Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım

evt tatlm palette 2 side saçımı 1 hafta önce boyamama rağmen hiç yıpratmadı .. ayrıca kutunun içinden çıkan aloe veRalı maskede saçımı yumuşacık yaptı ya..BU ARADA KIZLAR FOTO KOYAMICAM ÇÜNKÜ TEL ŞARZDA DOLSUN KOYARIM :34:

canm boyalarının numaralarını yazar mısın birde ne kadar karıstrdın hepsini aynı ölçüde mi karıstrdın byaların benm sacımn rengi de kumral ama braz sarımsı bi renk dogal rengi bende nasıl olr acaba

canm boyalarının numaralarını yazar mısın birde ne kadar karıstrdın hepsini aynı ölçüde mi karıstrdın byaların benm sacımn rengi de kumral ama braz sarımsı bi renk dogal rengi bende nasıl olr acaba

CANIM senin kendi rengin mi ? eğer doğal kumralsa daha ii tutacağını düşünüyorum..2. boyamayada renk tam oturur zaten :61: PALETTE 8-77 TARÇIN BAKIR - 10-0 AÇIK PAPATYA bol şanslar tatlım sen ne zaman boyamayı düşünüyosun ?

Bir iki hafta sonra keşke sarı karıştırmasaydım diyeceksin bence.Çünkü ilk boyandığında tatlı gözüken o renk birkaç yıkamadan sonra sarıya yaklaşıyor iyice.Yani sarıyı karıştırmasaydın da nasılsa akacaktı,istediğin açık bakırı elde edebilirdin.Güle güle kullan.

Bu arada hepsini olduğu gibi boşalttım kaba canım :7:

evet canm dogal rengim kumral fakat biraz sarıya kacıyor.yesekkrler bilgilern için ben boyatıcam ama karar veremıyorum tam korkuyorum acıkcsı:)senn sacın fotosunu goreym snra karar vericem koyucksın foto dimi:1:

Bir iki hafta sonra keşke sarı karıştırmasaydım diyeceksin bence.Çünkü ilk boyandığında tatlı gözüken o renk birkaç yıkamadan sonra sarıya yaklaşıyor iyice.Yani sarıyı karıştırmasaydın da nasılsa akacaktı,istediğin açık bakırı elde edebilirdin.Güle güle kullan.

peki tarcın bakırı bir kutu sarıyı yarım koysak nasıl olur fikir verr mısınz ltfen:(

evet canm dogal rengim kumral fakat biraz sarıya kacıyor.yesekkrler bilgilern için ben boyatıcam ama karar veremıyorum tam korkuyorum acıkcsı:)senn sacın fotosunu goreym snra karar vericem koyucksın foto dimi:1:

tatlım eğer doğal saçın kumralsa sadece tarçın bakır yapmanı öneririm bide sarılıklar var diosun karıştırmana hiç gerek yok bence sarı...BİDE AÇILMASINI HESABA KATARSAK 2 KUTU TARÇIN BAKIR AL BOYA TATLIM..Saç renginde doğalmış bak ne güüzel işte :64:

iide canım benim doğal saçım deildiki kumral boyaydı yane o yüzden biraz açık tutsun die sarıyı karıştırdım...DOĞAL OLSAYDI DİREK TARÇINA BOYARDIM...

tatlım eğer doğal saçın kumralsa sadece tarçın bakır yapmanı öneririm bide sarılıklar var diosun karıştırmana hiç gerek yok bence sarı...BİDE AÇILMASINI HESABA KATARSAK 2 KUTU TARÇIN BAKIR AL BOYA TATLIM..Saç renginde doğalmış bak ne güüzel işte :64:

bakır kutunun ustunde cok turuncu gorunuyor korkuyorum turuncu olr die :)

ay çıldırıcam:)hürremn sacı gibiistiorum biraz sarımsı turuncu ben en iyisi sacımın alt kısmlarında deneyeym bu boyayı:)

Birde foto görsek :26::26: Bu arada canım saçların koyu kumral mıydı açık mı? Bide kendi saç rengin ne acaba? :26:

orta küllü kumraldı tatlım saçım..kendi saçımda siyah :37:

Hmm.. Canım ya benim kendi doğal saçlarımda koyu kumral-kestane arası gibi. Şu an saçımda boya yok. Ben böyle uçlarına sarı istiyorum.. Balyaj tarzı gibi.. Fakat doğal olsun istiyorum güneşten açılmış havası olsun.. Ama kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum çünkü mahvediyolar saçları.. Sence napmalıyım? :26: Konu açmıştım aslında.. :26:

Hmm.. Canım ya benim kendi doğal saçlarımda koyu kumral-kestane arası gibi. Şu an saçımda boya yok. Ben böyle uçlarına sarı istiyorum.. Balyaj tarzı gibi.. Fakat doğal olsun istiyorum güneşten açılmış havası olsun.. Ama kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum çünkü mahvediyolar saçları.. Sence napmalıyım? :26: Konu açmıştım aslında.. :26:

bi kere tatlım doğal dursun istiyorsan platin sarılardan uzak durmalısıın bu 1...2.cisi sana palette altın sarı 10.65 i öneririm saçının uçlarında ayrı bi hava yaratacaktır ve doğal duracaktır :69:

Back
X