Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

seninki kızıl gibi olmuş canım tarçın bakır rengi bu değil

doğru kızılın üstüne böyle oluyor djplerden çıkan kendi saçlarım[açık kumral]daha bir açık oldu kutunun üstündeki renk gibi ama aldanmayın okadar parlak durmuyor belki sarı karıştırılırsa ışıltı gelebilir uçlarını paket atıp açacağım biraz daha siyahtan anca bu kadar çevirebildim:sm_confused:

canım ben kapalıyım oüzden ekleyemiyorum

ya canm ewde açmıyormusun saçını açtığında arkadan yüzünün gözükmediği bir şekilde çekip koysan en azından bir bölümünü görürürz rengin:asigim:

mrb kızlar.ya beni o kadar özendirdiniz ki bende bugün saçımı tarçın bakıra boyayacam.umarım bende sizin gibi memnun kalırım.merak ediyorum gerçekten rengini çıkartacak mı.bakır tonlarına bayılıyorum.

kendi saçınız ne renk ben şunu diyeyim dün tarçına boyadım diplerimdeki kendi saçım olan küllü kumral denen renkte tuttu, ancak kutunun üstündeki elde edeceğiniz saç renkleri varya aynen öyle oldu ama çok mat ışıltılı değil kına gibi durdu pişman oldum şimdi kapatmak için renk arıyorum

koyu küllü kumralla kapanır sanıyorum canım..küllü renk kızılı alıyor..

biraz geç oldu cnm.aynen bende beğenmedim arkadaşlar.benim saçım bakır kızıldı ama bu biraz daha koyulttu sanki bi değişik oldu.tavsiye etmiyorum kızlar.gerçi benim saçımda koyu olduğu için girmemiş olabilir ona bişey diyemem.off napcam şimdi yaa.

benim saç rengim sarıydı bakır yaptım fakat dipten kendi saç rengim çıkıyo (koyu renk )dipler o yuzden koyu . diplerden 3parmak sonrası çok açıldı 2renk var dipler koyu kızıl gerisi karamel gibi açık yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
ya canm ewde açmıyormusun saçını açtığında arkadan yüzünün gözükmediği bir şekilde çekip koysan en azından bir bölümünü görürürz rengin:asigim:

canım evde tabiki çaıyorum saçımı ben sürekli eşarblı gezdiğim için resim koymamıyorum demedimki ben kapalıyım ve bu siteye bir sürü ikişi giriyo çıkıyo yüzümü göstermeden saçımın resmini koysam yada yüzümü gösterrek koysam bunlar aynı şey.anlatabildim umarım

anladım saygı duyuyorum..

kızlarrrrrrrrr böle saçları benim gibi 2renk olan varmı 4kez düz boyattım sarı üzerine dipler tutuyo altlar çok açılıyo nieeeeee ilk defa sarıdan başka bi renk istedim buda böle oldu diplerden kendi saç rengim olan koyu kahve çıkıyo o yüzden mi daha iyi tutuyo acaba altlar sarı üzerinde olduğu için mi akıyo .herkesin tutuyo benim nşe 2 renk kızlarrrr yardımmmmmmmm

evet ondan ya diplerini açıp, uçlar gibi boyaycaksın ki akıyormuş oda,yada uçları diplere uydurup boyayacaksınız

koyuda olsun istemiyorum karamel kapatırmı acaba en azından onun koyusu belki olabilir nasıl olur iyi olumu odamı çok koyu olurmafoldumben

canım küllü olursa iyi olur yoksa kızıl renk kalıyormuş alttan çıkıyormuş hep..karamel kapatır mı bilmiyorum..yoksa normalde tüm koyu renkler kapatır da kızıllığı alması açısından küllü diyorlar canım..

öğrendiğim iyi oldu saolun küllü yapayım o zamanhihoyyyt

ben de palette tarcın bakıra buyadım aktıkça güzelleşiyo cok memnunum tekrar boyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…