Saç Rengi ve Saç Boyama palette tarçın bakır ve açık sarı papatya ya boyadım

ilk okul orta okul tripleri şimdide başka bi resim bulur ekler hepimiz mor mu oluruz

Yazının sonuna kadar okuyorum ama resim yok, neden böyle bir tutum sergileniyor anlaşılır gibi değil...

haklısınız kızlar.çelişkili mesajlar yazmış konuyu açan arkadaş.hoş değil.bende 2 hafta önce palette 8.77 ye boyadm biraz kına gbi durdu ama hoştu.bence boyamak isteyenler boyasınlar çünkü 4 5 yıkamada saç akıp eski halini alıo zaten.benim öyle oldu mesela.2 hafta sonra içine biraz papatya sarısı ekleyip tekrar boyucam.bakim nası olucak

Vee yıl 2016 :) aynı karışımı yaptım biraz önce sonucu bekliyorum
Ay herkes fotoğraf koysun diye beklemiş kimsede farketmemiş bi şarjım yok telimin şarjı dolsun koyayım demiş birde fotoğraf makinem arkadaşımda kimse anlayamadı mı yahu Vallahi pes uyutmuş herkesi bari canım sen koy 2016 modelini görelim bende merak ettim ayrıca konuda çok pis hortlamış oldu

. Canım vala harika bi renk oldu koyuyorum fotoraf

Evli olduğum için resim koyamadım da saçımı kestim koydum, hürremin saç rengi gibi hatta kiralık aşk da ki defnenin saç renginin birebir aynısı, ben çıt cıtlarımın birini sadece tarçın bakırına boyadım suan gönderdi ğim resimle alakası yok iğrenç bi renk kutunun üzerindeki resimle alakası yok ama acık papatya sarıyı karıştırınca tam kutu üzerindeki renk oldu isteyen olursa cıt cıtları da çekerim

Kızlar hep yazıyorum ama kimse cevap vermiyor benim röflelerim cok kötü oldu artık kuaföre güvenmiyorum evde bu sacımı nasıl düzeltebilirim dipleri cok koyu röfleler cok beyaz. Doğal bi sarı olsun istemiştim

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 210
Canim kuaforde normalde oryal suruyorlar koyulugu kirip acik olsun diye eger sacini duz dogal sari olsun istersen onerim soyle dibe dogru acik tonlarinda var aralarda vallah boyle yansimasiz 12.0 11.0 gibi acik tonlarda dogal sari rengi al derim hatta kulluluk seversen sacinda bakirlik yapmamasi icin koyu cunku diplerin x.1 gibi yani mesela 8.1 kullu acik sari 9.1 kullu cok acik sari gibi tonla noturlersin diplerini oyle boyarsin boyarken dikkat et acik sari yerlere pek gelmesin daha acik yada ayni rengi tazelersin uclarinida eger daha dogal sari tonu istiyorsan 8.0 ile boya derim zaten sariya gecen ilk numara 8.0 dir koyu sari diye gecer baktin koyu geldi 9.0 uygularsin bir tik artirirsin ama sakin 0 li yada 1 li kusurattan farkli sayilara cikma yansimalar degisir berbat olur ve su sekilde sec boyani 8.0 koyu geldi mesela uclara 9.0 boyarsin diplerede 2 tik ustunu boyarsin esitlenmis olur diyiceksin 2 tik niye yuksek diplerin tabani koyu anca acilir uclarinda acik oldugu icin hafif koyulasir yada ayni tonunda kalir ama esitlenir bir sekilde o tonlar ama yok rofle gibi dursun dersen diplerde koyuluk boyu az birakirsin 1 kutu acik kumral veya acik kullu kumral vurup diger olan yerlerede sari vurursun en azindan kahve yada kumral gibi dogal bir renk olur kop koyu olmasindansa

Canım cok teşekkür ederim Ayrıntılı açıkladığın için o kadar yazdım kimse cevap vermemişti. Ben diplerine sadece acık Küllü Kumral yapsam diğer yerler aynı kalsa olur mu acaba ya da evde dip boya yapsam küllü acık sarıyla saçlarımın dibi açılır mı

Küllü açık sarıylada tabi canım dengelersin komple boyamada yapabilirsin eğer uçlarındaki sarı tonları platine doğruysa 8.1 9.1 ile koyulturken diplerini açtırmış olursun onun dışında sırf dibine boyamada yaparsın en azından dipler 1 2 sefere açılır uçlardan koyu diplerden açık bir boyayla komple boyarsın bütünlüğü sağlar saçın mümkün olduğunca cevapsız yazılara yazmaya çalışıyorum yeni üyeler yada çok burayı kullanmayan arkadaşlar oluyor yardımsız bırakmamaya çalışıyorum zamanında benimde başıma geliyordu canım bazı konularda cevap alamıyordum

Peki röflelerde yeşillerime grileşme olur mu ya da sac diplerim de cok fazla bi turunculasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…