Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım

twiligt

Aşığım aşık...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
473
1
46
İçel Mersin
Kızlar şu anda saçımı palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım bekliorum bu arada saçım kumraldı boyalı bakalım nasıl bişey çıkıcak

Kızlar şu anda saçımı palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım bekliorum bu arada saçım kumraldı boyalı bakalım nasıl bişey çıkıcak

ben de boyamıştım aynı renkleri karıştırıp,çünkü tarçın bakır tek başına kına gibi oluyo.zemin kumralmış zaten güzel olucak bence :81: koyu olursa da umursama bi kaç yıkamadan sonra istemediğin kadar açılıyo rengi zaten

Ay saol tatLm yha içimi ferahlattn walla bu arada son 15 dk. yıkamaya :86:

Acik kumral dogal sac renginse güzel bir renk cikar ortaya. Sadece tarcin bakira boyasaydin kutudaki gibi tutardi. Boyaysa dipler farkli uclar farkli olabilir.

Kızlarrr inanmıyorum ya süper bi renk çıktı ayy bayıldımmm bu kadarını beklemiodum başta kaygılarım vardı ama çok güzel çok beğendim AYNI HÜRREMİN SAÇI GİBİ OLDU

kızlar benm saçlarım kumral renk ama biraz daha sarımsı dogal sacım bende bu boya karışımını yapsam nasıl olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…