ya kızlar ben de saçımı tarçın bakırla boyadım ama benim dipleri koyu uçları sarıya yakın bir renk oldu. halbuki çok uzun süre bekletmiştim ve 2 kutu boyayla boyamıştım. ben her tarafının dipleriyla aynı olmasını istiyordum. dip dediysem de dipden gelen kendi saçımın üzerine tutan renk değil yani dipteki ilk 10 cmlik yer felan. sizce ne yapayım? bi daha ki boyamam da uçları boyarken tarçın bakırın içine başka bir renkten daha koymayı düşünüyorum biraz daha koyu tutsun die ama hangi renk olmalı sizce?
arkadaşlar tarçın bakıra boyadım koyu oldu sonra aktı karamele dönük bi renk oldu sonra gitim röfle seti aldım ara ara açtım saçımı sonra üstüne tarçın bakır yaptım bildiğin tutuncu oldu yasüper çok mutluyum turuncu saçlarım ve ben
ya bnde saçımı bu renge boyadım aynen böle çıktı bnm saçlarımın uçları sarıydı bde hiç beğenmedm bu renk açılır mı daha boyaylı 2 gn oldu,ben turumcumsu bi renk bekliodum resmen kzııl oldu saçım we bana hiç yakışmadı..gözlermde yeşil hareli lens kullanıorum nası makyaj yapsam bu saçla en iyi hangi ton kıyafet gider bana bi fikir werir msnzzz
elvaven teşekkürler ilgilenip cevap verdiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?