Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

ya bende denemek istiyorum ama çok mu cırtlak olur diye korkuyorum

kişinin saçına göre değişiyor herhalde mesela birkaç kişide gördüm açıcı kullanarak boyamışlar kutudaki rengin aynısı oldu ama bazıları açmadan koyu renk üzerine boyamışlar onlarınki de koyu bakır durdu alttaki boyaya göre de değişiyor bende de normal boyanın üzerine yaptım güzel bir renk oldu ama diplerdeki kendi saçımda sarımsı görünüyor ana rengim siyah benim ona rağmen böyle yani ama tutuculuğu iyi bir boya

kızlar benim saçım koyu kestane şu an uçlardada hafif kızıllık var pek belli olmuyor palettenin tarçın bakırı bende nasıl olur ben çok koyu olsun istemiyorum turuncuda istemiyorum bir fikir verirseniz sevinirim...

kızlar bende kaç günden beri düşünmekdeyim, boyasam mı boyamasam mı diye. saçımı en son şubat ayında siyaha boyamıştım bi kere, ama ondan eser kalmadı. şimdi saçımın uçları bal köpğü gibi orta kısımlar kumarl diplerimde tabi koyu kestane. tarçın bakıra boyarsam sonuç nolur acaba? kızıl olmasınıda istemiyorum aslında. bana fikir verirseniz sevinirim

Çarpıcı bakır ambalanj değişikliğine gitti diye biliyorum ben. Kıvırcık saçlı bi hatun var yeni kutudaki resimde.

arkadaşlar benim saçlarım şu anda turuncu renkte.uzun zamandır aynı renge boyatıyorum ve çok memnunum.ancak artık kuaföre gitmek yerine evde kendm boyamak istiyorum.palette tarçın bakıra boyatsam acaba şu andaki saçmın üzerine nasıl olur diye çok merak ediyorum.bir konu açmıştım,ordan fotolarıma bakıp bana fikir verirseniz çok sevinirim. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...hangi-kizil-boyayi-kullanmaliyim-resimli.html

bir arkadaş forumda koyu sarı ile tarçın karışımının renginizin renginde başka bir saç için o renge benzediğini yazmıştı,
bence tarçın bakır ve karamel karışımı da rengnize benzeyecektir...ama en iyisi tam bilene danışmak tabi...
kuaförünüze sorabilirsiniz uzun zaman gitmişsiniz size yardım etmeli bence...

kızlar bişey sorcam... yarın saçlarımı boyacam tarçın bakıra. kaşlarımıda boyasam mı boyamasam mı diye kararsız kaldım...siz ne yapıyorsunuz, rengi nasıl oluyor?

ben hiç kaş boyamadım ama alakasız renkler yapmadım hiç yani bilemem nasıl olur saçlarınızı boyadıktan sonra karar verin bence belki hiç gerek kalmaz....
ben hep kaşın doğal kalmasından yanayım kaşlarınız ince ise hiç gerek yok zaten...çok kalınsa kaşınız siz bilirsiniz..

ya bende bakır rengı ıstıyorum ama suan sacım kahve tonlarında tarcın bakıra sarı karıstırsam nasıl olur acaba

tarçın bakırı ve açık sarı karıştırdım benn...ama rengim daha açıktı senin saçından sonuçta güzel ben memnun kaldımm..
daha öncede küllü sarı karıştırmıştımm...

arkadaşlar inanılmaz memnun kaldım ben bu renkten :) saçımda 45 dk kdr tuttum,hafif kızıllık da barındıran,parlak bir bakır oldu tam istediğim gibi.keşke hiç akmasa :) ilk halini inanılmaz sevdim.açık turuncu üzerine boyamıştım.umarım akınca sarı olmaz,gene açık turuncu gibi olur.çünkü onu da seviyorum ))

arkadaşlar ben debu renge boyatmayı düşünüyorum daha önce normal bakır tonlarını kullanmıştım fakat bu kez kaşımı boyasam mı diye düşünüyorum tenim açık renk kaşlarım ise okadar siyah değil. saçlarım ile aynı renk olsa nasıl olur sizce. bir de merak ediyorum boyadıktan kaç zaman sonra çıkıyor renk ve kötü gözüküyormu çok kararsızım yardım ederseniz iyi olur.

fotoğraf görsek ne iyi olurdu.

benim saçım akaju kahve idi en son lorealin kızıllık var içerisinde 1 aydır kullanıyorum bu rengin üstüne nasıl olur acaba

Merhaba yazılanları ve fotoları görünce gaza geldim bende saçımı tarçın bakıra boyamak istiyorum benim saç rengim kestane biliyorum kutudaki gibi bir renk çıkması imkansız ama en azından bakır kahve yada tatlı bir kahve tonlarını tutturabilirmiyim acaba itriyattaki boya uzmanı 2 kutu tarçın bakır al boya dedi ama yinede cesaret edemedim o zaman tarçın bakırla dore bakırı karıştır dedi Arkadaşlar saçı kestane renginde olupta üzerine tarçın bakır deneyen varmı çokk merak ediyorum lütfen cevap teşekkürler

Benim saclarim acik kumraldi, tutmustu. Kutudaki gibi tutmasa da istedigin gibi bakir kahve tutabilir. Bazi sari tonlariyla karistirirsan resimdeki gibi tutabilir ama benim pek tecrübem yok bu konuda bilen arkadaslar yardimci olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…