Pai Serpine 4g/4g Homozigot Mutasyon, Oksapar (4000) Günde Bir Tane mi İki Tane mi Kullandınız?

Merhaba son durumunuz ne acaba benim genetik testimde bu yönde ama ben iğne kullanmak istemiyorum kullanmasam olmaz mı

merhaba , öncelikle konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama mutasyonlarımız sizinle birebir aynı...
2 kalp durması sebebi ile düşüğüm var 7-8. haftalarda....

tüp bebek uzmanım tavsiyesiyle12 hafta bitene kadar coraspirin 100 mg ve enox 0,4lük iğne vuruluyorum.
kadın doğum doktorum da tüp bebek uzmanı ilk 10 hafta tüm tüp bebek danışanlarımıza veriyoruz kan sulandırıcıları dedi.

mthfr mutasyonları heterozigot çıkmış folik asit ekstra kullanman gerekli dedi pai serpine 1 homozigot için de çok da önemli değil kan sulandırıcıları kullansan da kullanmasan da bebeğin sağlıklı ise her türlü gebeliğin ilerler zaten , kullanmanın faydası yok zararı da yok sadece iğnenin eziyetini çekmiş olursun dedi kafalar karıştı :) ben ısrar ettiğim için 12 hafta bitimine kadar iğne ve hapı kullanıyorum , 12 hafta bitiminden sonra benim tavsiyem bırakman ama sen illede kullanmak istiyorum diyorsan kullan dedi. Hem hap hem iğne fazla gelir mi dedim evet dedi seç birini kullan ama coraspirin de yeterli iğne ile boşuna eziyet çekme dedi.

hematoloğa gitmek istiyorum ben de bu konu ile ilgili bir açıklama almak için ama sizin gittikleriniz de aynı şeyi söylemiş :) doktorum da demişti aynı test sonuçlarına rağmen kan sulandırıcı kullanmayıp sağlıklı gebelik elde eden hastam da var , kullandığı halde kalbi duran gebem de var diye. Gerçekten psikoloji yıpratıcı bir durum.

siz sağlıkla alabildiniz mi bebeğinizi kucağınıza ? aspirin ile devam ettiniz mi ?
inşallah hala buralardasınızdır :) bir de doz testi nedir ? kan sulandırıcı kullanılırken yapılabiliyor mu ?

siz neler yaptınız deneyimlerinizi merak ediyorum :)

bir tane örnek bulmam güzel mesela :) Allah sizlere bağışlasın evlatlarınızı darısı başımıza :)

umarım sağlık ile almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza suyun kan pıhtılaşması ile ilgili olduğunu da ilk defa duydum , tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.

Merhaba son durumunuz ne acaba benim genetik testimde bu yönde ama ben iğne kullanmak istemiyorum kullanmasam olmaz mı
sizin de son durumunuzu merak ettim ne yaptınız :)

umarım sağlık ile almışsınızdır bebeğinizi kucağınıza suyun kan pıhtılaşması ile ilgili olduğunu da ilk defa duydum , tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.
evet aldım teşekkür ederim şu an iki buçuk yaşında. O dönemde genetik doktoru hem coraspirin hem iğne gereksiz iğne kullansanız yeterli dedi. Yarılanma ömrü fark ediyormuş sadece. Onun haricinde evet 29-30 haftada suyu bitenler oluyormuş o dönem araştırmıştım bu pıhtılaşmadan dolayı hani o haftaya gelebilse de sulandırıcı olmadan. Ben tüp bebek yaptırmıştım 16. Haftada bıraktım sulandırıcıyı. Tabi o zaman pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum. Sonrasında ayrıntılı ultrasonda doktor suyumun az olduğunu söyleyip istedi testi. Sonrasında iğne kullandım hep. Şükür 41. Haftaya kadar hiç sıkıntı olmadı.

Size önerim hemataloğa başvurmanız. Eğer doz ve kullanılacak ilaç formu konusunda şüpheniz varsa da anti xa testi yapılıyormuş. Kan sulandırıcı kullanırken de yapılabiliyor. Onu yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…