PAHALIYA SON.BU ELBISELER HARIKA

Bu 40.42 benden e uyumlu sifir

Eklentiler

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 88
Bu elbiseleri cotton m beden arkası harika sadece 10tl tıkandı hiç gidilmedi

Bu ürünlerin bedeni nedir pantolonlarin rengi net gorunmemis.ama acı kahve ve haki mi ?

Eklentiler

• IMAG0186.jpg
    IMAG0186.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMAG0209.jpg
    IMAG0209.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMAG0174.jpg
    IMAG0174.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 68
index.php

Bu pantolonu istiyorum,
Bu şort ve bluzun beden-fiyatı nedir?
index.php

index.php

40-42 bedene uygun olan elbise var mı? Bir de ispanyol ya dabol pantolon olabilir?

Son düzenleme:

El örgüsü hiç kullanılmamış 15tl

Daha çok varrrr
cnm meraba iyi satislar yukardaki pantolonlar kac beden boyu ne civarlarda ben 1.60 a yakinim cizgisiz olan tam beyaz renkte mi. orme sal gri mi rengi cok anlasilmiyor ve en sondaki uzun kisa kollu ekoseli elbise beden ve fiyat alabilir mym. bn 38 beden uzun o tarz elbiseler ariyorum. uzun kollu olsa daha iyi olur. pant. uzerine giyebilecegim tarzda

cnm meraba iyi satislar yukardaki pantolonlar kac beden boyu ne civarlarda ben 1.60 a yakinim cizgisiz olan tam beyaz renkte mi. orme sal gri mi rengi cok anlasilmiyor ve en sondaki uzun kisa kollu ekoseli elbise beden ve fiyat alabilir mym. bn 38 beden uzun o tarz elbiseler ariyorum. uzun kollu olsa daha iyi olur. pant. uzerine giyebilecegim tarzda

Merhaba

Ben 1.73 boyundayim pantolon boy olarak sizeuzun gelir 38 beden elbisenin var askılı uzun olan boydan ben bolero ile giyiyordum. Batık marka kumaşı çok guzel diğer elbiseler im çok uzun değil. Pantolonları kısaltmak istersen bilgi ver

Merhaba

Ben 1.73 boyundayim pantolon boy olarak sizeuzun gelir 38 beden elbisenin var askılı uzun olan boydan ben bolero ile giyiyordum. Batık marka kumaşı çok guzel diğer elbiseler im çok uzun değil. Pantolonları kısaltmak istersen bilgi ver
cnm baska elbise yuklersen onlarla birlikte bakabilirim boy sorun olmaz kisa olmadiktan sonra da dedigim gibi bir kac elbise tunik tarzi olsa iyi olabilirdi

Back