Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

saclarım acık kahveydı palette kahve bakıra boyadım kızıl gıbı oldu tarcın bakırdanda cok turuncu olur dıye korkmustum acaba o numu alsaydım renk bıraz akınca tarcın bakır boyasam nasıl olur yardıımmmmm....

canım bu renk cok guzelll bende bole olsun ıstıyorum hangı marka ve numarası kaç...

kahve bakır kızıl bir renge kaçıyor yani koyu bir ana rengin varsa kızıl olur, tarçın bakır eğer saçların çok açık sarı ise turuncu olur normalde güzel bir bakırlık verir o yüzden birdahaki sefere tarçın bakıra boyayabilirsin :) ben kullandım uzun süre benim ana rengim siyah ki açmama bile gerek kalmadan güzel tutan bir boya

bu gün iki kutu aldım tarçın bakırdan bi kutu da açık papatya aldım.saçımda bakır kızıl.çok uzun süredir boyamadığım için çok açıldı.hangi oranlarda karıştırmalıyım bi fikri olan var mı? kızılla boyanmış gibi dursun istemiorum

acık turuncumu istiyosun koyu turuncumu?

Ben açık turuncu olsun istiyorum. Nasıl yapmak lazım?

açık papatyanın oranı daha fazla olması gerekiyor mesela; 1 tüp açık papatya ile yarım tüp tarçın bakır tabi bu kısa saç için tarçın bakır baskın bir renk olacağından açık papatyayı daha fazla koymak gerekiyor eşit koyarsanız bile yine tarçın bakır daha baskın olacaktır saçınız bakır kızıl olduğundan ilk boyamada saçlarınızın 1-2 ton kırılması için dediğim gibi yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Benim kafama 2,5 tüp tam. 3 tüp rahat rahat gidiyor ben iki tüp papatya sarısı 1 tüp tarçın bakır koymalıyım o zmn :) sanırım değil mi?

biraz akınca tarçın bakıra boyasam nasıl bır renk olur o fotograftakı tonu yakalarmıyım..yada ıkısındende alıp karıstırayımmı..

konu açtım bununla ilgili oradan detaylı öğrenebilirsiniz :)

bende boyadım bugün güzel bir renk fakat bembeyaz değilseniz gerçekten denemeyin:)

Son düzenleme:
bende boyadım bugün güzel bir renk fakat bembeyaz değilseniz gerçekten denemeyin:)

Ama bazen bugdaylara da gidebiliyor.
Teni sicak tonlardaysa ve gözleri yesil veya bal rengiyse bugdaylara da yakisiyor.
Tabi bembeyazda daha dogal duruyor. Keske boyayabilsem bu renge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…