- Konu Sahibi PamukSekeyim
saçlarım kuru sırtımın ortasına geliyo ve sorunum kıvrcık kabarıyo ve boyalı oldugu için cabuk kırılıo napmam lazım
Saçlarının bir resmini ekleyebilir misin canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım kuru sırtımın ortasına geliyo ve sorunum kıvrcık kabarıyo ve boyalı oldugu için cabuk kırılıo napmam lazım
Bilgilendiricem ama şimdi değil.
Onunla ilgili ayrı bir konu açıcam.
Video felan çekmem lazım biraz uzun bir işlem.
Ama hemen öğrenmek isterseniz pm atın, msninizi yazın.
Kamerada gösteririm.
cAnım bnm hemen öğrenmek isterim tabi ama pm atamıyorum ( sen bana atsan ben eklesem?
1-Haftalık bakım programım sence fazla mı (bir kere sinameki kürü 2 gün sonra yağlı bakım, 1 kere lush adlı maske ile bakım, 2 günde bir de dökülmeler için durulanmayan karanfl bakımı)
2-nasıl bir kesim daha uzun gösterir saçlarımı (kırıklarımı aldıracağım da kesimini ona göre yaptırayım)
3-klasik dökülme sorunu bende de var o kadar o kadar çok dökülüyor ki geçen hafta doktora gittim hiçbir sorunum yok ne yapmalıyım?
4-sürekli farklı şamuanlar kullanıyorum, krem de kullanıyorum ama diplere sürmüyorum dökülmelerim farklı şampuanlar kullanmaktan olabilir mi
Bu arada saçlarım hakkında en çok merak ettiğim şey nasıl fönsüz, maşasız, doğal şekil vereceğim!!!
oncelikle konu icin tesekkurler saclarim omuzumda,kuru ama dipler yagli biraz,uclarinda da kiriklar var ama oyle cok diil hem de kabariyo ve bir azcik da kat var kesiminde ust kisimlar yumusak ama ense kisminda olanlar sert ve cok daha kuru yardimini bekliyorum onceden tesekkur
kuru, kısa ve kırık..
şimdiden teşekkürler pamuğumuz. :)
yağlı koparak kırılıyor röfleli ve göğüs hizamda çok fazla dökülmüyor ama kopup kırılanlar var şimdiden teşekkürler
Merhaba benim sorum saçlarım sağlıklı en son 7 ay önce kestirdim uçlarından,kırılmaması için ne yapmam gerekiyor bi ara badem yağı kullanmıştım gece yatarken bir çay kaşığı kadar ellerime sürüp uçlarına yedirip başımı bağlayı yatıyordum öğlende yıkıyordum...bide avondan saç için bir şey almıştım banyo sonrası kullanıyordum faydası oldumu bilmiyorum 1 ay kadar kulladım bide mecbur olmadıkça sık tarmıyorum.
Çok yağlı değil,uzun göğüs altında dökülmeside normal şimdilik kırık yok.
Olmuş canım yüklemişsin.
Şimdi saçınla ilgili şikayetlerin neler?
Teşekkür ederim tarak kullanmıyorum fırça kullanıyorum.Öncelikle kırık oluşmasını istemiyorsanız tarak yok.
Fırça kullanıcaksınız.
Haftada 1 bakım yapabilirsiniz saçlarınız güçlenir.
Kimyasal ürünleri tavsiye etmiyorum.
Tamamen doğallıktan yanayım.
O ürünü kullanıcagınıza şöyle bir şey yapın.
Bir spreyli şişe edinin.
Yarısına doğal su ve 1 kapak gliserin ekleyin.
Çalkalayın.
İçine isterseniz kokulu bir yağ ekleyin.
Portakal, böğürtlen, çilek.
Saçınıza diplere gelmicek şekilde bunu sıkın hergün.
Parlak, yumuşak ve mis kokulu saçlar sizin olsun!
kuru biraz kırıklarım var nasıl yok etmem lazım ve kıvrcıkları bazen cok kötü oluyo. napmam lazım
Kuruluk için :
Her banyodan önce badem yağını ( oranını sen ayarlıcaksın saçına göre ) ılıtıp saçına sürüceksin.
İlk bone, streç film ya da poşetle sarıcaksın.
Üstüne ütü ile ısıtılmış sıcak havluyu sarıcaksın.
Bekletme süresi 1.2 saat.
Teşekkür ederim tarak kullanmıyorum fırça kullanıyorum.
Dediğiniz karışımı denicem sağolun
Yaptıgın bakımlar saçının güzelliğini geri kazandırır canım merak etme.
Kıvırcıklarında düzene girer bakım yaptıgın sürece.
Tekrar söylüyorum.
Saçlarınızda kırık istemiyorsanız 2 ayda bir düzenli saçlarınızın ucundan aldırın.
Kırıklarınızı temizletin.
Sık dişli tarak kullanmayın.
Fırça kullanın.
Ve saçlarını tutamlara ayırarak fırçalayın bayanlar!
Bunları yaparsanız birde bunlara yaptıgınız bakımlar eklenirse saçınızda kırıktan eser kalmaz!