pamukkale üniversitesini kazandım:):)

yaa sizin gibi dusunen cok az var acıkcası benı endıselendrdi bı ara resmen üniv gıtmek falan istemıordum bı burukluk oldu içimde suan sizin yazınızı okuyunca cok mutlu oldum

bizde sözlümde orada tanistik :) belki o yüzden sevmisimdir diyorum denizliyi ama, annemde ablamda hala derler denizlide cok huzurluyduk cok güzeldi diye, demekki bisey var

sizi birlestrmıs bızı de bıraz ayrı dusurecek ama olsun gelecegımz için deger:):)

Anılar var her köşede. Senin de muhakkak... İncilipark.. Demokrasi parkı..
Postanenin karşısındaki park...Birde kazandığım arkadaşlar dost oldu orda bana
Hala görüşüyorum. Yıllar oldu oysa.

umarım senın dostların gıbı olanlara bende rastlarım canım

tesekkr ederım canımadanadan gıdecem kısmet olursa aslında meraktan cok korku var içimde annesınden bu zmana kadr hiç ayrılmamıs bırı için zor olacakD canım yurt ve üniv arası cok mu uzak
bu konuda çok şanslıyız yurt ve üni dip dibe sadece bi kapı var ikinci öğretim oldugum için benim için büyük avantaj bide ailenden ayrılman tabi zor oluyo o ilk bi kaç gün yapamıcakmışsın gibi geliyo ama zamanla alışıyosun ve kendi işini kolay hallediyosun :)

:):)gercekten de sanslıymısız bu arada sen kacıncı sınıfsın

Erkek yurduda yakınmı ıktısadı ve ıdarı bılımler fakultesıne canım bırde yurtkurdan bahsedıyoruzdeğilmi yurdun çıkma ıhtımalı ne oluyor acaba

erkek ve kız yurtları aynı yerde evet devlet yurdu kızlarda işin açıkçası çok zor ben 2-3 ay misafirhanede beklemiştim ama yeni kız blokları açıldı o yüzden bu sene daha çabuk gelir sıra benim sıram bu arada 900 küsürlerdeydi ama erkeklerde sıra çok çabuk ilerliyo

Anladım canım sağol sanırım kayıtlar eylulun 8ındeymış ınş yurtta dediğin gıbıyse cabuk çıkar kız sayısı belkı daha fazla odalar falan nasıl kaç kışılık çamasır olayı nasıl oluyo erkek oldugu ıcın bunlar bıraz daha problem oluyo

Erkeklerde sıra cabuk ışlıyo demıssın neden olabılır bu
Bırde tercıh yaparken yuksek ucretlı tercıhı varmış bunu ışaretlemek olayı değiştırırmı

Son düzenleme:
hem kız sayısı çok hemde erkeklerden eve çıkan daha çok oluyo . çamasır işide yurdun içinde sosyal tesis var çamaşırhane terzi berber int. cafe yemekhane hepsi içinde dışardada yıkayan yerler var. odalar 6 kişilik wc banyo içinde:) ben yüksek ücretli diye işaretlemiştim sanırım bilemiyorum sorun olmaz sanırım

Son düzenleme:
canım öncelikle tebrik ederim..benim 2 kızımda pamukkale ünüversitesini kazandı.. ben denizlide yaşamış biri olarak denizliyi çok seviyorum..kızlarımda seviyor.bu nedenle orayı yazdılar zaten..büyük kızım ekonometri küçük kızım da jeoloji mühendisliğini okucak...rabbim hepinize zihin açıklığı versin..kolaylıklar dilerim.

çooook tesekkr ederım bende kızlarınızı tebrık edıyoruminş bende severımm ne guzel sizin kızlarınız yabancılık cekmeyecek

çooook tesekkr ederım bende kızlarınızı tebrık edıyoruminş bende severımm ne guzel sizin kızlarınız yabancılık cekmeyecek

evet canım yabancılık çekmicekler çünkü 2 teyzeside orada oturuyor. bizde ailece 3 ay sonra denizliye taşınacağız.. orada kızlarımla görüşebilirsin kayıt zamanın ne zaman senin. kızlarımın birinin ayın 5 de diğerinin 8 de kaydı.. zaten çok geçmedende okul açılacak..inşallah yurt çıkarda rahat edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…