her iki renk te palettenin mi?
evt tatlm palette 2 side saçımı 1 hafta önce boyamama rağmen hiç yıpratmadı .. ayrıca kutunun içinden çıkan aloe veRalı maskede saçımı yumuşacık yaptı ya..BU ARADA KIZLAR FOTO KOYAMICAM ÇÜNKÜ TEL ŞARZDA DOLSUN KOYARIM
canm boyalarının numaralarını yazar mısın birde ne kadar karıstrdın hepsini aynı ölçüde mi karıstrdın byaların benm sacımn rengi de kumral ama braz sarımsı bi renk dogal rengi bende nasıl olr acaba
Bu arada hepsini olduğu gibi boşalttım kaba canım
Bir iki hafta sonra keşke sarı karıştırmasaydım diyeceksin bence.Çünkü ilk boyandığında tatlı gözüken o renk birkaç yıkamadan sonra sarıya yaklaşıyor iyice.Yani sarıyı karıştırmasaydın da nasılsa akacaktı,istediğin açık bakırı elde edebilirdin.Güle güle kullan.
evet canm dogal rengim kumral fakat biraz sarıya kacıyor.yesekkrler bilgilern için ben boyatıcam ama karar veremıyorum tam korkuyorum acıkcsı:)senn sacın fotosunu goreym snra karar vericem koyucksın foto dimi
Bir iki hafta sonra keşke sarı karıştırmasaydım diyeceksin bence.Çünkü ilk boyandığında tatlı gözüken o renk birkaç yıkamadan sonra sarıya yaklaşıyor iyice.Yani sarıyı karıştırmasaydın da nasılsa akacaktı,istediğin açık bakırı elde edebilirdin.Güle güle kullan.
tatlım eğer doğal saçın kumralsa sadece tarçın bakır yapmanı öneririm bide sarılıklar var diosun karıştırmana hiç gerek yok bence sarı...BİDE AÇILMASINI HESABA KATARSAK 2 KUTU TARÇIN BAKIR AL BOYA TATLIM..Saç renginde doğalmış bak ne güüzel işte
bakır kutunun ustunde cok turuncu gorunuyor korkuyorum turuncu olr die :)
ay çıldırıcam:)hürremn sacı gibiistiorum biraz sarımsı turuncu ben en iyisi sacımın alt kısmlarında deneyeym bu boyayı:)
dene bi tatlım o zmn beğenirsen yaparsın
Birde foto görsek :26::26: Bu arada canım saçların koyu kumral mıydı açık mı? Bide kendi saç rengin ne acaba? :26:
orta küllü kumraldı tatlım saçım..kendi saçımda siyah
Hmm.. Canım ya benim kendi doğal saçlarımda koyu kumral-kestane arası gibi. Şu an saçımda boya yok. Ben böyle uçlarına sarı istiyorum.. Balyaj tarzı gibi.. Fakat doğal olsun istiyorum güneşten açılmış havası olsun.. Ama kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum çünkü mahvediyolar saçları.. Sence napmalıyım? :26: Konu açmıştım aslında.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?