Merhaba yazılanları ve fotoları görünce gaza geldim bende saçımı tarçın bakıra boyamak istiyorum benim saç rengim kestane biliyorum kutudaki gibi bir renk çıkması imkansız ama en azından bakır kahve yada tatlı bir kahve tonlarını tutturabilirmiyim acaba itriyattaki boya uzmanı 2 kutu tarçın bakır al boya dedi ama yinede cesaret edemedim o zaman tarçın bakırla dore bakırı karıştır dedi Arkadaşlar saçı kestane renginde olupta üzerine tarçın bakır deneyen varmı çokk merak ediyorum lütfen cevap teşekkürler
Aa tuttu mu senin kimisinin kestane oldugu halde tutmuyorkestane senin orjinal rengin mi? eğer öyleyse tutar korkmadan yapabilirsin :) çünkü benim saçım siyaha yakın hatta siyah denebilir bende güzel bir bakır olduysa muhtemelen seninki kutudaki kadar açık olmasa da bakır renk olacaktır ama kestane boya ise emin değilim saçını açman gerekebilir
Aa tuttu mu senin kimisinin kestane oldugu halde tutmuyorKutudaki gibi mi oldu acaba? Aslinda simdi düsündüm de sac rengiyle degil ince telli ve kalin telli olmasiyla alakali sanirim :44: Saclarin ince telli mi?
Bu arada avatarin ve nickin güzelmis
bu renk çok yakışmış,süper.ne renk acaba öğrenebilirmiyim ?
saçların çok güzel olmuş ya canım maşallah, bir de rujun da tam o tonlarda hoş olmuş..markası ve nosunu öğrenebilir miyim rujunun ?
ben daha önce platindin üzerine loreal floransa koyu sarı dore bakır 8.34 le koyu sarı doreyi karıştırıp boyadım çok güzel bi renk elde ettim şimdi loreal recital preference serisini bulamıorum bulsamda 8.34 bulamıorum sorduğum da da bu serinin artık türküyeye gelmeyeceğini filan sölediler ben şimdi aynı rengi bulamıorum loreal majirel serisinde 8.34 var ama renk kataloğunda diğeri gibi durmuo boyamaya korkuorum aynı renk çıkmayacak sanırım aynı rek olurmu sizce olmazsa da bu rengi nasıl elde ederim yardım edin lütfen bana yakışan rengi buldum die sevinirken boya bulamıorummm
bu renk tam olarak ne arkadaşlar çok seviyorum ama kimse net bir cevap vermio =(16:
kızlar bende size birşey danışıcam,
bn saçlarımı sürekli kuaföre açık karamel boyatıyordum geçen ay daha bakırımsı olsun die kendim boyadım alix avienin 7.44üne en başda kızıl gibi oldu ama zamanla açıldı hatta uçlarımda 7-8 ay önceden orial yemiş olduğu için yine sarı gibi oldu ama diplerimde hala kızıllık var daha doğrusu bu renge göre koyu. Bu rengi çok beğendim sizce tutar mı yada içine birsey katarak mı boyamalıyım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?