Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

benim bi sayfa önce koyduğum resimde açık rengin üstüne boyaydı ama çok belli değil sanırım
tek bunu buldum o dönemden foto
şimdi rengi altın karamel yaptım

tatlım benm saçım koyu sarıydıı tarcın bakır yaptım şöyle tutmustuu...

sen koyu turuncu istiosan yoğun bakıra boya dediğim gibii bana güven bu arada renk tablosu bu

Eki Görüntüle 292158

yaa o tam istediğim renkmiş. yoğun bakırla boyadım bugün istediğim gibi olmadı çok kızılımsı. haftasonu kuaföre gidip boyatmayı düşünüyorum açık istiyorum da hemen akar diye koyu olsun istemiştim ama güzel olmadı bu da. neyse bi dahakine tam tutar heralde. teşekkür ederim :)

foto ekle bakim tatlım ben sana sölerm ne kdr akar hemen gtme kuaföree

aa yok cnm güzel duruyoo belki sana öyle geliyodurr bide şey yap saçlarını maşa yap kıvırcık bu renk daha çok hosuna gidicek bak görüceksnn bence gayet güzel duruyo

aa yok cnm güzel duruyoo belki sana öyle geliyodurr bide şey yap saçlarını maşa yap kıvırcık bu renk daha çok hosuna gidicek bak görüceksnn bence gayet güzel duruyo

ay ne biliyim canım ya tarçın bakıra da bakıyorum çok güzel filan aklım kalmadı desem yalan olur, teşekkür ederim :) biraz kızıllığı fazla gibi onun dışında fena değil. ama maşa ya da düzleştirici kesinlikle yapmıyorum saçlarım ilk koyduğum resimdeki gibiydi boyat düzleştir hiç kestirmeden bu hale geldi ama bi gün denemek için yaparım, merak ettim :)

kızıllık gözkmüyo cnm gayet güzel bakır yanii saçın yıpranır diyemi yapmıyosun maşa? öyleysee saç kremi kullann çeştli yaglarla bakım yap bişi olmazz besle s acını bende cok sık yapmam ama ynede kıvrck seviorm:)

hiç denemedim ben de kıvırcık denemek istiyorum da bende her renge farklı model gidiyo bakıra güzel gider diyosan bi denerim :) zaten öldü saçlarım ya boyatmaktan vazgeçemiyorum o yüzden düzleştiriciden vazgeçtim daha çok yanmasın diye.

kesinlikle dene cnm bakırda hoş duruyoo:)

merhabalaarr aranızayeni katıldım..saçlarım siyaha yakın koyu kahve ..ve çok ince telli..kaşlarım simsiyah gözlerim de siyah denilecek kadar koyu kahve..ama şu bakır tarçınına bittim..ne yapsam bu renk olurum bi yardım ediverirseniz sevinirim..

saçlarında boya varmı?? boya yoksa %9 luk volümle yavaş yavaş bu rengi eldersin ama eğer boyalıysa açıcı kullanman gerekir

kizlar benim normalde saclarim koyu kestane sariya boyadim dipleri koyu sari karamel gibi bide siyah dipler cikti ikiaydir boyamiyorum sacim kendine gelsin diye su siralar bu palettenin 7-77 tonuna cok taktim kuof,re gidip yaptirmak en iyisi diye dusunuyorum yoksa yine gecen yaptigim gibi kendi basima saclarimi mahvedecegim. beyaz tenliyim sari cok yakisiyor herkes begeniyordu acaba bu tonda yakisirmi diye dusunmuyor degilim. ama ilk saariya boyattigimda hafif bir hurrem rengi vardi yakismisti bide boyatirken ilk asamada bu renk olmustu cok yakismisti birakacaktik bu rengi ama sariya cvirdik

Beyaz tenliysen zaten her ton gider sana :) kuaföre gidip yaptırma derim çünkü kuaförde gördüğün renk saçını açarken oluşan turuncumsu bir renk, onu normalde tek renk olarak istediğinde kuaförler yapamıyor ya çok koyu çıkıyor ya açık bir turuncu o yüzden kendin yap derim. Palette nin renkleri genelde kutudakine yakın çıkar diğer markalar gibi çok renk dalgalanması oluşturmaz benim saçlarım siyah orjinali ilk boyadığımda bu renge koyu çıktı biraz ama ikinci ve üçüncü boyamada oturuyor gayet de güzel tutan bir renk açmana pek gerek kalmıyor, diplerin koyu renkse altlar biraz daha açık duracaktır ama birkaç boyamada onlar tek renk halini alır çok renk karmaşası olmaz. Ben de aynı durumdaydım ordan biliyorum kısaca kuaföre boşuna para verme istediğin renk olmazsa parana ve saçına yazık olur

bende yakısacağını dusunuyoum aslında herkeste diyor. bi kaç kişi harici. onlar yabancı uyruklu olduklarından cekememezlikte var galiba içlerinde. sinir ediyorlar beni. kuoföre gitmek istememin sebebi ilk önce onunda fikrini almak istiyorum saclarım yıprandı biraz zaten kestirmeye gideceğim. bir defasında 1 gecede 5 boya yapmak zorunda kaldım buna orielde dahil. kendi hatamdı . saclarım lastik gibi olmustu şimdi anca toparlanmaya baslıyorlar. eğer yıpranmadan yapılabilecekse kuoför yapsın istedim. hem beceremessem param bosa gitmez diye düşündüm. olmadı saclarım sarı olduğundan bu sekilde devam ederim dip boya yapıp dedim. bakalım yarın ya da salı gideceğim. teşekkürler yorumun için.

kızlar kuoförumle konustum bugun cok yakısır dedı sacların yıpranmaz ama dedı ıkı ay sonra sıkılırsan degıstırmek sarıya donmek ıstersen ıkı ay kusturma yöntemı uygulamam gerekecek dedı. boya yapmayacaksın arada cıla atarım dedı cıngene gııbı olmaktan korktum bendde bu sefer. dusundum tasındım sarı saclarımla devam edecegım. dıs tellerımde var dugunede 10 ay fılan var . dıs tellerım bır seneye cıkacak ınsalllah dugune .. o zaman tam bır degısıklık olsun ıstıyorum. hem o zamana kadar yıpranmıs saclarım sağlığınada kavusur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…