Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

Eki Görüntüle 318816
kızlar bu renk çok güzel saçlarım sarı tonlarında tutar mı sizce? Kızıllık çok olsun istemiyorum.
Tarçın bakırın kızıllığı bundan daha yoğun sanırım !

Son düzenleme:

cnm ben 1 hafta sonra falan boyamayı dusunuyorum suan sacım sogan kabugu gıbı bı renk turuncu olsun ıstıyorum ama boyle cart turuncu degıl kırmızılı bı turuncu da degıl dogal guzel boyle tenım de cok beyaz bu yuzden yakısacagını dusunuyorum. tarcın bakır da aldım acık papatyada zemınım sarı ama onun uzeıne 2 defa 7 ve 8 tonlarıda bakır boyadım her yıkadgım da da akıyo tabıkı ben hangı oralnlarda karstrmalıyım sence? yardımcı olursan cook sevınırım ama bakırlık ıstemıyorum sacımda. turuncu olsun ıstıyorum

su tonlarda mesela

Eki Görüntüle 320964

sacın sıyah oldugu ıcın bu renk olmus acık renkte tam turuncu olur tarcın bakır bence....ama bu ton cok guzel ...

evet 4. 5. boyamamda balkabağının içinin rengiyle aynı turunculukta olmuştu. foto bulamadım bulsam koycaktm:26:

Kızlar tarçın bakır saç bronz allıkla harika oluyor. Hele bir de beyaz tenliyseniz. süpeerr yeniden tarçın bakıra döncem sanırım =))

Kızlar tarçın bakır saç bronz allıkla harika oluyor. Hele bir de beyaz tenliyseniz. süpeerr yeniden tarçın bakıra döncem sanırım =))

cnm benim saçlarım açık sarı ve direk tarçın bakır boyasam nasıl olur böyle olurmu

yardımcı olun lütfen doğal saçım koyu kahverengi ilk kez boyayacağım saçımı hürrem in rengi gibi olur mu rezil etmek istemiyorum da saçımı

benim aldığım tarçın bakırın kutusu değişik acaba ilk çıkanı flanmıydı bu

Eklentiler

• $Fotoğraf-0062.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 330
yardımcı olun lütfen doğal saçım koyu kahverengi ilk kez boyayacağım saçımı hürrem in rengi gibi olur mu rezil etmek istemiyorum da saçımı

tarçın bakırla mümkün deil zemininn koyuu açtırman gerekk öncee......ancak öyle tutarr..yoksaa koyu birr havuç rengi olabilir..

kutudaki renk mümkün deill.....biraz daha koyusu olurr bunu her saç boyayan bilir canımm...kutu üstündeki renklere güvenmemelisinn.....

bende tarcin bakir boyadim ama 3 hafta sonucunda cok kötü görünüyor saclarimi..aslinda kirildida baya..ama yinede boyamak istiyorum sari ile karistirip...palettenin papatya rengini bulamadim onun yerine baska bi marka alip palette tarcin bakira karistirsam bi zarari olurmu ? bana bi önerisi olan varmi marka adi vererek..

ben de bakır renge boyamak istiyorum ama çok turuncu ve açık renk olmasından korkuyorum ne yapmalıyım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…