canim zaten suan sacinin rengi eger koyuysa yani cok fazla koyuysa tutmaz tam rengi
tamam canim ozaman boyayabilirsin:) bi sorun cikmaz kutunun üzerindeki ayni renk olmaz sacinn biraz daha koyusu olur korkma yani.ama sacin cok ve kalinsa 2 kutu al bence ki kapatsinnn
bu da tarcı bakır+altın sarısı
arkadaşlar dün şaçlarımı palettenin taçır bakır rengine boyadım süper oldu beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin derim çok yakıştı kutudaki tam rengi yakalayamadım ama yinede benzedi haftaya bidaha boyayacam ozaman tam rengini alırım belki kararsız kalanlar vardır diye yazdım burayada kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın :lepi:
arkadaşlar dün şaçlarımı palettenin taçır bakır rengine boyadım süper oldu beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin derim çok yakıştı kutudaki tam rengi yakalayamadım ama yinede benzedi haftaya bidaha boyayacam ozaman tam rengini alırım belki kararsız kalanlar vardır diye yazdım burayada kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın :lepi:
Eki Görüntüle 408603 merhaba kızlar benim saç rengim bu koleston küllü kumral boyamıştım daha önce gölge olduğu için böyle olmuştu saçımın orjinali koyu turuncuydu havuç gibi değil ama ve hafif çillerim var beyaz tenliyim şimdi saçımı uzun bob modeli kestirip bu rengi elde etmek istiyorum.Eki Görüntüle 408605 burada okuduktan sonra deli gibi hemen alma isteği oldu iki kutu palette 8.77 tarçın bakır aldım ama cesaret edemiyorum kızlar ya çok açık turuncu olursa ben resimdeki gibi koyu istiyorum acaba tutar mı yardım lütfeeeen
kızlar bugün boyadım sonunda ve bu rengi elde ettim önce 24466453]Eki Görüntüle 408603 sonra Eki Görüntüle 422666 aslında daha koyu istiyodum ama biraz kullanayım olmazsa tekrar kumrala geçicem galiba çok sinmedi içimebunun üzerine küllü kumral boyasam nasıl olur sizce
tarçın bakır mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?