Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

tamam canim ozaman boyayabilirsin:) bi sorun cikmaz kutunun üzerindeki ayni renk olmaz sacinn biraz daha koyusu olur korkma yani.ama sacin cok ve kalinsa 2 kutu al bence ki kapatsinnn

tamam canim ozaman boyayabilirsin:) bi sorun cikmaz kutunun üzerindeki ayni renk olmaz sacinn biraz daha koyusu olur korkma yani.ama sacin cok ve kalinsa 2 kutu al bence ki kapatsinnn

anladım canım.ben de küllü sarıyla karıştırmayı düşünüyordum turuncu olmasın diye..ama tam da bilgim yok :( bu sitede okumuştum.koyu renkli bi arkadaş karıştırmış boyamış,saçı hoş durmuştu :)

bembeyaz degilim ama beyazım.. kırık bır renk.. kendı saçım kumral ve kahve gözlüyüm. gözümün kahvelıgı de açık degıl ama rengi çok yogun. kızıl kahve gibi.. yaptım herkes bayıldı. bunun bır kıstası yok bence :) bu arada saçlarım kıvırcık ve kaskarım da orta kahve kendılıgınden

SLM arkadaslar sıteye yenı uye oldum luften bana yardımcı olurmusunuz sac rengım sıyahtı hurremın sac rengı gbı yapmak ıstıyordum ve sacımın rengını actım dıplerı kendı sacım oldugu ıcın cok acıldı sarı oldu once uclarına surmem gerekıyormus ucları da hurremınkı gbı tam ıstedgm gbı oldu esıt hale getırebılmem ıcın dıplerını hangı renge boyamam gerek lutfen bana yardımcı olun :((( yarım yamalak kaldım bole ne yapcam hıc bır fıkrım yok

evet bende 4 5 aydır bu rengi kullanıyorum altta sarı tonlar vardı üzerine tarçın bakır çok yakıştı ilk etapta çok cırt geliyor havuç gibi fakat yıkandıkça renk oturuyor...

kızlar bende siyah olan saçlarımı açtırdım ve turuncu ama iğrenç bi turuncu oldu üstünede bakır kızıl attılar şimdi aktı biraz ama renk farklılıkları çok vardı bende upuzun saçlarımı gittim önü uzun arkası kısa kestirdim şimdide uçlarda kalan rengi sarı renkle biraz daha açıp tarçın bakıra boyamak istiyorum ama çok koyu olsun istemediğimden sarıyla karıştırıp boyamayı düşünüyorum arztezin saçı gibi olsun istiyorum kendi saçımda açık kumral beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm sizce nasıl olur? biraz karışık oldu ama kusura bakmayın lütfennnn...............

$Fotoğraf-0480.webp merhaba kızlar benim saç rengim bu koleston küllü kumral boyamıştım daha önce gölge olduğu için böyle olmuştu saçımın orjinali koyu turuncuydu havuç gibi değil ama ve hafif çillerim var beyaz tenliyim şimdi saçımı uzun bob modeli kestirip bu rengi elde etmek istiyorum.Eki Görüntüle 408605 burada okuduktan sonra deli gibi hemen alma isteği oldu iki kutu palette 8.77 tarçın bakır aldım ama cesaret edemiyorum kızlar ya çok açık turuncu olursa ben resimdeki gibi koyu istiyorum acaba tutar mı yardım lütfeeeen

arkadaşlar dün şaçlarımı palettenin taçır bakır rengine boyadım süper oldu beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin derim çok yakıştı kutudaki tam rengi yakalayamadım ama yinede benzedi haftaya bidaha boyayacam ozaman tam rengini alırım belki kararsız kalanlar vardır diye yazdım burayada kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın :lepi:

bende beyaz saçlıyım ve bu renge boyamayı düşünüyorum. fotograf koyar mısın canım. ve kendi saçın ne renkti?

arkadaşlar dün şaçlarımı palettenin taçır bakır rengine boyadım süper oldu beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin derim çok yakıştı kutudaki tam rengi yakalayamadım ama yinede benzedi haftaya bidaha boyayacam ozaman tam rengini alırım belki kararsız kalanlar vardır diye yazdım burayada kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın :lepi:

bende bu renge boyamak ıstıyorum foto koyar mısn canım

ya bende hep saçlarımı tarçın bakıra boyuyodum taki düne kdr. rengimdende gayet memnundum. boya satan kız beni kandırdı alix in koyu sarı bakır diye bi boyası var ona boya tarcın bakırın aynısı olur dedi. bende boyadım :5: tarcın bakırı bırak turunculukla bile alakası olmayan bi renk cıktı boyle bakır gibi. ama baya koyu :43: acaba onun ustune tarcın bakır boyasam tutarmı yada bi boyayla karıstırsam fln ben eski rengimi istiyorum yardımcı olurmusunuzz:5:

Eki Görüntüle 408603 merhaba kızlar benim saç rengim bu koleston küllü kumral boyamıştım daha önce gölge olduğu için böyle olmuştu saçımın orjinali koyu turuncuydu havuç gibi değil ama ve hafif çillerim var beyaz tenliyim şimdi saçımı uzun bob modeli kestirip bu rengi elde etmek istiyorum.Eki Görüntüle 408605 burada okuduktan sonra deli gibi hemen alma isteği oldu iki kutu palette 8.77 tarçın bakır aldım ama cesaret edemiyorum kızlar ya çok açık turuncu olursa ben resimdeki gibi koyu istiyorum acaba tutar mı yardım lütfeeeen

kızlar bugün boyadım sonunda ve bu rengi elde ettim önce 24466453]Eki Görüntüle 408603 sonra $PIC_0053.webp aslında daha koyu istiyodum ama biraz kullanayım olmazsa tekrar kumrala geçicem galiba çok sinmedi içime:(bunun üzerine küllü kumral boyasam nasıl olur sizce

Back
X