açık papatyanın oranı daha fazla olması gerekiyor mesela; 1 tüp açık papatya ile yarım tüp tarçın bakır tabi bu kısa saç için tarçın bakır baskın bir renk olacağından açık papatyayı daha fazla koymak gerekiyor eşit koyarsanız bile yine tarçın bakır daha baskın olacaktır saçınız bakır kızıl olduğundan ilk boyamada saçlarınızın 1-2 ton kırılması için dediğim gibi yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 320896
geçen yaz kullandığım tarçın bakır. Uçlar hafif koyu çünkü mavi siyahın üzerine boyamıştım
sacın sıyah oldugu ıcın bu renk olmus acık renkte tam turuncu olur tarcın bakır bence....ama bu ton cok guzel ...
simone simonsirlanda kızılıdır bu kadının saç rengi. saçların çok açık tonlarda değilse palette'nin tarçın bakırıyla bi iki boyamada rahat tutturursun bu rengi ben sıkıldım şu anda kurtulmaya çalışıyorum bu renkten :)
benimde saçım tarçınbakır çok güzel birenk
benim aldığım tarçın bakırın kutusu değişik acaba ilk çıkanı flanmıydı bu
yardımcı olun lütfen doğal saçım koyu kahverengi ilk kez boyayacağım saçımı hürrem in rengi gibi olur mu rezil etmek istemiyorum da saçımı
Eki Görüntüle 318816
kızlar bu renk çok güzel saçlarım sarı tonlarında tutar mı sizce? Kızıllık çok olsun istemiyorum.
Tarçın bakırın kızıllığı bundan daha yoğun sanırım !
kutudaki renk mümkün deill.....biraz daha koyusu olurr bunu her saç boyayan bilir canımm...kutu üstündeki renklere güvenmemelisinn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?