- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
Kızlar içime dert oldu. Anlatmam lazım. Eşimle bugün biraz tartışmıştık, 2,5 yaşındaki kızım da parka gitmek istedi 1 saat önce..Düdüklüde de yemek vardı siz önden gidin annecim dedim kızıma, eşime kızgın olduğum için kızıma yönelik konuştum. Tamam annecim dedi,ben yemeği pişireyim geleceğim parka dedim. Açıkcası eşime kızgın olduğum için gitmek istemiyordum ama sırf kızımın hatrına gitmek istedim. Üstümü giyindim,evden çıktım, mahalle arasında olan 2 yol var evimin önünde. Normalde işlek bir yol değil, yeni yapılaşmaların olduğu bir muhitte oturuyorum. Bir yandan da annemi aradım , telefonla konuşuyorum. Evden çıkalı 2-3 dakika oldu, 10-15 adım attım atmadım , arkamdan bir çimento kamyonu sesi.. Ben de 2 yolun ortasındayım , yolun kaldırım tarafına geçicem, arkama şöyle bir bakayım dedim, dönmekte olan kamyon öyle bir hızla yola çıktı ki, ben de karşıya geçmek üzereydim hemen kendimi geri çektim çünkü 2-3 adım daha ilerde olsaydım, kamyonun altında kalacaktım. O kadar sinirlendim ve korktum ki....Ve hayat ne kadar kısa diye düşündüm. Şoföre baktım , hiç umrunda değil...Yeni yapılaşmanın olduğu yerlerde oturanlar bilir, sağda solda sürekli inşaat yapılır, kamyonlar dört nala gider, tabakhaneye b..k yetiştiricekler ya....İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı...
Parkın olduğu yere gelmek üzereyken, eşimle kızıma dönüş yolunda denk geldim. Kızımın pamuk elini tuttum ve biliyor musun birtanem az kalsın çimento kamyonunun altında kalıyordum dedim...(ordan eşim plakasını alsaydın dedi, o an bunu düşünecektim sanki) İçime dert oldu işte...Şimdi düşünüyorum yolda telefonla konuşmak da çok yanlış, sürekli sağa sola bakmasam , telefonla konuştuğumdan ve şoförün dikkatsiz bir h...yar olmasından şu an hayatta olmayabilirdim. Eşimle , pamuk kızım benim feci şekildeki cansız bedenimle karşılaşabilirdi...
Neden yani neden Türkiye’de yayaya bu kadar böcek muamelesi yapılıyor ve neden mahalle arasında iş makinaları , kamyonlar bile bu kadar hızlı sürüyorlar...
Lütfen yoldan kaldırıma geçerken çok dikkatli olalım, şoför beni görür , durur diye asla karşı tarafa güvenmeyelim....Yolda yürürken de telefonla konuşmayalım...Hayat gerçekten de pamuk ipliğine bağlı bu ülkede...
Parkın olduğu yere gelmek üzereyken, eşimle kızıma dönüş yolunda denk geldim. Kızımın pamuk elini tuttum ve biliyor musun birtanem az kalsın çimento kamyonunun altında kalıyordum dedim...(ordan eşim plakasını alsaydın dedi, o an bunu düşünecektim sanki) İçime dert oldu işte...Şimdi düşünüyorum yolda telefonla konuşmak da çok yanlış, sürekli sağa sola bakmasam , telefonla konuştuğumdan ve şoförün dikkatsiz bir h...yar olmasından şu an hayatta olmayabilirdim. Eşimle , pamuk kızım benim feci şekildeki cansız bedenimle karşılaşabilirdi...
Neden yani neden Türkiye’de yayaya bu kadar böcek muamelesi yapılıyor ve neden mahalle arasında iş makinaları , kamyonlar bile bu kadar hızlı sürüyorlar...
Lütfen yoldan kaldırıma geçerken çok dikkatli olalım, şoför beni görür , durur diye asla karşı tarafa güvenmeyelim....Yolda yürürken de telefonla konuşmayalım...Hayat gerçekten de pamuk ipliğine bağlı bu ülkede...