• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk ipliğine bağlı hayat...

Öncelikle geçmiş olsun da kızınıza neden dediniz biz çocuklarımız duymasın etmesin üzülmesin uyurken korkmasın diye çaba gösterirken hani siz niye böyle bişey yaptınız acaba

Haklısınız , bu konularda ben de çok hassasım aslında ama olayın şokuyla böyle bir aptallık yaptım...ama yukarıda bahsettiğim gibi ölüm kavramını bilmiyor, biraz da bu yüzden dedim,uyumak gibi birşey sanıyor..

Yanii arkadaşlar ben burada sizinle korkumu, endişemi paylaşıyorum, teselli bulmaya çalışıyorum , bir kadın dayanışması bekliyorum ama neredeyse herkes kızına neden söyledin , paylaştın diyor. Burda size ne kadar bilinçli ve duyarlı bir anne olduğumu kanıtlamak için örnekler vermeye çalışmayacağım çünkü kendimi biliyorum, gerek yok. Kızım ölüm kavramını henüz bilmiyor, yaş itibariyle kavrayamayacağı bir olgu olduğu için böyle soyut kavramları anlatmıyorum,uyumak gibi birşey sanıyor. Bunu hem eşime duyurmak için kızıma söyledim hem de dışarıda elimizi bırakmasın diye uyarı anlamında söyledim, olay bundan ibaret, konuyu saptırmayalım bence...

ayy bende bugün bir kaza atlattim gercekten hayat pamuk ipligine bağlı insan nasilda bir anda en çok sevdiğini düşünüyor hemen
Size de çok geçmiş olsun. Evet olay geçtikten sonra aklıma ilk kızım geldi ve ya kamyonun altında kalsaydım ve kızım beni o şekilde görseydi oldu...Onun yaşayacağı travmayı düşündüm,olay yaşanmamış olsa bile bunun hayali bile acı çekmeme sebep oldu...

Hepsini genellemek istemem ama buyuk araç kullananlarin bazıları yaya ve arabalari unursamiyor ustune ustune gidiyor korkusu yok cunku kendi canina bisi olmaz.

Cok gecmis olsun. Gecen gun "kaldirimdan" giderken karsimiza bir araba çıktı ! Yani yolda guven yok tamam da kaldirim yahu... kaldirimda gitmek nedir???

Hepsini genellemek istemem ama buyuk araç kullananlarin bazıları yaya ve arabalari unursamiyor ustune ustune gidiyor korkusu yok cunku kendi canina bisi olmaz.

Cok gecmis olsun. Gecen gun "kaldirimdan" giderken karsimiza bir araba çıktı ! Yani yolda guven yok tamam da kaldirim yahu... kaldirimda gitmek nedir???
Biliyor musunuz şoföre sinirle baktığımda o kadar umursamaz ve özgüvenliydi ki tabii kendisi tepelerde tank gibi kamyonun içinde ne olabilirki, tespitinizde çok haklısınız..Sizin başınıza gelen daha trajikomikmiş...Çok geçmiş olsun..

3 yıl once liseden bir arkadaşımın kardeşi beton kamyonunun altında kaldı.
Bir bacağı diz üstünden kesildi.
47 gün yoğun bakımda kaldı.
Yatak yaraları yüzünden 6 ameliyat oldu.
Hala dava sürüyor.
Sonuçlanmaz da.

Gelelim size...
Muhtemelen kamyon soforu suçlu.
Ama nasıl ki şoför seyir halinde cep telefonu kullanmamalı ise kusura bakmayın ama yayada kullanmamali.
Cep telefonu ile sınırlamıyorum, etrafini duymayacagi yukseklikte kulakliga da karsiyim.
Sağınızı solunuzu görün ve duyun.
Canınız 1 tane.

Biliyor musunuz şoföre sinirle baktığımda o kadar umursamaz ve özgüvenliydi ki tabii kendisi tepelerde tank gibi kamyonun içinde ne olabilirki, tespitinizde çok haklısınız..Sizin başınıza gelen daha trajikomikmiş...Çok geçmiş olsun..
Teşekkür ederim Rabbim korusun hepimizi. Umursamaz bakar , hatta üstüne kendini bile hakli görür. Dediginiz gibi cok dikkatli olmak lazim.. boyle zamanlarda anlıyoruz bazi şeylerin degerini.. halbuki geri dönüşü zor durumlar olabilir :(

3 yıl once liseden bir arkadaşımın kardeşi beton kamyonunun altında kaldı.
Bir bacağı diz üstünden kesildi.
47 gün yoğun bakımda kaldı.
Yatak yaraları yüzünden 6 ameliyat oldu.
Hala dava sürüyor.
Sonuçlanmaz da.

Gelelim size...
Muhtemelen kamyon soforu suçlu.
Ama nasıl ki şoför seyir halinde cep telefonu kullanmamalı ise kusura bakmayın ama yayada kullanmamali.
Cep telefonu ile sınırlamıyorum, etrafini duymayacagi yukseklikte kulakliga da karsiyim.
Sağınızı solunuzu görün ve duyun.
Canınız 1 tane.
Haklısınız...Akşam saatinde hafriyat kamyonu geçmesini beklemediğim için telefon elimde annemi arıyordum, zaten bu olay olduğunda henüz karşı taraf açmamıştı..Bizim apartmanın önündeki bu iki yol çok tenhadır normalde böyle kamyonlar pek olmaz...Ama zaten ölümlerde bahanelerle gelir...Arkadaşınızın kardeşine çok üzüldüm, çok geçmiş olsun...

Gelelim size ...deyince dövceksiniz sandım :KK70:

Back