• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pamukkale üniversitesini kazandım:):)

evet canım yabancılık çekmicekler çünkü 2 teyzeside orada oturuyor. bizde ailece 3 ay sonra denizliye taşınacağız.. orada kızlarımla görüşebilirsin kayıt zamanın ne zaman senin. kızlarımın birinin ayın 5 de diğerinin 8 de kaydı.. zaten çok geçmedende okul açılacak..inşallah yurt çıkarda rahat edersin..

çok güzel yaa sizde yanlarında olacaksınz..tabi ki tanısmayı isterım..benım kayt tarıhı 6sında,dedgınz gıbı inş yurt cıkar ama ne kadr rahat ederım onu bılmıorum

KYK'nın yeni yaptırdığı kız yurdu çok güzel diyorlar. 4 kişilik odalar, oda içinde mini buzdolabı, tv, tuvalet ve banyo var.

PAÜ yeni yapılmış ünilerden olduğu için yapısı, sınıfları, yolları yeni. Ben birkaç kez gittim Ege üniversitesine göre çok daha güzel. Beğendim.

Denizli de ulaşım sorunu pek yok. KYK yurtları da kampüs içinde. Kampüste dolaşan ücretsiz otobüs de var.

Hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
[/B]

KYK'nın yeni yaptırdığı kız yurdu çok güzel diyorlar. 4 kişilik odalar, oda içinde mini buzdolabı, tv, tuvalet ve banyo var.

PAÜ yeni yapılmış ünilerden olduğu için yapısı, sınıfları, yolları yeni. Ben birkaç kez gittim Ege üniversitesine göre çok daha güzel. Beğendim.

Denizli de ulaşım sorunu pek yok. KYK yurtları da kampüs içinde. Kampüste dolaşan ücretsiz otobüs de var.

Hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
[/B]

tesekkr ederımm:86::86:..peki bu yurtların ücretleri ne kadr bi bilgin var mı acaba

tesekkr ederımm:86::86:..peki bu yurtların ücretleri ne kadr bi bilgin var mı acaba

Erkek yurdunun ücretleri 108 tl idi geçtiğimiz yıl. Kızların da sanırım 10 tl fazla oluyor erkklerden.

KYK nin sitesinden yurtların fiyatlarını bulabilirsin.

canım ben bu yurtlarda kalıyorum 120 tl ücreti fakat girmek baya zor torpil falan bulman lazım .

makikosukosanacım senın kaldgın yurt yuksek ücretli katagorısıne mı gırıyor eger öyleyse ben zaten gıdemem sanırım cunku kyk formunda sadece genel yurtları tercıh ettım

eski yurtlar yarı özel diye geçiyodu sanırım o da yüksek ücretli diye geçiyodu yanlış hatırlamıyosam ama eski ve yeni yurt arasında sadece 10 tl gibi bi fark varoda aylık ya 108 ya 112 olması lazımdı yanılmıyosam:44: yani yüksek ücretli dediğine bakma zaten günlük 5 tl lik yemek yeriolar oda ayda 150 yapar 30 tl kardayız tabi kantinler azcık kazıklasada :66:.

eski yurtlar yarı özel diye geçiyodu sanırım o da yüksek ücretli diye geçiyodu yanlış hatırlamıyosam ama eski ve yeni yurt arasında sadece 10 tl gibi bi fark varoda aylık ya 108 ya 112 olması lazımdı yanılmıyosam:44: yani yüksek ücretli dediğine bakma zaten günlük 5 tl lik yemek yeriolar oda ayda 150 yapar 30 tl kardayız tabi kantinler azcık kazıklasada :66:.

hayrlısı dıyorum artık baska bıse dıyemıorum ıkı gun sonra bellı olacak ne olacagımz:)):)

Back