Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

selective mahvediyo canım saçları bi dönem onu da kullandım feci yanmıştı saçlarım yerimseniben

yıpratma konusunda katılıorum sana canım çok sert oldu saçlarım yaa birde palettenin naturel serisinde yani hiç alakası yok bakım yapmam gerek saçlarıma

selective bundan da fena maffediyordu saçı..

kızlar saçımı iki hafta önce akaju kahveye boyadım fena bi renk olmadı ama bakırlık var ben bal köpüğü yada karamel gibi bi renge boyayayım dedim şimdi tarçınıda düşünmeye başladım ayyyy çok kararsız kaldım yardım lütfennnnnn:)

ben tarcın bakır kullanmıs biri olarak yardımcı olayım.ilk boyadıgında kına gibi çok koyu oluyo yapay yani.sora iki hafta acımışını kullanıyosan cok güzel..ama ben 3 haftada bir boyarım diyosan dene.ben 6 -7 ay kullandım 4 kere 5 kere falan boyadım baktım olmuyo vazgectim..boyamasan da cok kötü bi sac rengi oluyo

bende çok kereler kullandım selectivi özelliklede bakır sarılarını saçlarımı çok yıpratmadı ama renkleri çok çabuk aktı sanırım akmayan bi bakır boya bulmamız imkansız bu güzel renk uğruna sadece saçlarımızı yıpratıyoruz ama ben kendi adıma saçlarım yıpransada bi türlü vazgeçemiyorum bakırdan

tarçın bakır olupda bu rengi düşünen arkadaşlar 7.4 yada 7.44e boyayabirler ben bikaç yerde araştırdım böyle yanıt aldım sizlerlede paylaşmak istedim

[/IMG]

tarçın bakır olupda bu rengi düşünen arkadaşlar 7.4 yada 7.44e boyayabirler ben bikaç yerde araştırdım böyle yanıt aldım sizlerlede paylaşmak istedim

Hangi markanın 7.44'ü tatlım?

ben de bugun koleston perfect'in 8.34 numarasını aldım, rengin adı irish summer. Katologda güzel görünüyordu hafta sonu boyucam eğer gün ışığında foto çekebilirsem eklerim buraya da yerimseniben

ben de bugun koleston perfect'in 8.34 numarasını aldım, rengin adı irish summer. Katologda güzel görünüyordu hafta sonu boyucam eğer gün ışığında foto çekebilirsem eklerim buraya da yerimseniben

dediğn renge netten bakayım dedim ama bulamadım CADIARZU

burdaki 8.34 sanırım renk güzel inşallah isitediğin gibi tutar canım kollestonu ben beğeniyorum beni genelde hayal kırıklına uğratmamıştıryerimseniben

kolestonun bu serisini kullandın mı bilmiyorum cnm ama diğer marketlerde felan satılan kolestonlardan farklı bu , daha önce saçım kızılken kullanmıştım ben . tam katologdaki renk tutuyor, umarım bu da öyle olur.

ewet canım marketlerde satılan boylardan değil bu kuaförlerin kullandıklarından bu seriyi kullanmadım hiç ama güzel tonlar warmış

Hangi markanın 7.44'ü tatlım?

alix avien tüp boyadada var canım ama 7.44 kızıl gibi oluyo 7.43ü daha güzel

Ben de bu hafta palattenin tarçın bakırına boyucam sanırım. Ya da açık tonlarda bal rengi cmrtsi kesin karar vericem artık..

Şuanki rengim de ztn açık bal rengi sizce üzerine tarçın bakır yapsam nasıl durur acaba koyu mu yoksa açık mı?

kutudaki renkten koyu durur canım.ama harika olur hiç tereddüt etme.tam tarçın bakır oluyor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…