- 26 Mayıs 2014
- 198
- 86
- 28
Yesillenmeden korkuyorsa ya 8.0 9.0 gibi sifirli sayilarla yansimasiz renk alman gerekir yesilesmeyi onlemek icin ki bu turunculuk yapicagini dusunmuyorum ama emin olmazsan 1 kutu 8.0 veya 9.0 gibi bi kutuda kullu 8.1 9.1 gibi kullu tonu karistirabilirsin evde biraz istedigin tarzda olucak boyayi bulmak zor her marka ustundeki gibi vermiyor gorunumu ve kuaforde yapilan roflelerde cila gibi islemler yapiliyor yanilmiyorsam onlar birde mor sampuan denilen silver shampoo ile islem sonrasi yikayip kullulestiriyor maliyeti ne kadar bu sampuani nasil bulursun bilemicem canimda tabi bunu her kuaforde yapmayada biliyor birde silver shampoo kullanicaksan kulluye bulasma hic grilesme olmasin sacta 8.0 9.0 ile boyarsin duz ardinda onunla yikarsin islemi onla akitirsinPeki röflelerde yeşillerime grileşme olur mu ya da sac diplerim de cok fazla bi turunculasma
Yesillenmeden korkuyorsa ya 8.0 9.0 gibi sifirli sayilarla yansimasiz renk alman gerekir yesilesmeyi onlemek icin ki bu turunculuk yapicagini dusunmuyorum ama emin olmazsan 1 kutu 8.0 veya 9.0 gibi bi kutuda kullu 8.1 9.1 gibi kullu tonu karistirabilirsin evde biraz istedigin tarzda olucak boyayi bulmak zor her marka ustundeki gibi vermiyor gorunumu ve kuaforde yapilan roflelerde cila gibi islemler yapiliyor yanilmiyorsam onlar birde mor sampuan denilen silver shampoo ile islem sonrasi yikayip kullulestiriyor maliyeti ne kadar bu sampuani nasil bulursun bilemicem canimda tabi bunu her kuaforde yapmayada biliyor birde silver shampoo kullanicaksan kulluye bulasma hic grilesme olmasin sacta 8.0 9.0 ile boyarsin duz ardinda onunla yikarsin islemi onla akitirsin
Tamam canim hadi hayirlisi olsun bakalim birde eger roflelerin cok platine kacsin istemiyorsan 10.1 9.0 karisimi acik yerlerde daha acik olur haberin olsun ama boyadan boyaya fark ediyor acik olana cagre varda koyuyo yok bekliyorum guzel haberlerini :)Canım cok teşekkür ederim bugün 9.0 ve 10.1 aldım ikisini karıştırıp koyu olan yerlere sürücem bir de bi bi röflemin üzerinde denicem bakalım rengini nasıl yapcak eğer kötü olursa röfleleri boyamıcam sadece koyu olan yerleri boyucam bakalım haber veririm sana
canım ben cila şeklinde uyguladım röflelerimin rengi silikleşti. Diplerim gene koyu kaldı açılmadı. Ne yapsam bilemiyorum.ben dorelik istiyordum hepten beyaza yakın bi renk olduTamam canim hadi hayirlisi olsun bakalim birde eger roflelerin cok platine kacsin istemiyorsan 10.1 9.0 karisimi acik yerlerde daha acik olur haberin olsun ama boyadan boyaya fark ediyor acik olana cagre varda koyuyo yok bekliyorum guzel haberlerini :)
Canim sac dibin mumkun degil ilk boyada rengi otursun 2 veya e3 te acik acik olmaya baslar dorelik istiyorsun canimda komple tum sac butunluguylemi yoksa roflelerde demiCanı
canım ben cila şeklinde uyguladım röflelerimin rengi silikleşti. Diplerim gene koyu kaldı açılmadı. Ne yapsam bilemiyorum.ben dorelik istiyordum hepten beyaza yakın bi renk oldu
Ayrica canim cila islemi olarak niye uyguladin ki cila ile sac rengin acilmaz cilayi bakirlik gitsin diye uyguluyorlar soyle aciklayayim cilasiz tarcin bakiri cila sonrasi bakirdan daha cok kahveye gibi donuk ama soluk bir ton oluyorCanı
canım ben cila şeklinde uyguladım röflelerimin rengi silikleşti. Diplerim gene koyu kaldı açılmadı. Ne yapsam bilemiyorum.ben dorelik istiyordum hepten beyaza yakın bi renk oldu
keske cila şeklinde yapmasaydım röflelerimin rengi soldu zatenn pişman oldum. Biraz zaman geçsin. Üst üste boya yaptım saclarım yıpranıcak. Sonra sarıya boyayayım komple demiAyrica canim cila islemi olarak niye uyguladin ki cila ile sac rengin acilmaz cilayi bakirlik gitsin diye uyguluyorlar soyle aciklayayim cilasiz tarcin bakiri cila sonrasi bakirdan daha cok kahveye gibi donuk ama soluk bir ton oluyor
Komple sariya boyadiginda roflelerin gider soyle olur dipleri bi tik koyu uclar bi acik yani yansimali yada ombremsi balyajimsi olur ama rofle daha farkli renk araligi ya o goruntusu gider. Suan sacin nasil cekebilirmisnKe
keske cila şeklinde yapmasaydım röflelerimin rengi soldu zatenn pişman oldum. Biraz zaman geçsin. Üst üste boya yaptım saclarım yıpranıcak. Sonra sarıya boyayayım komple demi
Komple sariya boyadiginda roflelerin gider soyle olur dipleri bi tik koyu uclar bi acik yani yansimali yada ombremsi balyajimsi olur ama rofle daha farkli renk araligi ya o goruntusu gider. Suan sacin nasil cekebilirmisn
Valla su an cok kötü gördüğün gibi her renk var bari düz sarı olsun istiyorum böyle cok kötu olduKomple sariya boyadiginda roflelerin gider soyle olur dipleri bi tik koyu uclar bi acik yani yansimali yada ombremsi balyajimsi olur ama rofle daha farkli renk araligi ya o goruntusu gider. Suan sacin nasil cekebilirmisn
Esitlemeyi dusunuyorsan kafandaki en koyu sari tonunda boya acik boyarsan cok zor olur yani 8.0 8.1 bu tonlarda boya 8.1 kullanicaksan da 8.0 ile karistir kafandaki en koyu renk suan nedir ?Valla su an cok kötü gördüğün gibi her renk var bari düz sarı olsun istiyorum böyle cok kötu oldu
Canım sacımı garnier gümüş sarısıyla boyadım boyle daha iyi oldu cok Sağol cevapların içinEsitlemeyi dusunuyorsan kafandaki en koyu sari tonunda boya acik boyarsan cok zor olur yani 8.0 8.1 bu tonlarda boya 8.1 kullanicaksan da 8.0 ile karistir kafandaki en koyu renk suan nedir ?
Rica ederim canim yararim olduysa ne mutlu bana guzel olmuş gule gule kullan canımmCanım sacımı garnier gümüş sarısıyla boyadım boyle daha iyi oldu cok Sağol cevapların için
Tesekkürler canımRica ederim canim yararim olduysa ne mutlu bana guzel olmuş gule gule kullan canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?