gerekicek galiba canim

İyiyim canım sen nasılsın?
Ben bu saçı sürekli yapıyorum.
Ve herkes maşa zannediyor.

O zaman sana tek tavsiye edebiliceğim şey Elidor'un serisini kullan.
Eğer dalgalı saçların varsa düzleştirici serisinden al.
Duştan çıkmadan saç kremini kullan.
Sonrada 7/24 şekillendiricisini kullan.

Birde uzaylılara benzedim derken?

Pamukşekeyim;
ben şimdilik senin söylediğin yağları kullanamıyorum,yağlı ve dökülme olan saçlar için.çünkü 1 ay önce Doa isimli bir yağ karışımına başlamıştım,eşim de başladığın kürü yarıda bırakma yoksa sonuç alamazsın dedi.sanırım sonuç almak için de bir altı ay düzenli kullanmak gerekiyormuş sanırım,sence de böyle mi?
ama dediğin gibi yağı ılıtıp masaj yaparak yedirdim saçıma,poşetle sardım ve yine sıcak havlu ile tekrar sardım.

Pamukşekeyim;
ben şimdilik senin söylediğin yağları kullanamıyorum,yağlı ve dökülme olan saçlar için.çünkü 1 ay önce Doa isimli bir yağ karışımına başlamıştım,eşim de başladığın kürü yarıda bırakma yoksa sonuç alamazsın dedi.sanırım sonuç almak için de bir altı ay düzenli kullanmak gerekiyormuş sanırım,sence de böyle mi?
ama dediğin gibi yağı ılıtıp masaj yaparak yedirdim saçıma,poşetle sardım ve yine sıcak havlu ile tekrar sardım.

Valla ben hiç düzenli bakım yapmam.
Kafama ne zaman eserse yaparım.
ve her yaptıgımdada çok iyi sonuç alırım.
Eğer sürekli hiç ara vermeden kullanırsanız saçınız buna alışır ve bir sonuç olamazsınız.
O yüzden kullandıgınız yağa 1.2 hafta ara verin..

İyiyim canım sen nasılsın?
Ben bu saçı sürekli yapıyorum.
Ve herkes maşa zannediyor.

O zaman sana tek tavsiye edebiliceğim şey Elidor'un serisini kullan.
Eğer dalgalı saçların varsa düzleştirici serisinden al.
Duştan çıkmadan saç kremini kullan.
Sonrada 7/24 şekillendiricisini kullan.

Birde uzaylılara benzedim derken?

tesekkur canim bende iyiym ya uzayli derken iste ne biliim korkunc gibi yani saclarimi yikadikdan sonra gliserin surdum nemli halde sonrada dediyin gibi yaptim ama tabi iki tutamdan ibaret oldugundan orgu gibi kalmadi acilmaya basliyodu bende onun icin hepsini dediyin gibi yaptiktan sonra arkaya dogru tutturdum kiskacla sabah uyandigimda saclarimi her biri baska bi yondeydi ezik-buzuk bi haldeydi simdilik dermokil sampuani kullaniyorum bitince elidoru da denicem ha bide gliss spreyi

Back