Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

bende tarçın bakıra bayılıyorum ya ama işte herkese yakışmıyor ama burada gördüğüm arkadaşlara yakışmış

elvaven.......... ben de uzun süre tarçın bakır kullandım enson kuaföre bakır boyattım..aktı sarımsı oldu dipler koyu.şimdi karar veremiyorum ya tarcın bakıra mı boyasam gene-yoksa bal köpüğüne mi boyasam çok kararsızım.tarcın baırı herkes ve ben begeniyoduk ama sac rengim sarımsı oldu ya aklım kaydı herhalde sizce ne yapsam.....bunlar simdiki rengim.bulabilirsem tarcın bakır halimin resmibni de koycam

Eklentiler

• $21055_1284432122596_1583925578_688954_207376_n.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $21055_1284435922691_1583925578_688968_2954516_n.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 82
  • $23536_1292008872010_1583925578_703742_7144093_n.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 83
bu da tarcı bakır+altın sarısı

Eklentiler

• $Photo-00jmd.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 87
ya tarçın bakır iyi hoş da benim 2. yıkamamla neredeyse saşın tüm parlaklığı gidiyo, boya akmış oluyor.. Aynı bu tonlarda başka markada var mıdır ki?

Bugun tarçın bakır rengini fark ettim sanırım ben de boyayacağım.Sonbahar kızılı kullanıyordum. Acaba rengi gösterir mi? Ve de renk kızıldan sonra nasıl duruyor genelde?

tutmaz canım.. sarı saçlarda bile ilk baş çok koyu tutuyor zaten

bu sene doğal bakırlar moda canım. iddalı kızıllar turuncular geçen sene çok modaydı. mesela naz elmasın reklamlarda bi saçı var benim o reklamında.. marketlere gidersen loreal excellence'ın yeni bi rengi vardı. kahküllü bi kadın var kapakta. akaju kahve diye geçiyor. renk doğal bi bakır rengi gibi ve akınca sarı olmuyor. ben sana onu öneririm canım

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ben o rengi çok begendim deniycem

akaju kahve bakırdan ziyade koyu bir renk çıkıyor, asla kutudaki gibi olmuyor..ben denedim saçlarım bakır değil , koyu kızıl kahve oldu..naz elmasın eski saçını isteyenler açık papatya ile tarçın bakırı karıştırsın bence..

benim saçım şuan sarı. o yuzden açık renkler çok çabuk akıyor. biraz kahvemsi bakır olunca akınca çok daha doğal olur diye düşünüyorum..
tarçın bakır kına turuncusu ,çok yapay bi renk

elvavene katılııyorum..tacın bakırı uzun süre kullandım.ilk boyandığında kına gibi kıpkızıl oluyo gerçekten

Kızıl saçın üstüne koyu olur bence de ama sarı saçın üstüne tutuyor . Burda mı bir yerde sarı saçlı bir arkadaş boyadan önce ve sonra fotolarını koymuştu..

saçlarım kızıldı,tarçın bakır ile boyadğımda da açık kızıl oldu. Güneşte koyu turuncu gördüğünü söyleyenler de var tabi.

saçlarım kızıldı,tarçın bakır ile boyadğımda da açık kızıl oldu. Güneşte koyu turuncu gördüğünü söyleyenler de var tabi.
evet bilidiğin havuç rengi :)) beyaz tenlilere çok yakışıyor bu renk..demek ki senin baya akmıştı ki kızılların tutmuş, boya üstüne boya kolay kolay tutmaz canım..iyice akıtmak gerek boyayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…