Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım

Peki röflelerde yeşillerime grileşme olur mu ya da sac diplerim de cok fazla bi turunculasma
Yesillenmeden korkuyorsa ya 8.0 9.0 gibi sifirli sayilarla yansimasiz renk alman gerekir yesilesmeyi onlemek icin ki bu turunculuk yapicagini dusunmuyorum ama emin olmazsan 1 kutu 8.0 veya 9.0 gibi bi kutuda kullu 8.1 9.1 gibi kullu tonu karistirabilirsin evde biraz istedigin tarzda olucak boyayi bulmak zor her marka ustundeki gibi vermiyor gorunumu ve kuaforde yapilan roflelerde cila gibi islemler yapiliyor yanilmiyorsam onlar birde mor sampuan denilen silver shampoo ile islem sonrasi yikayip kullulestiriyor maliyeti ne kadar bu sampuani nasil bulursun bilemicem canimda tabi bunu her kuaforde yapmayada biliyor birde silver shampoo kullanicaksan kulluye bulasma hic grilesme olmasin sacta 8.0 9.0 ile boyarsin duz ardinda onunla yikarsin islemi onla akitirsin

Canım cok teşekkür ederim bugün 9.0 ve 10.1 aldım ikisini karıştırıp koyu olan yerlere sürücem bir de bi bi röflemin üzerinde denicem bakalım rengini nasıl yapcak eğer kötü olursa röfleleri boyamıcam sadece koyu olan yerleri boyucam bakalım haber veririm sana

Tamam canim hadi hayirlisi olsun bakalim birde eger roflelerin cok platine kacsin istemiyorsan 10.1 9.0 karisimi acik yerlerde daha acik olur haberin olsun ama boyadan boyaya fark ediyor acik olana cagre varda koyuyo yok bekliyorum guzel haberlerini :)

Canı
canım ben cila şeklinde uyguladım röflelerimin rengi silikleşti. Diplerim gene koyu kaldı açılmadı. Ne yapsam bilemiyorum.ben dorelik istiyordum hepten beyaza yakın bi renk oldu

Canı
canım ben cila şeklinde uyguladım röflelerimin rengi silikleşti. Diplerim gene koyu kaldı açılmadı. Ne yapsam bilemiyorum.ben dorelik istiyordum hepten beyaza yakın bi renk oldu
Canim sac dibin mumkun degil ilk boyada rengi otursun 2 veya e3 te acik acik olmaya baslar dorelik istiyorsun canimda komple tum sac butunluguylemi yoksa roflelerde demi

Canı
Ayrica canim cila islemi olarak niye uyguladin ki cila ile sac rengin acilmaz cilayi bakirlik gitsin diye uyguluyorlar soyle aciklayayim cilasiz tarcin bakiri cila sonrasi bakirdan daha cok kahveye gibi donuk ama soluk bir ton oluyor

Ke
Ayrica canim cila islemi olarak niye uyguladin ki cila ile sac rengin acilmaz cilayi bakirlik gitsin diye uyguluyorlar soyle aciklayayim cilasiz tarcin bakiri cila sonrasi bakirdan daha cok kahveye gibi donuk ama soluk bir ton oluyor
keske cila şeklinde yapmasaydım röflelerimin rengi soldu zatenn pişman oldum. Biraz zaman geçsin. Üst üste boya yaptım saclarım yıpranıcak. Sonra sarıya boyayayım komple demi

Ke
keske cila şeklinde yapmasaydım röflelerimin rengi soldu zatenn pişman oldum. Biraz zaman geçsin. Üst üste boya yaptım saclarım yıpranıcak. Sonra sarıya boyayayım komple demi
Komple sariya boyadiginda roflelerin gider soyle olur dipleri bi tik koyu uclar bi acik yani yansimali yada ombremsi balyajimsi olur ama rofle daha farkli renk araligi ya o goruntusu gider. Suan sacin nasil cekebilirmisn

Komple sariya boyadiginda roflelerin gider soyle olur dipleri bi tik koyu uclar bi acik yani yansimali yada ombremsi balyajimsi olur ama rofle daha farkli renk araligi ya o goruntusu gider. Suan sacin nasil cekebilirmisn

Eklentiler

• image.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 152
Valla su an cok kötü gördüğün gibi her renk var bari düz sarı olsun istiyorum böyle cok kötu oldu

Valla su an cok kötü gördüğün gibi her renk var bari düz sarı olsun istiyorum böyle cok kötu oldu
Esitlemeyi dusunuyorsan kafandaki en koyu sari tonunda boya acik boyarsan cok zor olur yani 8.0 8.1 bu tonlarda boya 8.1 kullanicaksan da 8.0 ile karistir kafandaki en koyu renk suan nedir ?

Esitlemeyi dusunuyorsan kafandaki en koyu sari tonunda boya acik boyarsan cok zor olur yani 8.0 8.1 bu tonlarda boya 8.1 kullanicaksan da 8.0 ile karistir kafandaki en koyu renk suan nedir ?
Canım sacımı garnier gümüş sarısıyla boyadım boyle daha iyi oldu cok Sağol cevapların için

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 208
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 228
Kizlar ben sacimi koleston naturals 8.1'e boyuyorum. Sacimin dogal rengi koyu kumraldi. Ilk sacimi dipten boyadim. Boyarken acik kullu kumral olur umudum vardi ama yikayinca cok tatli bir renk oldu. Rengin bir adi yok bence ama benim tabirimle kullu acik bakir turuncu pariltim yok. Karen gillanin bu fotodaki renginin aynisi diyebilirim hatta daha sarimsi ve kullu hali. Ablam kolestonu degistirmem taraftari sacini uzun vadede cok yipratir diyor ama degistirirsem bir daha bu rengi tutturamamaktan korkuyorum. Dediginiz karisim boyle durur mu

Eklentiler

• images.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 254
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…