Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

kestane senin orjinal rengin mi? eğer öyleyse tutar korkmadan yapabilirsin :) çünkü benim saçım siyaha yakın hatta siyah denebilir bende güzel bir bakır olduysa muhtemelen seninki kutudaki kadar açık olmasa da bakır renk olacaktır ama kestane boya ise emin değilim saçını açman gerekebilir

Aa tuttu mu senin kimisinin kestane oldugu halde tutmuyor Kutudaki gibi mi oldu acaba? Aslinda simdi düsündüm de sac rengiyle degil ince telli ve kalin telli olmasiyla alakali sanirim :44: Saclarin ince telli mi?
Bu arada avatarin ve nickin güzelmis

teşekkür ederim :) benim kalın telli saçlarım genelde kalın telli olduğunda iyi tutar derler belki ondandır kutudaki gibi olmadı biraz koyusu oldu ama ışık vurduğunda kutudaki rengini veriyordu gölgede koyu duruyordu ama yine de memnunum hala daha o var saçımda hatta albüme resim de koymuştum, açıcının üzerine yapmıştım ilk baş, çünkü altta koyu bir boya vardı, kutudakinden açık oldu sonra kendi saçlarım belirgin olarak çıkınca açıcı olmadan boyadım gayet güzel oldu şimdi farklı durmuyor alt ve üst kesimler

Cevaplarınız için teşşekkür ederim.kendi saç rengim normalde koyu kestane tabi birazda olsa saç rengimi kendimce açmaya çalıştım ama nafile çok fazla bilgim olmadığı için boya sonucu yine kestane :))çok çok az kızıllık oldu sadece sonuçta kestane ama boya ayrıca saçım kalın telli ve gür

bende geçen kardeşiminkini boyadım palette tarçın bakırla hiç açılmadı. kızıllık oldu saçında. ama saçının altınd kahve boya vardı

merhaba arkadaşlar.belki birine yardımcı olurum diye yazıyorum.saçım siyah olarak boyalıydı be dipten parmak kadar kendi saçım gelmişti (kestane).dün palette tarçın bakır aldım ve sadece diplerimin turuncu,ortaların kızıl-kahve,uçların da siyah olarak kaldığı bir sonuçla karşılaştım.tabi ilk işim gidip siyah boya almaktı tekrardan.bilgilerinize sunulur.

bu renk çok yakışmış,süper.ne renk acaba öğrenebilirmiyim ?

teşekkür ederim tarçın bakıra boyalı saçım burda.

saçların çok güzel olmuş ya canım maşallah, bir de rujun da tam o tonlarda hoş olmuş..markası ve nosunu öğrenebilir miyim rujunun ?

teşekkür ederim canım ama rujumun markasını ben de bilmiyorum açıkçası,eski bişey ,fırçalı olanlardan.kapağındaki yazıları da silinmiş vaziyette ne zaman aldım nerden aldım hatırlamıyorum,makyaj çantamın derin liklerinde buldum daha yeni.ama en kısa zamanda benzer bi renk alıcam kendime,o zaman araştırıp söylerm sana da =)

canım bu renk cok bakım istemezmi ya dipleri çıkınca falan nası ugraşıyorsun aama cok güzel begendm bende benim gibi üşengeçlere gitmez bu

2 yıldır bu rengi kullanıyorum canım ve ne akma sorunu yaşıyorum ne de diplerle çok fazla uğraşıyorum.saçlarımın orjinal rengi de açık kumral olduğu için diplerim geldiğinde kötü durmuyor.boyamasam 3-4 ay boyamam ama saçın ilk boyandığı zamanlardaki canlı hali azaldığı için boyuyorum tabii.

ben daha önce platindin üzerine loreal floransa koyu sarı dore bakır 8.34 le koyu sarı doreyi karıştırıp boyadım çok güzel bi renk elde ettim şimdi loreal recital preference serisini bulamıorum bulsamda 8.34 bulamıorum sorduğum da da bu serinin artık türküyeye gelmeyeceğini filan sölediler ben şimdi aynı rengi bulamıorum loreal majirel serisinde 8.34 var ama renk kataloğunda diğeri gibi durmuo boyamaya korkuorum aynı renk çıkmayacak sanırım aynı rek olurmu sizce olmazsa da bu rengi nasıl elde ederim yardım edin lütfen bana yakışan rengi buldum die sevinirken boya bulamıorummm

muhtemelen aynı renk o... sen yin de saçının bir kısmına boyayıp dene. aynıysa boyarsın.. bana da haber verir misin ben de bilmek istiyorum aynı renk mi diye :)

simone simons irlanda kızılıdır bu kadının saç rengi. saçların çok açık tonlarda değilse palette'nin tarçın bakırıyla bi iki boyamada rahat tutturursun bu rengi ben sıkıldım şu anda kurtulmaya çalışıyorum bu renkten :)

simone simons un rengini elde etmek için palette tarçın bakırın içine bişey karıştırmaya gerek yok,ilk boyadığınızda bira koyusu oluyor ama yıkadıkça o rengi alıyor.2-3 yıkamadan sonra yani.en azından bende öyle oldu,eğer zemininiz çok koyu değilse aynısı olur sizin de.

kızlar bende size birşey danışıcam,
bn saçlarımı sürekli kuaföre açık karamel boyatıyordum geçen ay daha bakırımsı olsun die kendim boyadım alix avienin 7.44üne en başda kızıl gibi oldu ama zamanla açıldı hatta uçlarımda 7-8 ay önceden orial yemiş olduğu için yine sarı gibi oldu ama diplerimde hala kızıllık var daha doğrusu bu renge göre koyu. Bu rengi çok beğendim sizce tutar mı yada içine birsey katarak mı boyamalıyım:18:

Canim aktiysa ve acildiysa tarcin bakir tutar diye düsünüyorum ama yine de kutudakinden koyu tutar sonucta boya varmis sacinda. Bence biraz daha bekle iyice aksin sacindaki boya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…