- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Hemsirecik
Isırınca cok sinirleniyor korkuyorum gsgsgsg gobusunu öpüyorum o uyurkenIsırırsan uyanır belki bence kedileri ısırmak günah değil beni çıldırtiyo yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isırınca cok sinirleniyor korkuyorum gsgsgsg gobusunu öpüyorum o uyurkenIsırırsan uyanır belki bence kedileri ısırmak günah değil beni çıldırtiyo yaa
Ağzımın suyu aktiIsırınca cok sinirleniyor korkuyorum gsgsgsg gobusunu öpüyorum o uyurken
Offf kirlendim hemen temizlemeliyim moduPeki uyurken öptüğüm yerleri uyaninca yalaması biz simdi öpüşmüşmü olduk
Ay yerim ben bunuu çiçeklere zarar vermiyor mu? Ben benimkinin korkusundan eve çiçek alamıyorum
Alındım suan gsgsgsOfff kirlendim hemen temizlemeliyim modu
❤❤Ne tarafa düşüyoruz
Maşallah
Küçükleri ellemiyor ama büyük saksilari kaziyordu sürekli bizde buyuk taslar koyduk diplerine unuttu öyleceAy yerim ben bunuu çiçeklere zarar vermiyor mu? Ben benimkinin korkusundan eve çiçek alamıyorum
Kediler çok temiz oldukları için bizde sürekli ellemek istiyoruz onlara, kesin rahatsız oluyolar, hemen başlıyorlar yalamaya canımAlındım suan gsgsgs
Pamuksu hızıni alamayıp benide yaliyorKediler çok temiz oldukları için bizde sürekli ellemek istiyoruz onlara, kesin rahatsız oluyolar, hemen başlıyorlar yalamaya canım
Hem koca döt hem de dedikoducu koca halam gibi bakmış aşağıKoca dötlü olmak cok zor
Eki Görüntüle 2894361
Gercektende mahallenin dedikoducusu gibi, uyumadığı zamanlar hep boyle camdan bakıyorHem koca döt hem de dedikoducu koca halam gibi bakmış aşağı
Bu gözlerinden sen suçlusun....
Dogunca bende senin bebeni yicemAh zottiri bebeeeeeeee, yumus yumusssss yaa yerimmmm
Teyzoscuklarina serbesttttDogunca bende senin bebeni yicem
Ahaahaa bu da seni seviyom yalamasıPamuksu hızıni alamayıp benide yaliyor
Yaaaa canımmm bu bebeyi bana postala kargola bişey yap biraz hirpalayayim yawUyuma şeklimiz budur
Eki Görüntüle 2895302
O kadar tuy dokuyorki kabul edersen yolliyim hshshsbYaaaa canımmm bu bebeyi bana postala kargola bişey yap biraz hirpalayayim yaw
Seviyorsak katlanırız canım napalim yastık yaparız kedi tüyü sirtimizaO kadar tuy dokuyorki kabul edersen yolliyim hshshsb