• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

ben de boyayalı 2 hafta oldu.yine aktı..rengi seviyorum ama çok çabuk sarıya dönüyor ya

ya kızlar ben de saçımı tarçın bakırla boyadım ama benim dipleri koyu uçları sarıya yakın bir renk oldu. halbuki çok uzun süre bekletmiştim ve 2 kutu boyayla boyamıştım. ben her tarafının dipleriyla aynı olmasını istiyordum. dip dediysem de dipden gelen kendi saçımın üzerine tutan renk değil yani dipteki ilk 10 cmlik yer felan. sizce ne yapayım? bi daha ki boyamam da uçları boyarken tarçın bakırın içine başka bir renkten daha koymayı düşünüyorum biraz daha koyu tutsun die ama hangi renk olmalı sizce?

Önce uçları sonra dipleri boyayınca eşit oluyo canım renkler

arkadaşlar tarçın bakıra boyadım koyu oldu sonra aktı karamele dönük bi renk oldu sonra gitim röfle seti aldım ara ara açtım saçımı sonra üstüne tarçın bakır yaptım bildiğin tutuncu oldu ya :D süper çok mutluyum turuncu saçlarım ve ben :D

Turuncu saçlı kız kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan :)

ya bnde saçımı bu renge boyadım aynen böle çıktı bnm saçlarımın uçları sarıydı bde hiç beğenmedm bu renk açılır mı daha boyaylı 2 gn oldu,ben turumcumsu bi renk bekliodum resmen kzııl oldu saçım we bana hiç yakışmadı..gözlermde yeşil hareli lens kullanıorum nası makyaj yapsam bu saçla en iyi hangi ton kıyafet gider bana bi fikir werir msnzzz

Şeftali tonu allık, sedef tonları far ve kahverengi rimelle çok uyumlu oluyo. Ben öyle yapıyorum bi uyum yakaladığımı umuyorum :)
Beyaz, krem, bej, parlement mavi, yeşil, canlı mor ve siyah renklerle güzel oluyo bakır takılarlada kombine edebilirsin.

merhabalar ben Cansu.Bende iki gün önce saçlarımı bu renge boyadım.Saçlarım açık kumraldı ve tutan renk kızıl oldu.Boyattığıma pişman hiç değilim fakat bu rengin akmasını bekleyip bi ay sonra tekrar bu renge boyayıp 20 dk kadar bekletsem turuncu olurmu diye sormak istiyorum sizlere.

az tutunca turuncu oluyo da hemen akıyo saça iyi işlemiyo boya canım.

akınca sarı halini de beğeniyosan biraz da öyle beklet.yoksa 2 haftada bir, ayda bir falan boyanırsa çok yıpratıyo

peki arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum size.benim şu anda saçımda palette kahve köpüğü rengi var.ben şimdi saçıma 5-6 tane kadar altın sarısı paketler attıram sonrada komple saçımım tarçın bakıra boyasam nasıl olur?cevaplarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

rengarenk olur.. zaten dipler daha turuncu tutuyor.. bide böyle bişey yaparsan ilk boyadığında beğenirsin ama 2 3 yıkamadan sonra çok üzülürsün.sarılar sarı olucak hemen,diğer yerler koyu kalcak , dipler de turuncu olcak

mrb..
bende beyaz tenliyim saçlarım şuan sarı yazın tarcın bakır yada turuncu istiyorum sizce olurmu? dipler çok çabuk geliyor fln diyorlar birde akıomuş hemen ?CADIARZU

Arkadaşlar mrb :))
ben de tarçın bakır rengi aldım ama çok açık bir renk olmasından korkup dore bakırla karıştırmayı düşündüm.. Sizce nasıl bir renk çıkar? Çok fazla açık turuncu tonlarında ya da kahverengi tonlarında istemiyorum, şu anda saçlarımda gizemli kahve ve fındık kabuğunun karışımıyla yaptığım bir boya var ve bunu da platin rengi röfleyi kapatmak için yapmıştım... Resimlerdeki tarçın bakır rengi de koyu gibi gözüküyor, çok hoş... ne yapıcağımı şaşırdım acaba dore bakırla hiç karıştırmasam mı :(( Off hangi renkle karıştırayım derken kendim karıştım iyice :(( :D

renk süper ama bazıları cok turuncu olmuş..
saclarım sarı sanırım benımkıde turuncu olureyvahedigeldismile
arteznınkı cok gusel öle olurmı acababilmiyorumkismile

Back
X