- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Hemsirecik
1 haftada döktüğü tuyden guzel yastik olurdu keske biriktirseydimSeviyorsak katlanırız canım napalim yastık yaparız kedi tüyü sirtimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftada döktüğü tuyden guzel yastik olurdu keske biriktirseydimSeviyorsak katlanırız canım napalim yastık yaparız kedi tüyü sirtimiza
Ayyy biriktir artik canım , pamuksuya yatak olur olmadı1 haftada döktüğü tuyden guzel yastik olurdu keske biriktirseydim
Pamuksu hazretleri sadece kirmizi hamaginda yatiyor birde anasinin yastığındaAyyy biriktir artik canım , pamuksuya yatak olur olmadı
Oyy isiricam onu ben yaaPamuksu hazretleri sadece kirmizi hamaginda yatiyor birde anasinin yastığında
Bebeklik halleri yok mu hiç yerim ya çok tatlı
Ya masum bakışlarına ölürümŞimdi dana tabi kurban olsun anası
Oy bunların büyüdüğünü görmek
Göbeğine bakarmisiniz şunun ne yediriyon bibi ya buna bizimki kilo almiyor dogumdan kalma yağları var sadece
4 tane yumak geziyordu evin icinde hepimiz mutlu pamuk şeker oluyorduk onları gördükçe. Şimdi 1 tanesi kardesimde masallah anasini gectiOy bunların büyüdüğünü görmek
Valla birsey söylimi kuru mama hariç hiç birsey yemiyor oda günde 2 cup kadar ama iri bir kedi büyük uzun nasıl dişi anlamadım bizim yediğimiz hiç birşeyle ilgilenmez bakmaz bile ne yiyoruzGöbeğine bakarmisiniz şunun ne yediriyon bibi ya buna bizimki kilo almiyor dogumdan kalma yağları var sadece
4 tane yumak geziyordu evin icinde hepimiz mutlu pamuk şeker oluyorduk onları gördükçe. Şimdi 1 tanesi kardesimde masallah anasini gecti
Pamuksuda oyle tavuk et hatta yaş mama bile yemiyor. Gastriti var ondan kilo almiyor herhalValla birsey söylimi kuru mama hariç hiç birsey yemiyor oda günde 2 cup kadar ama iri bir kedi büyük uzun nasıl dişi anlamadım bizim yediğimiz hiç birşeyle ilgilenmez bakmaz bile ne yiyoruz
Hepsi sahiplendirildi yavrularin ❤pamuksunun yavrularından sahiplendirmeyi düşündünüz mü hiç
Yaaaa çok tatlı yirimmmmmŞimdi dana tabi kurban olsun anası
Allahım sana geliyorum yaa böyle güzellik olabilir mi allahım çok mutsuzum niye burdayım ben