Pai Serpine 4g/4g Homozigot Mutasyon, Oksapar (4000) Günde Bir Tane mi İki Tane mi Kullandınız?

Benim de aklıma takıldı bak şimdi sonucumu paylaştım ben acaba benzer mi değerler ?

İlk haftalardaki düşüklerin nedeni yüzde 90 genetik oluyor. Pıhtılaşma değildir büyük olasılıkla ama Allah yaşatmasın bi daha

Benim de aklıma takıldı bak şimdi sonucumu paylaştım ben acaba benzer mi değerler ?
Canım senin üstteki pai benim de homozigot, alttaki homozigotun ben de heterozigot, çok benziyoruz. Doktorum mthfr homozigotun da önemli olduğunu söylemişti. Araştıralım arkadaşım. Önemli bu konu

Canım senin üstteki pai benim de homozigot, alttaki homozigotun ben de heterozigot, çok benziyoruz. Doktorum mthfr homozigotun da önemli olduğunu söylemişti. Araştıralım arkadaşım. Önemli bu konu
Aynen doktorumla tekrar görüşeyim. İçime korku düştü

Canlar bi de anto faktor xa miydi, boyle bir test vardi, sulandirici dozuni ayarlamak icin.

Ama faktor 2 ve 5 icin miydi sadece acaba? Duydunuz mu bu testi?

Doktora bunu da sormak lazim ben gittigimde sorarim ama tam bir hafta var perinatolog randevusuna, ogrenince yazarim buraya da. Bakalim gerekli mi bizim genler icin de..
Sor canım mutlaka bi hafta sonra da olsa bize de yaz olur mu

Merhaba cnm benimde ayni genlerim heterozigot 3 dr gittim ikisi kanda pozitif gorunce hemen igne ve ilaca baslayacagiz dedi bir de kese gorununce dedi.Riski gebelik uzmani dedi ki dedi ki sen hamile kalir kalmaz gel ben başlarım dedi
Benim arkadasimin tek geni homozigot hamile ona dr aspirin vermiş igneye gerek yok demiş

Canim cok tesekkurler ben de transferden 5 gun sonrasina perinatolog randevusu aldim, umarim dogru yonlendirilirim pihtilasma konusuna onem veren bir perinatolog buldum, kafamdaki bu soru isaretini atacak insallah

Mesaj atacağım ben de doktora umarım cevap verir. Yoksa randevuma 1 ay var
Canım ben çok takıldım. Bu sabahtan beri de günde iki vurmaya başladım rahat edemiyorum çünkü. İyi bi hematolog buldum, hamilelikte kan pıhtılaşmasından anlıyormuş, en erken çarşambaya boş randevusunu buldum. O güne kadar günde iki vurucam. Ama sen benden bi ay daha geridesin gebelikte. Doktorunla konuşmadan ikiye çıkarma bence, on iki haftaya kadar ekstra dikkatli olmak lazım. Görüşüne kadar içini ferah tut, aspirinin de kan sulandırıcı etkisi var çünkü. Görüşünce yazarım hemen, doktorunla görüşünce senden de haber bekliyorum.

Doktorumla telefon üzerinden görüştüm canım. İğne aynı dozda devam dedi. Ekstra corasprin var diye doz artırmadı. Kanama alanı oluşmasın diyerek

benim de aynı genler heterezigot pai 4g / 5g.
1 tane 4 binlik coraspin 150 mg ecoprin alıyorum. 2 kaybım olmuştu öncesinde
Alllah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kavuşturmak nasip etsin canım . Doktorum ısrarla yeterli gördü 4000 binlik iğne ve corasprini. Rabbime emanet

Alllah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kavuşturmak nasip etsin canım . Doktorum ısrarla yeterli gördü 4000 binlik iğne ve corasprini. Rabbime emanet
inşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız. Onun bi testi varmış aslında yeterli mi değil mi iğne anlaşılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…