pamukkale üniversitesini kazandım:):)

dna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
93
0
36
Adana
kızlar denzlı de okuyan ya da kazanmıs olan var mı aranızda ??*

yaaa benım sımdı cıkmam lazım p.üniv ile ilgılı bılgılerı olanlar yazsın lutfen

pamukkale ortasınıf bir üniversite batıda olduğu için öğrencilerin tercihleri arasında oldukca yer alıyo yani puanları yüksek olması okulun kalitesinden değilde batıda olmasından kaynaklanıyor.bi arkaşdaşım paü müh de okuyor.denizliye gittim busene küçük bir şehir gezmeye gitmeye hiç yer yok pamukkale haric oraya gitmedim. izmirde olduğumuzda heralde küçük gelmesi hayırlı olsun basarırlar.

denizliye yakın yaşadığım yer ve üniversiteden beklentilerin önemli en başta. denizli güzeldir. gezilcek yerleri az değildir. alışveriş merkezleri vardır. galiba büyükşehirde oldu sene tam haberim yok tabi bi odtü kampüsü gibi yada ne biliyim şatafatlı bi şey bekleme ama güzeldir. apartların pahalı oldğunu biliyorum bide o kadar. kuzenim pamukkalede okuyo çünkü:) neyse hadi hayırlısı olsun bakalım :)

Benım de kaynım kazandı uluslararası tıcaret ve fınansman fazla yazan olmamış merak ettım bende nasıl bı yer oldugunu yurttamı kalıcaksınız yurt tercıhı faln yaptınızmı

öncelikler tebrik ederim eger büyük şehirden geliyosan biraz hayal kırıklıgına ugrayabilirsin ben ilk gittigimde öyle olmuştu ama arkadaşlarını bulunca pekte sorun olmuyo küçüktür gezilcek yeri az ve özdür sayılıdır yani gezmeye çıkıyım desen bürsürü arkadaşına rastlarsın okulda aslında fena degildir ama şantiye görünümlü merak ettigin başka şeyler varsa sorabilirsin.

öncelikle tebrik ediyorum cnm.. ben almanyada okuyorum,ama 1 yilligina erasmusla denizlide okumustum.. benim gönlümde bambaska bi yeri var denizlinin.. herkes farkli düsünebilir, ama benim icin huzur dolu cok güzel bi yerdi, hatta annem ablam yanima gelmislerdi kalmaya onlarda cok sevmisti.. bence arkadas cevreni edindikten sonra hersey senin icinde güzel olur. kiskandim seni yani orada 4 yil okuyacagin icin. ben sahsen denizlide yasamak isterim. umarim sende seversin.

ben orda okudum.
harika bir şehirdir.
bana huzur ve mutluluk verdi.
sevdiğimle o şehirde tanıştık
umarım sende mutlu olursun

ben orda okudum.
harika bir şehirdir.
bana huzur ve mutluluk verdi.
sevdiğimle o şehirde tanıştık
umarım sende mutlu olursun

bizde sözlümde orada tanistik :) belki o yüzden sevmisimdir diyorum denizliyi ama, annemde ablamda hala derler denizlide cok huzurluyduk cok güzeldi diye, demekki bisey var

bizde sözlümde orada tanistik :) belki o yüzden sevmisimdir diyorum denizliyi ama, annemde ablamda hala derler denizlide cok huzurluyduk cok güzeldi diye, demekki bisey var

Anılar var her köşede. Senin de muhakkak... İncilipark.. Demokrasi parkı..
Postanenin karşısındaki park...Birde kazandığım arkadaşlar dost oldu orda bana
Hala görüşüyorum. Yıllar oldu oysa.

tesekkr ederım canımadanadan gıdecem kısmet olursa aslında meraktan cok korku var içimde annesınden bu zmana kadr hiç ayrılmamıs bırı için zor olacakD canım yurt ve üniv arası cok mu uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…