- Konu Sahibi PamukSekeyim
tamam canim bende bir az cok soruyorum onun icin direk bana yazmissin gibi geldi neyse anlatim icin tesekkur ederim
Yok canım ben genel söyledim.
Nasıl yapıcagını anladın mı?
Anlamadıgın yer varsa anlatayım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canim bende bir az cok soruyorum onun icin direk bana yazmissin gibi geldi neyse anlatim icin tesekkur ederim
o zamn onuda yapım ama kuru saca yapılırsa sacları lastiklestirio kızlar aman haaa dikkat diyeyim. o yuzden şişenin yarısına kadar su içine 1 kapak glserin atsak bişi olmazdır herhalde. cünki sulu karışım sonucta
Yok canım ben genel söyledim.
Nasıl yapıcagını anladın mı?
Anlamadıgın yer varsa anlatayım canım.
anladim canim tesekkur ederim zaten yaptiktan sonra duzelmezse durumu yine rahatsiz edicem galiba
Canım bir önceki mesajlara bakarsan bütün sorularının cevaplarını bulursun.
Ama yinede cevap vereyim ben.
Böğürtlen ve badem yağını kullan.
Böğürtlen saçındaki nemi ve yağı dengeler.
Badem yağıda güçlendirir ve dökülmeye iyi gelir..
kuru
uzun
kırık benim sorunumada bi el atıver pamuk kardeş. :)
yinede ben sac kremi uyguladigimda sanki sacimdaki o temizlik hissi gidiyo yumusatmak icin baska napabilirim yada hic bi sey yapamazsam bile onerebiliceginiz guzel kokulu bi sac kremi varmi ki?
Normal
Orta boy
Hacimsiz
Şimdiden teşekkürler
Yağlı
Uzun
(yalnızca ıslakken) dökülme
Özellikle de yağlı olması beni deli ediyor.Daha 2 gün dolmadan saçım vıcık vıcık yağ içinde.Ne yapıcam peki benn??
selam pamukcum nasilsin biliyorum diiceksin ki ay yinedemi sen ama napiim dediyin gibi yaptim saclarimi iki tutam ayirip orgu gibi saclarimi actigim zaman resmen uzaylilara benzedim bana baska bi yontem bulman gerekicek galiba canim
Evet canım saçlarım katlı kesim zaten. Hani ben böyle bi şampuan gibi bişey istiyodum senden. :)
Pamukşekeyim;
ben şimdilik senin söylediğin yağları kullanamıyorum,yağlı ve dökülme olan saçlar için.çünkü 1 ay önce Doa isimli bir yağ karışımına başlamıştım,eşim de başladığın kürü yarıda bırakma yoksa sonuç alamazsın dedi.sanırım sonuç almak için de bir altı ay düzenli kullanmak gerekiyormuş sanırım,sence de böyle mi?
ama dediğin gibi yağı ılıtıp masaj yaparak yedirdim saçıma,poşetle sardım ve yine sıcak havlu ile tekrar sardım.
İyiyim canım sen nasılsın?
Ben bu saçı sürekli yapıyorum.
Ve herkes maşa zannediyor.
O zaman sana tek tavsiye edebiliceğim şey Elidor'un serisini kullan.
Eğer dalgalı saçların varsa düzleştirici serisinden al.
Duştan çıkmadan saç kremini kullan.
Sonrada 7/24 şekillendiricisini kullan.
Birde uzaylılara benzedim derken?