- Konu Sahibi PamukSekeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yagli
orta boy
ince
cansiz
gurlesmesini istiyorum ne onerirsin? soyle yeni saclar ciksin bu mumkunmu acaba?
şu maydonozlu su nasıl bişey ? hangi saç sorununa iyi gelir?
saç kırıkları için verdiğiniz tarifte banyodan sonra uçlara sıkın demişsiniz. saç yağlı kalmıyor mu yıkamak gerekmez mi?
Peki o zaman Pamuk, başka bir soru sorayım bende
Turplu su uygulandınmı ? Uyguladıysan Gün aşırı uygunmudur. :44:
Saçım kısacık kaldı, telaşlıyım , kusura bakma. Tüm sayfaları okuyamadım.
Pamukcum dedigin dogru gun asiri bakim saci yorar ve aliskanlik yapar ve belli bi süreden sora etkide etmez. Benim sorum su canim,haftada bir yagli bakim yapicam,(daa baslamadim) hafta icide sacimi taradigim zaman isirgan suyu hazirlayip taragimi bu suya batirip tarasam yine yarardan cok zarari mi olur ki:| kirik var biraz kuru taramayi önermiyosun ya böle yapmam ii gelir diye dusundum,sen ne dersin?
Hayır kullanmadım.
Ama hiçbir bakımı gün aşırı kullanmak iyi değil.
Bunun yarardan çok zararı var.
hazır el atmışken benimde saçma sapan hiç bir işe yaramayan saçlarıma el atarmısın pamukcum boyadan oriyelden yanmış kestirmeme rağmen hala kurtulamadım şuan omuzlarımda kuru ve uçları yanık yanık çok dökülüyo dökülen saçlarım yeniden çıkıyo ama bu seferde aralardan ne şekil alıyo ne bişey fönsüz olmuyoo sence adam olurmu bu saçlarrr
çene hizamda saçLarım. Napıcam ben yia? :2: 2 hafta uygulayıp 1 hafta ara vereym bari.Başka çözüm yok yaza kadar.
canım çeşitli yağ mağ var ama yağ uygulamak istemiyorum şuan. mucizemidir bilmiyorum, saçlarım çok çok az dökülüyor. yağ falan döker diye korkuyorum. zaten turpu da 3 günde 1 yapmaya karar verdim şuan.. çünkü sarımsaklı şampuanda yapacağım.. yinede sağol
Canım bütün sayfaları okudum ama galiba ender raslanan bir saç tipim var kimse sormamış:26:
Saçım 2,3 güne hemen yağlanır.Fakat teller kuru gibi ve mat gözüküyor.
Yani saçımı bugün yıkadım diyelim kuru mat elektirikli durur ama 2 güne hemen yağlanır.
Dökülmede var biraz , onun için zaten demir hapı kulllanıyorum.
Ben dıştan yardım olarak ne yapabilirim saçıma
Saç derimde kaşıntıda oluyor kışın daha çok ...
Yağlı bakım ve nem maskesimi yapsam hiç bilmiyorum canım yorumunu bekliyorum
Birde bi konuda saçlarınıza nivea krem sürün demişlerdi,nemlenmesi için.Bu doğru olurmu sence :26:
KURU
ORTA BOY VE KATLI -SARI BOYALI VE AÇICI KULLANILAN BİR SAÇ
SORUNUM: mat ,yıpranmış, sürekli koparak dökülen saçlar
saçım diplerden uzuyor ama boydan uzama yok belki kısalıyor bile olabilir ,çok fazla kırılarak ve koparak dökülüyor,
saçlarım mat cansız ve çok yıpranmış
derdime bir dermannnnnn