öncelikle tebrik ediyorum cnm.. ben almanyada okuyorum,ama 1 yilligina erasmusla denizlide okumustum.. benim gönlümde bambaska bi yeri var denizlinin.. herkes farkli düsünebilir, ama benim icin huzur dolu cok güzel bi yerdi, hatta annem ablam yanima gelmislerdi kalmaya onlarda cok sevmisti.. bence arkadas cevreni edindikten sonra hersey senin icinde güzel olur. kiskandim seni yani orada 4 yil okuyacagin icin. ben sahsen denizlide yasamak isterim. umarim sende seversin.
yazdgınz için cok sagolun bılgısı olanlara o kadr cok ihtıyacım vardı kı anlatamamben orda okudum.
harika bir şehirdir.
bana huzur ve mutluluk verdi.
sevdiğimle o şehirde tanıştık
umarım sende mutlu olursun
bizde sözlümde orada tanistik :) belki o yüzden sevmisimdir diyorum denizliyi ama, annemde ablamda hala derler denizlide cok huzurluyduk cok güzeldi diye, demekki bisey var
Anılar var her köşede. Senin de muhakkak... İncilipark.. Demokrasi parkı..
Postanenin karşısındaki park...Birde kazandığım arkadaşlar dost oldu orda bana
Hala görüşüyorum. Yıllar oldu oysa.
bu konuda çok şanslıyız yurt ve üni dip dibe sadece bi kapı var ikinci öğretim oldugum için benim için büyük avantaj bide ailenden ayrılman tabi zor oluyo o ilk bi kaç gün yapamıcakmışsın gibi geliyo ama zamanla alışıyosun ve kendi işini kolay hallediyosun :)tesekkr ederım canımadanadan gıdecem kısmet olursa aslında meraktan cok korku var içimde annesınden bu zmana kadr hiç ayrılmamıs bırı için zor olacak D canım yurt ve üniv arası cok mu uzak
bu konuda çok şanslıyız yurt ve üni dip dibe sadece bi kapı var ikinci öğretim oldugum için benim için büyük avantaj bide ailenden ayrılman tabi zor oluyo o ilk bi kaç gün yapamıcakmışsın gibi geliyo ama zamanla alışıyosun ve kendi işini kolay hallediyosun :)
bu konuda çok şanslıyız yurt ve üni dip dibe sadece bi kapı var ikinci öğretim oldugum için benim için büyük avantaj bide ailenden ayrılman tabi zor oluyo o ilk bi kaç gün yapamıcakmışsın gibi geliyo ama zamanla alışıyosun ve kendi işini kolay hallediyosun :)
erkek ve kız yurtları aynı yerde evet devlet yurdu kızlarda işin açıkçası çok zor ben 2-3 ay misafirhanede beklemiştim ama yeni kız blokları açıldı o yüzden bu sene daha çabuk gelir sıra benim sıram bu arada 900 küsürlerdeydi ama erkeklerde sıra çok çabuk ilerliyo
hazırlıktım birinci sınıfa geçtim :)
canım öncelikle tebrik ederim..benim 2 kızımda pamukkale ünüversitesini kazandı.. ben denizlide yaşamış biri olarak denizliyi çok seviyorum..kızlarımda seviyor.bu nedenle orayı yazdılar zaten..büyük kızım ekonometri küçük kızım da jeoloji mühendisliğini okucak...rabbim hepinize zihin açıklığı versin..kolaylıklar dilerim.
çooook tesekkr ederım bende kızlarınızı tebrık edıyoruminş bende severımm ne guzel sizin kızlarınız yabancılık cekmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?