Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

arkadaşlar yorumlarınızı okudum bende dün boyadım tarçın bakıra kızıl oldum çıktım hiçte beğenmedim ne yapsamki ben daha açık olacağını düşünmüştüm....

ne renktı sacın karamsar??alt renk yane???turuncumu cıktı???benım sacım sapsarı ne cıkar sence
cıngane gıbı olmaktan korkuyom???

Yok turuncu olmuyor arkadaşlar ama yıkadıkça turuncuya yaklaşıyor.Bende ikinci bir tarçın bakır bulamadığım için dore bakırla karıştırdım kızıla dönük bir bakır oldu offf hiç sevmedim saçlarımı

benim saçlar koyu kestaneydi turuncu gibi bişeydi resimde bendeen azından turuncuya yakın olur dedim bende olduı kızım hiç sevmedim ikinciye daha boyamadım ama bekliyorum boyuycam....

arkadaşlar bende bu renge boyamak istiyorum fakat beyaz saçlarım çok sizce ne yapabilirim saçında beyaz olupta bu renge boyayan arkadaşlar var mı? bu arada saçımın rengi şuan açık kahve beyazlar olunca her renge boyayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım bence arada çok ton farkı olur beyazlarla kahveler arasında..açık renk saçta baya açık oluyor çünkü..forumda arama yaparsan daha önce boyayan arkadaşlar foto koymuşlardı..açık saç üzerine boyuyanları da gördüm, koyu saç üzerine boyuyanları da..

bende bayramdan önce boyatmıştım
senelerce sarı kullandım ama bu renk cidden çok hoşuma gitti
sarı röflenin üzerine yaptım 3. boyamada bu renk oldu ve harika oldu
fotoğraflarda kızıl gibi duruyor ama baya baya turuncu yani bakır zemuszemus
sarıdan döndüğüm için soran çok oluyor pişmanmısın diye zemuszemus hiç pişman değilim hatta kahroluyorum bunca sene sarı dolandığım içinmirmirmirmir

önceki haliboshayallersmile

tarçın bakırla boyanmış hali:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlı olsun canım renk çok güzel tutmuş.ama bence sarı da çok yakışıyomuş sana.. boya çabuk akıyo ama yine sarı oluyo dimi?

:dance:
canım harıka olmuş cok yakışmış sana rengını bulmuşsun bence
bende heweslendım ama cesaret edemıom
güle güle kullan

Son düzenleme:

aynen katılıyorum deminki arkadaşa çok güzel olmuş canım maşallah =)
buğday tenlilere de gider mi acaba tarçın bakır?

bir de bunun rengi akıyor mu diğer kızıllar gibi?

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım renk çok güzel tutmuş.ama bence sarı da çok yakışıyomuş sana.. boya çabuk akıyo ama yine sarı oluyo dimi?

yok canım artık ilk yaptığım gündeki gibi akmıyor
ilk boyadan sonra sarılar gözüktü akınca ama artık sarılar iyice kaybolduboshayallersmile

:dance:
canım harıka olmuş cok yakışmış sana rengını bulmuşsun bence
bende heweslendım ama cesaret edemıom
güle güle kullan

bende erkek arkadaşımın gazıyla yaptım
senelerdir sarıydım baya düşündüm ama aniden karar verdim
pişmanmıyım asla :lepi:

aynen katılıyorum deminki arkadaşa çok güzel olmuş canım maşallah =)
buğday tenlilere de gider mi acaba tarçın bakır?

bir de bunun rengi akıyor mu diğer kızıllar gibi?

teşekkür ederim
elbetteki akıyor ama ben yıllar önce kırmızı yaptırmıştım deli gibi akardı
onun gibi değil bu ve bakır olduğundan aktığında berbat durmuyor
2 kutu boyayla 12 liraya boyuyorum ve yıpranmıyordazemuszemus
buğday tenliler için yorum yapamıyorum canım ama nette gördüm hoş duranda var çirkinde
ben önce photoshopda denedim rengi beğendim ve yaptırdım anidenkaydirigubbakcemile3

tutmaz canım sanmıyorum

benimde size bi sorum olacak.bende 2 ay önce boyadım tarçın bakıra..kızılımsı bişey olmuştu tabi şimdi baya aktı soluk bakır rengini aldı. renk güzel güzel olmasına da benim saçlarım uzun.sürekli aktığı için sürekli boyamam gerekecek.diyorum ki 2. defa boyasam belki o kadar akmaz...hem rengi de daha mı turuncu tutar?boyamalımıyım sizce?

gittikçe daha az akmaya başlıyo tabi. benim de uzun. 3 4 ayda bir falan boyuyorum.dipler daha koyu uçlara doğru daha açık tutuyo. akarken de önce uçları akıyo .bu biraz sinir bozucu ama rengi seviyosan boya cnm

bitanem harika olmuşsun bende sürdüm 3 defa benim saç uzun olduğundan her yaptığımda 2 paket kullanıyorum çok güzel oldu benim saç rengimde birde saç rengimde açık olduğudan tam istediğim gibi oldu boyayınca yani anlayacağınız 6 paket kullandım bu zamana kadar ( bebem sana 9 paket yazmışım kaydirigubbakcemile3 yanlışlıkla ) bir kaç zaman sonra tekrar boyayacam kaydirigubbakcemile3​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…